Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ... to know us better !!!


 Λοιπόν γιατροτραπεζίτη μου, ας γνωριστούμε καλύτερα. Ακουσα τις δηλώσεις στην ΝΟΔΕ , οταν κατέθεσες τον φακελο της υποψηφιότητάς σου και  τι μας είπες;  "Οτι συστρατεύτηκες με τον Ζιγδαντώνη για να σώσεις την πατρίδα, τον τόπο μας ... και "να βάλεις και εσύ ενα λιθαράκι "για τα παιδιά μας"

Επειδή για την πατρίδα και τον τόπο δεν μπορείς να κάνεις τίποτε εαν εκλεγείς με φοβίζει ότι έπιασες στο στόμα σου και τα παιδιά μας, τα δικά μας παιδιά διότι για τα δικά σου έχουν ήδη φροντίσει άλλοι ...

Και σε ρωτάω ευθέως , πως θα βάλεις το "λιθαράκι"; Τι θα κανεις μέσα σε ένα κόμμα-τραβεστί που στηρίζει το Μνημόνιο και προτίθεται να το εφαρμόσει, να επιβάλει δηλαδή μισθούς και συντάξεις 400 ευρώ που οδηγούν τα παιδιά μας στην μετανάστευση προκειμενου να επιζήσουν ή λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα ;


46 σχόλια:

  1. Αδερφός του αδερφού μου17 Μαρτίου 2012 στις 7:09 μ.μ.

    Βραδύγλωσσο ρήτορα θα αποκτήσει η Βολή:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ !
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο γίγας της πολιτικής σκέψης μαζί με την κόρη του πρύτανη της πολιτικής ανάλυσης είμαι σίγουρος για τον αέρα νίκης που θα δώσουν στην Νέα Δημοκρατία στον Νόμο Σερρών . Από όλες τις γωνιές των Σερρών καταφθάνουν μηνύματα αισιοδοξίας . Είναι δύο υποψηφιότητες που με τους μεγάλους αγώνες που έδωσαν για την παράταξή μας εμπνέουν παντού σεβασμό , σιγουριά και ασφάλεια για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας .
    Εγώ απλά θα τους πω ''ΑΛΛΟ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΩΝΙΑ ΚΥΡΙΟΙ'' και να πάμε αυτοί που το σκέφτηκαν να τους βάλουν υποψήφιους στον αγύριστο . Ντροπή τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ , ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ .ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΎΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ . ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ . ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσθένη της Τζουμαγιάς ( της κάτω ) να προσέχεις τις παρέες σου . Τουλάχιστον μία από τις μπαλαρίνες σου το έχει δίπορτο . Κοίτα μην πάθεις τα ίδια που έπαθες με τον Μπαντοτάκη που πήγε στην κυρία Μαγκριώτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

    ΜΑΣ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ

    ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

    ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

    ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ

    ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

    ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ Η ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ

    ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ

    ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ

    ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ

    ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

    ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ

    ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ





    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλτατε
      τώρα μπορούμε να διαβάσουμε τις απόψεις σου
      σεβαστές

      ΥΓ οι τελίτσες,σπάζαν αρχίδια βρε αδερφέ

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΚΧΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ , ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ , ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ν.Δ. ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

      Διαγραφή
  8. ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Η Ν.Δ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ .
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου συμφωνώ , ειδικά ο Βλάχβεης και η Αραμπατζή από το σχολείο δίνουν μάχες για τη Ν.Δ. Δεν κόβεις τις μαλακίες .

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο 1.42 , εγώ τον Μενέλαο τον θυμάμαι με κοντά παντελονάκια στην ΜΑΚΙ να κολάει αφίσες και την Φωτεινή με φόρμες να βγάζει πύρινους λόγους στο πανεπιστήμιο για την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη . Μέχρι προχθές δεν μιλούσε με τον πατέρα της γιατί στη νομαρχία δεν στήριξε το υποψήφιο του κόμματος .

      Διαγραφή
    3. ιδιως η αραμπατζη με τον γαμο της με τον πασοκο και τον πατερα της τον σκρουτζ που βλεπει ευρω και πορευεται και ο αλλος που ξερει τον νομο καλα μιας και μονιμα ζει ςτην θεσσαλονικη

      Διαγραφή
  9. ΜΑΛΙΣΤΑ...ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ....ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ - ΞΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ??? ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Α.Σ.Ο.Κ 23/10/2006.
    ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ
    ΤΗΝ Σ Ε Ρ Ρ Ε Σ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ?
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ ΒΛΑΧΒΕΗ.
    ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ.ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ Η κ κολια ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.Η ΕΚΔΗΚΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΠΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ .
      ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ( ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ) ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ? ΓΙΑ ΠΟΣΑ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ !Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ !ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΛΑΧΒΕΗ , ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΑΝ ΨΑΧΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ .
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ : ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ?

      Διαγραφή
    2. Λογικό είναι να έκανες αγώνα για αυτή την εκπληκτική υποψηφιότητα .
      Το κακό γι΄αυτόν είναι ότι τον υποστηρίζουν δύο κατηγορίες ανθρώπων , αυτοί που δεν θα ψηφίσουν Ν.Δ. και αυτοί που θέλουν να ενισχύσουν το εισόδημά τους κατ΄την προεκλογική περίοδο !
      Τυχαίο ? Δεν νομίζω !

      Διαγραφή
    3. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ 5 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΖΗΤΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.ΜΙΖΕΡΕ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    4. ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΝΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ .
      Υ.Γ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ?

      Διαγραφή
  11. Ιακχε άσχετο αλλά μήπως πρέπει να το δούμε και δω;;
    Αντιγράφω, για την Πιερία: "Ηλεκτρονικές παραγγελίες:
    Η διαδικασία παραλαβής θυμίζει εγγραφή σε επιστημονικό συνέδριο, περιγράφει στην «F.S.» ο Ηλίας Τσολακίδης, ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Εθελοντικής Δράσης του Νομού Πιερίας, καθώς με τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σε λιγότερο από 5 λεπτά κάθε καταναλωτής προσέρχεται επιβεβαιώνοντας την εγγραφή του στο ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελίας, λαμβάνει λιανική απόδειξη και με το απόκομμα κατευθύνεται σε ένα από τα τρία φορτηγά για να παραλάβει τις πατάτες."
    Επίσης αποδείξεις έδιναν και στην Παλλήνη και τον Βύρωνα.
    Η αρχική ιδέα, απευθείας διάθεσης της πατάτας, εμφανίστηκε ως μια σπουδαία όντως κίνηση αφύπνισης. Ως μια καμπάνα να ξυπνήσει μεσάζοντες και «οδηγούς» της αγοράς.
    Το δράμα μας όμως έχει πολλές αυλαίες και πτυχές. Μέσα σ΄αυτές, πρωτεύοντα ρόλο κατέχει η φοροδιαφυγή. Η αναρχία του «για πάρτη μου!». Η ανεντιμότητα του «εγώ και ας κόψουν το λαιμό τους όλοι οι άλλοι». Δηλαδή το θέμα μας με τους μεσάζοντες ήταν για να καταλήξουμε να νταραβεριστούμε χέρι με χέρι με τον αγρότη; Και αυτός να βάλει τα λεφτά στη δεξιά ή αριστερή του τσέπη; Και τελικά αυτός ο έρμος τόπος από πού θα εισπράξει;
    Ήρθαν οι μέχρι πρότινος επιχορηγούμενοι κυρίως για να κάθονται (και να χαζεύουν λαθρομετανάστες να δουλεύουν στα χωράφια), που απέκτησαν αγροτικά Καγιέν, που ξόδεψαν περιουσίες στα μπαρ με τις ταμπέλες «εντός Βουλγάρες», που προσκύνησαν συντεχνίες και τακίμιασαν με συνδικαλιστές. Έρχονται να με σώσουν από την αδικία των μεσαζόντων. Πώς; Πουλώντας χωρίς απόδειξη. Χέρι με χέρι. Και βάζοντας την είσπραξη στη τσέπη του παντελονιού. Σωθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ Mar 17, 2012 02:03 PM
    Ή ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΗ ΓΙ ΑΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΣ??
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΤΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Ν.Δ.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΔΙΠΛΗ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φίλε είναι καλύτερος ο νέος Καρατζαφέρης , ο Μπένι και η Ντόρα ?

      Διαγραφή
    2. εχεις δικιο mar 18 2012 01:08.θα φαει τετοια παπαρα στις σερρες ο προδοτης που θα ειναι ολη δικια του.προσεξε αναφερωμαι στον ζιγδαντωνη.δεν μου φταιει σε τιποτα η παλαι ποτε μεγαλη παραταξη μας.αυτος ομως το κανταντησε το κομα ετσι.με το ναι στο μνημονιο ως ανταλαγμα,πιστευω για να γινει πρωθυπουργος εστω και για εξι μηνες,με την διαλυση και τη διαγραφη σημαντικων στελεχων το κανταντησε οχι απλως πολ.αν. αλλα πολυ χειροτερα.και τελος με την επιλογη προσωπων στη σερρες.με τον γιατρο δεν εχω προβλημα.ας τραβηξει κουπι και αν τα καταφερει παει να πει οτι αξιζει η τελος παντων αν καταφερει να εκλεγει μπορει να τα καταφερει στη διεκδικηση για το νομο μας.αλλα ρε φιλε να βαζει μεσα τα ντορακια.τους ανθρωπους που τον βριζαν μερα-νυχτα.να τους επιβραβευει με μια θεση στη λιστα.οχι ρε φιλε παει πολυ.δεν μπορει εμεις (που ειμαι κι'εγω ενας απ'αυτους)που τρεξαμε για την εκλογη του τρωγοντας στη μαπα ολη την πιεση και τους εκβιασμους απο τα ντορακια του νομου,που δεν θελησαμε ουτε θελουμε τιποτα,δεν μπορει να βλεπουμε τωρα τα ντορακια στις λιστες.πες οτι το καταπινουμε κι'αυτο.και παω στο πιο σοβαρο.την ξυνη ρε φιλε?ειναι δυνατον?τη γυναικα (δεν εχει σημασια πρωην η νυν.γυναικα του ηταν η ειναι)του υφυπουργου του μνημονιου?του πασοκου?του υφυπουργου που αφησε στη μεση την καθετο της εγναστιας?την κορη του χειροτερου ανθρωπου των μμε που εβγαλε ποτε ο τοπος μας?του ανθρωπου που επι δεκαπεντε χρονια βριζει ολους τους αξιωματουχους του τοπου και της χωρας μας?θυμαστε τον κ.φαυλοπουλο?θυμαστε πως αποκαλουσε πρωτοκλασατα στελεχη της νδ?και εσυ ρε προδοτη ζιγδαντωνη βαζεις στην λιστα την κορη του?του λες ευχαριστω για τα βρισιδια δεκαπεντε ετων?θυμασε προδοτη πως φερθηκε η εκλεχτη σου στους χρισμενους απο τη νδ νομαρχη,δημαρχο?που κοκορευοταν οτι εβγαλε τον καραμητρο κι'αυτη και ο πατερας της?τι να πρωτοθυμηθουμε.ειναι λυπηρο.εχω φυγει φιλε 01:08.χρυση αυγη?καμμενο?τιποτα?αποχη?θα δουμε.

      Διαγραφή
    3. Κόψε την πλάκα 11.12 . Και προδότης ο Σαμαράς και να βρίζεις τα ντοράκια δεν γίνεται . Αποφάσισε ή τα ντοράκια θα βρίζεις ή θα λες τον Σαμαρά προδότη , παλιομαλάκα .

      Διαγραφή
    4. ωραιος ρε φιλε 3:23.σ'ευχαριστω για την αντιμετωπιση και τη βρισια.δεν πειραζει.παντως για το μαρμαρο εχω να σου πω παλι οτι τα ντορακια θελησαν να κανουν το κομα δικο τους με τσαμπουκα και λογο ονοματος,λογο τζακιου κτλ.το θεωρουσαν δεδομενο.γι'αυτο πιστευω οι περισσοτεροι συστρατευτικαμε με τον σαμαρα.αρα τα ντορακια παιξαν ατιμα και τους τιμωρησε ο νδ λαος.δεν τους βριζω οπως λες.απλα δεν τους γουσταρω και βλεπουμε τωρα ο σαμαρας να τους επιβραβευει κιολας απο πανω!οσον αφορα το προδοτης.συγκευερναει με το πασοκ?ειπε ναι στο μνημονιο2?ενω τα ποσοστα της νδ εκτοξευτικαν μετα την πολυ σωστη επιλογη του να παει αντιμνημονιακα και κοντα στο λαο.εκατσε σουζα στην τροικα και στους γερμανους?αυτα πρεσβευει η νδ και ο λαος της?σε ρωτω 03:23?οχι λεω εγω και καποιες χιλιαδες κοσμου.ειναι λοιπον προδοτης?τον ενδιαφερει μονο η πρωθυπουργεια τωρα?απαντησε 03:23.μην χανεις την ψυχραιμια σου και βριζεις.

      Διαγραφή
  13. Τις τελευταίες μέρες είναι στην επικαιρότητα το θέμα με την διαφθορά στο ΙΚΑ .
    -- Όταν κάποιος δημόσιος υπάλληλος χρηματίζεται τότε αυτό στην Ελλάδα το ονομάζουμε διαφθορά .
    -- Επίσης όταν δεν εκδίδονται τιμολόγια για υπηρεσίες που προσφέρομε τότε αυτό στην Ελλάδα το ονομάζουμε φοροδιαφυγή .
    -- Όταν κάποιος δημόσιος υπάλληλος δεν πάει στην δουλειά του ή όταν πηγαίνει κάνει άλλα πράγματα τότε αυτόν στην Ελλάδα τον ονομάζουμε κοπρίτη .

    Δυστυχώς για ορισμένους έχουμε πολλά να πούμε από εδώ και πέρα .

    Υ.Γ. μερικοί κοπρίτες τις εκλογές τις έχουν κάνει επάγγελμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΚΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ . ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΕΟΚΟΡΟ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν δεν υπήρχαν οι δύο μπαλαρίνες της ΝΟΔΕ και δύο-τρεις κοπριές φίλοι τους ούτε το Βαλτερό δεν θα ήξερε που πέφτει ο Δημοσθένης της Τζουμαγιάς ( της κάτω ). Όμως σ΄αυτόν τον τόπο όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας ( εμείς που είμαστε κάτοικοι Σερρών ). Μ΄αυτούς που έμπλεξε μόνο ζημία του κάνουν στον κόσμο . Είναι οι γνωστοί που σε κάθε εκλογές ψάχνουν ποιον θα δαγκώσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΝΕΛΑΕ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΙΑΚΧΟΣ, ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΟΥΜΑΡΙΔΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ 'Η ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΕ !

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΑΛΙΑΣ Ή Ο ΓΚΜΟΧ Ή Ο ΓΕΓΕΣ ΑΝΤΕ Ο ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
      ΣΑΛΙΑΣ Ο Γ΄

      Διαγραφή
    3. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ Ή Ο ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΪΟΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΙ ΕΝΑΝ ΤΣΑΜΙΚΟ

      Διαγραφή
  17. αραγε χθές που χαν νοδε,ρώτησε κανεις τον κύριο αυτο και την άλλη τη χλιδάτη κυρία απλά "πότε ιδρύθηκε το κόμμα της Ν.Δ;".ΟΎΤΕ ΑΥΤΌ ΞΈΡΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΆΡΠΑΣΤΟΙ,ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ.ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα που πες νοδε.ειδα κατι τις προαλες και ξερασα. τον θοδωρο ΤΥΧΑΙΟ ξερετε αυτον που δεν ξερει γιατι ειναι νεα δημοκρατια να μιλαει με τον κυριο τσιπλακη σαν προεδρος της δημοκρατιας με τον προεδρο της νδ και καλα ποσο συγκινημενος ειναι που ο τσιπλακης αφησε τα αναδρομικα ενω ειχε δηλωσεις πριν 2 χρονια( και μενω εκπληκτος που δεν το σχολιασες ιακχε βρες και το βιντεο κιολας και καντον ρομπα) που ελεγε οτι ειναι δικαιωμα του τα αναδρομικα( δηλαδη κωλοτουμπα πριν καν εκλεχθει) . και τοτε ο αεροπορος γυρναει στην καμερα και λεει οτι θα ηταν αλητεια αν το κανε αυτο. και ρωταω εγω τωρα ποσα σκαει στον αρχιεκβιαστη των σερρων( ελα μην ειστε χαζοι ξερετε ποιον λεω) ο τοπ γκαν για να τον διαφημιζει ετσι.
      τελος βλαχβεη εχω κατι χαρατσια να περασω απο το γραφειο ξερεις εσυ εχω μαθει τα πληρωνεις οπως παλια ο αεροπορος ειχε συμβαση με βενζιναδικο και φουλαρε αυτοκινητα

      Διαγραφή
    2. Αυτό με τα χαράτσια δεν το ήξερα , αλλάζουν τα πράγματα αν τα πληρώνει .

      Διαγραφή
  18. Μενέλαε άσε τα λιθαράκια , μην ξύνεις πληγές ! Τι θέλεις να σου πω τώρα ?
    Πάρε τα λιθαράκια σου και πήγαινε για προπόνηση στη Τούζλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπαλαρίιιιιιιιιιιιιινες μου θα σας βάλω μέχρι τις εκλογές και σως για να γλιστράει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παυλο ακουγεται οτι η μπαμπη προσπαθει να βαλει τον βλαχβεη να φορεσει γυαλια με κοκκινο σκελετο για να ναι στυλατος και επιτελους να γινει σαν τον Λαλα με τον οποιο τοσο μοιαζει αληθευει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ , ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ !
    Υ.Γ. ΣΕ ΠΙΑ ΧΩΡΙΑ ΠΗΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μενελαε αφιερωμενο
    http://www.youtube.com/watch?v=4oIx0KZEU4o (μονιμος κατοικος θεσσαλονικης- πασχαλης τερζης)
    η δυτικης θρακης ξερεις ποια ειναι? η μηπως ρωτας τον παυλο ξερεις τον συνοδο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ 200.000 ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ

    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

    ΕΣΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ

    Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

    ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ 80%

    ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ







    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ



    ΚΟΤΣΑΝΑ Νο1

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ

    ΚΟΤΣΑΝΑ Νο 2

    Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΓΩ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΝ ΒΛΑΧΜΠΑΕΗ...
    ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, (ΠΟΛΛΑ) , ΓΑΙΤΡΟΣ ΦΙΡΜΑΤΟΣ, ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ..
    ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ?
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΩΣ Ν.Δ κρατης, ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ...ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ "ΚΟΝΟΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ...ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΣ!
    (Τον κυριο τον γνωριζω μονον κατ όψιν)...ΑΛΛΑ ΤΟ ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα τον γνωρίζεις μόνον κατ όψιν ή είσαι από εκείνους τους κοπρίτες που τις εκλογές τις έχουν επάγγελμα ?

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG
      TOY IAKXOY, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ
      Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ 'Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΧΒΕΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  26. Συγχαρητήρια στον Βλάχβεη που αποφάσισε τόσο τολμηρά να πολιτευτεί. Τέτοιους αξιόλογους άνδρες για βουλευτές έχει ανάγκη η Ελλάδα.
    Συγχαρητήρια Μενέλαε, προχώρα μπροστά είμαστε μαζί σου. Από εσένα περιμένουμε πολλά. Να πρωτοστατήσεις στο χειρουργείο. Για να σωθεί η καρδιά της Ελλάδας μας που μέρα με την μέρα οδηγείται στην καταστροφή. ΚΑΛΗ Ε ΠΙΤΥΧΙΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ