Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΒΑΡΕΛI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ... ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 14 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.


 ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ...



Εξοικονόμηση 14 δισ. ευρώ προκειμένου να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι των ετών 2013 και 2014 ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και προετοιμάζει για νέες περικοπές στους μισθούς, επισημαίνοντας ότι υπάρχει κενό ανταγωνιστικότητας 15-20% που πρέπει να καλυφθεί. Οι εκτιμήσεις περιλαμβάνονται στην έκθεση του Ταμείου, η οποία συνοδεύει την έγκριση της συνεισφοράς του στο δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα. Το επιπλέον ποσό των 14 δισ. θα πρέπει να προέλθει από νέα μέτρα και τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα τις οποίες θα συγκεκριμενοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση και θα παρουσιάσει μέχρι τον Ιούνιο.   

Σε σχέση με τους μισθούς το ΔΝΤ προετοιμάζει το έδαφος για νέες περικοπές επισημαίνοντας ότι παρά τη μείωση του εργατικού κόστους κατά 9,5%, παραμένει κενό ανταγωνιστικότητας 15-20% που πρέπει να κλείσει.


διαβάστε περισσότερα

XrimaNews.gr Αναγκαία για την Ελλάδα η εξοικονόμηση 14 δισ. ευρώ έως το 2014 κρίνει το ΔΝΤ

1 σχόλιο:

  1. Τον μεγάλο σωτήρα μας, τον κωλοτούμπα καραφλοκόρακα δεν τον ακούω να κάνει κάποια δήλωση. Σ΄ αυτά που λείπουν θα συμβάλει και αυτός βάζοντας τον μισθό του ή τα λεφτά από τις υπερορίες της συζύγου του που είναι ΝΟΜΙΜΑ απεσπασμένη στο γραφείο του; Άλλοστε έχει ψηφίσει τα πάντα και μεταξύ αυτών περικοπές μισθών συντάξεων κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ