Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

AΚΟΥΣ TEODOR. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΟΧΙ ΕΓΩ



ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕ Η "ΞΥΝΗ"




ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΜΩΣ ΧΘΕΣ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑ ΑΡΚΕΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΠΕΡΙ ΒΥΘΟΜΕΤΡΩΝ ΠΙΣΤΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΑΣΟΚΤΣΗ. 

ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΔΗ ΚΑΘΩΣ Η ΧΕΙΜΩΝΙΔΟΥ ΜΕ ΑΝΟΗΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ. 

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΘΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Ή ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΛΙΟΓΛΟΥ.


Από το χρήστη Ανώνυμος στις AMAZOOOOOONA MOY , ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΚΕΡΙ ;
 στις 10:31 πμ


Υ.Γ.   Τα ΈΧΩΣΕ  ΧΟΝΤΡΑ η ΞΥΝΗ στην ΞΑΝΘΕΙΑ ... "ΞΕΧΑΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ... ΚΑΙ Η ΛΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ

17 σχόλια:

  1. ΠΕΡΣΙΝΑ
    ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ .
    Α) ΤΟ ΤΕΟΝΤΟΡ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΠΟΣΟ ΔΙΩΤΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    Β) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Γ*/ΣΗ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΕ ΠΟΤΕ , ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΥΤΟ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξεκινησε ο αγων . και ευτυχως η κα αραμπατζη αναφερθηκε σε αϊθη επιθεση απο μπλογκ. η τακτικη γνωστη
    http://serraia.blogspot.com/2012/03/blog-post_8889.html

    http://serraia.blogspot.com/2012/03/blog-post_7466.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.
    ΑΣΕ ΔΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΣΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ
    ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΡΟΒΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
    ΠΙΣΤΕΥΩ
    ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΝ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ
    ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΗ
    ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΙΑΚΧΕ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗΣ
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
    ΔΟΚΤΩΡ ΤΖΕΚΥΛ ΚΑΙ ΜΙΣΤΕΡ ΧΑΙΝΤ
    ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕ "ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΑΚΟΜΑ - ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ!!!!

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΙΑΚΧΕ ΜΑΛΑΚΑ
    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    Ο ΛΟΓΟΣ? ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ: ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!!!!! ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ!!!!!
    ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ!!!!! ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!!!
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ
    ΤΑΔΕΝΕΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗ ...

      ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΞΥΝΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΟΜΗΤΕΡΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΨΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;

      Διαγραφή
  7. ΟΝΤΩΣ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩ ΠΩ ΕΧΑΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ! ΔΥΟ ΞΑΝΘΙΕΣ ΞΥΝΕΣ ΜΑΖΙ!!!!!
    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ?
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ.. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΤΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΜΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α...ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε? ιΑΚΧΕ
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΗΝ ΤΟ "ΑΣΚΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ"....
    ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ(ΜΑΥΡΗ ) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ...
    ΧΑΧΑ Ε ΠΕΣ ΤΟ ΝΤΕ ...ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ...ΑΔΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συνεργαστηκα με την Αραμπατζη επαγγελματικά και δηλωνω μετα λογου γνωσεως οτι ειναι τρισχειροτερη απο τον μπαμπα της-η Φωτεινη Θεό εχει μονο το χρημα και βραζει στην κακια της - και βεβαια δεν ειναι υποτιμητικο που ο μπαμπας της Λιας δεν ειχε λεφτα απο εκβιασμους και κλεψιες για να ανοιξει καναλι στην κορη του οπως ο Αραμπατζης στην Φωτο- κακο ειναι που η εν λογω ``κυρία`` το χρησιμοποιησε για να την μειωσει- αυτο και μονο αρκει για να φανει ο αθλιος χαρακτηρας τησ υποψήφιας βουλευτίνας (τρομάρα μας!)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ
    ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ.
    ΑΧ ΡΕ ΣΕΡΡΑΙΣΤΑΝ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΜΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΣΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΜΑΤΟΣ.
    ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΑΛΛΙΑΡΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ
    BLACK IS BLACK ONLY BLACK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -Η φωτεινή πού δέν έκανε κουμάντο στό σπίτι της, όπως κι ο μπαμπακούλης της, ο γελοίος εκβιαστής καί χυδαίος ραδιοτηλεογλύφτης τής κάθε κυράκατίνας πού κάνει νόστιμη σπανακοτυρόπιτα!!! καί η κάθεπαρδαλή "φωτεινή" κυράτσα τού σερραδιστάν πού συνοστίζεται σέ συγκοινωνούντα δοχεία μέ άπληστες, αδηφάγες, φιλανθρωπικές κατά τά άλλα διαθέσεις!!! όπως η γυναίκα τής χρονιάς χα χα χα, δηλαδή ρέ οι άλλες γυναίκες τί σκατά είναι;;; η αυτόκλιτη κουράδα τής ουνέσκο σερρών-πού καθαρίζει τήν λίμνη αρπάζοντας φράγκα!!! οι έγες,οι εμμέλειες,οι στρυμωνιάδες,τά δέντρα τής αγάπης!!! οι λάιονίστριες,οι λυκείστριες, οι εθελόντριες τού εεσ, τής γέχα!!! η χοντρή πού νηστεύει κλπ..είναι οι πραγματικές αιτίες τής καταστροφής τών σερρών σας ρέ σερραίοι μέ αρχή τόν μέγα!!! εθνάρχη σας τριανταφυλλίδη!!! Ξυπνείστε ρε...καί στείλτε της όλες όταν έρθει η ώρα τους εκεί πού πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΥΧΤΕΣ.
    ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ
    "2 ΞΑΝΘΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ" Ή
    "Ο ΕΡΩΤΑΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΞΥΝΗ"
    ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΛΕΡ ΣΟΥ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο χαρακτηρισμός ΞΥΝΗ είναι ό,τι πιο γλυκό θα μπορούσε να πει κανείς για την αυτοαποκληθείσα υποψήφια ,την παρακάμψασα τον ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ-ΣΑΜΑΡΑ που δυστυχώς για μας που τον ψηφίσαμε αποδεικνύεται ουρά του ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΕΝΤΑ στον νομό ΑΧΧΙΛΕΩΣ !!!
    Συχγαρητήρια Ιακχε, τώρα που είσαι πια μεσήλικας έγινες και καλός μαθητής !Οι Αραμπατζή-τσογλάν σου εμαθαν αρκετά καλά την μαύρη προγάνδα !Πρέπει όμως να σ εκπαιδεύσουν καλύτερα γιατί το πάθος τους για εξουσία δεν μπορεί να κρυφτεί και ξευτελίζεστε γι άλλη μια φορά –η θεία Ελπινίκη λεει ότι θελει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει !!!
    Σε ότι αφορά στις παρουσιαστριες είτε του ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ειτε του ΝΤΟΡΟ-ΣΑΜΑΡΑ-ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ-ΚΑΝΑΛΟΥ, ειτε τουTVS όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Καμμία και κανενας τους δεν έχουν δημοσιογραφική ταυτότητα (μια Παπαφωτίου που άξιζε δούλεψε για λίγο στους Αραμπατζήδες σιχάθηκε από την βρώμα και την άθλια τακτική τους και τα βρόντηξε ), σε κανένα τοπικό κανάλι δεν υπάρχει σεβασμός στους καλεσμένους , όλοι και όλες οι υπάλληλοι απλά τσιρίζουν και δημοκοπούν χρόνια τώρα ,μη λοιπόν τα βάζεις με την όποια Λία ,την Ελένίτσα , την Μαρία (τα ερμα υποχείρια )γιατί αυτά τα καημένα για ένα μεροκάματο δουλεύουν !
    Φρόντισε λοιπόν να μάθεις καλύτερα να καλύπτεσαι τώρα που ξεκάθαρα πια αποκαλύφτηκε η βρωμερή σου σχέση με τους Αραμπατζήδες και την σχολή της δημαγωγίας,της βρωμιάς, του εκβιασμου, της αθλιότητας, του Θεός μας το χρήμα, της δολοπλοκίας και της ψευτιάς , που έκαναν.
    Μια ζωή ΤΣΑΝΑΚΙΑ ήταν του κάθε ισχυρού και τώρα ΤΣΑΝΑΚΙΑ του ΑΧΙΛΛΕΑ είναι- βέβαια σε όλους είναι γνωστό ότι ο βρωμόγερος αυτός θέλει ακόμη να κάνει κουμάντο στο νομό Σερρων και ότι αυτός κρύβεται πίσω απο το παρασκήνιο της υποψηφιότητας της ΦΩΤΙΚΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ
    ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ κ.ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ
    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ … ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ `ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ`
    Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ…ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ …
    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας πληρρώσει τα ενοικια που χρωστα και τους εργαζόμενους δημοσιογράφους και το ΙΚΑ κια θέλει μετα ας κατέβει και στα καλλιστεία η Αραμπατζού...Χωρτάσαμε απο ΛΑΜΟΓΙΑ έλεος πιααα....Απο την άλλη η Μαυρίδου αν και κακοπλήρωτη συνεχίζει να κάνει το φερέφωνο του Ελιογλου...για ποια δημοσιογραφία μιλάμε λοιπον... Η Αραμπατζού και την ψυχή της πουλά για το χρήμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ