Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ; ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

 http://www.infoserres.gr/serres/index.php/component/content/article/36-top-a/4594-kollia-synenetyxh-sto-news-bomb.html

 Επιμένετε ότι πράξατε σωστά καταψηφίζοντας το μνημόνιο;
Πιστεύω ότι το δίκιο ακουμπά και εκείνους που υπερψήφισαν και εκείνους που  καταψήφισαν το μνημόνιο, γιατί κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί με βεβαιότητα για  την αποτελεσματικότητά του ή το αντίθετο. Έχω επιλέξει να μη συμμετάσχω σε μια συζήτηση που έχει να κάνει από την μια  με υπερήφανους βουλευτές που υπηρετούν το λαό και δεν υπέγραψαν και από την άλλη με ατιμασμένους δηλωσίες.
Το μέλλον της πατρίδας μας δεν θα καθοριστεί αποκλειστικά και μόνον από την δανειακή σύμβαση. Θα εξαρτηθεί από την δυνατότητά μας να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί για το καλύτερο, ότι υπάρχουν οράματα, ηγεσία και κυρίως ότι είμαστε αποφασισμένοι για συστηματική και συλλογική δουλειά. Γνωρίζοντας  ότι, όταν οι πολιτικοί καλούνται να πάρουν αποφάσεις ιστορικής σημασίας, η αναγνώριση ή όχι του σωστού περνά μέσα από τη διάσταση του χρόνου,  και παρά τα όσα συνέβησαν μετά την καταψήφιση του μνημονίου και με αφορούν,  καταλήγω πάλι  στο συμπέρασμα ότι και τώρα το ίδιο θα έπραττα.
  
   ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΥΤΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ , ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ) ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, "ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΦΑ ΑΠ' ΤΑ ΓΑΛΑΡΙΑ"  (που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη).

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ "ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ !!!

9 σχόλια:

  1. ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΟΤΑΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι έδρες είναι 7: 2 έδρες έως 3 η Νέα Δημοκρατία (3 αν πάρει αρκετά πάνω απο 28,5%. 1 έδρα το ΠΑΣΟΚ (αχ αυτός ο εκλογικός νόμος του Παυλόπουλου και η καταδίκη του 2ου κόμματος) 1 έδρα το ΚΚΕ, 1 έδρα οι Ανεξάρτητοι, 1 έδρα η Χρυσή Αυγή και στον καυγά για μια έδρα ΣΥΡΙΖΑ ή Δημοκρατική Αριστερά.
    όχι άγχος θα την πάρει η Χρυσή Αυγή την έδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ Ε, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΟ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΗΡΑ 10.000 ΤΟ 2009 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ 3.000? ΣΩΣΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ....

      Διαγραφή
  3. ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΙΑΚΧΕ . ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ιακχε προβλεπω κωλοτουμπα απο σενα σε λιγο μιας και αυτο το κειμενο ειναι ακρα προπαγανδηστικο παμε στοιχημα οτι κατι θα γινει παλι και θα παρεις το μερος της μαριας? δηλαδη του αφεντικου σου... σκυλακι του κανεπε εισαι φιλε γαυγιζεις δεν δαγγωνεις αλλου αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΙΑΚΧΟΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ!!
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ "ΕΧΤΙΖΕ" ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,
    ΓΙ` Ν`ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ.

    ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ ΤΑ ΖΕΣΤΑ,
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑ!!

    (ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΟΞΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΥΛΑ,
    ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΙΩΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ "ΠΑΤΑΤΕΣ" ΤΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ Ν ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ" ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΚΑΖΑΚΣΤΑΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ.Α ΡΕ ΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΔΩΣΕ ΚΑΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑΚΙ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΦΟΤΟΛΗ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; ΘΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ