Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ



Αίτημα των κατοίκων του Εμμ. Παππά προς τον Δήμαρχο κ. Καλαθά
Έκδοση φιλική για εκτύπωσηΑποστολή σε φίλοΈκδοση PDF
Αίτημα των κατοίκων του Εμμ. Παππά προς τον Δήμαρχο κ. Καλαθά,Εμμ. Παππά,Καλαθά, δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στο εμ. παπα, δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκουΓια την τήρηση της νομιμότητας  σχετικά με τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου «Ζητούμε από το Δήμαρχο Εμμ. Παππά να φροντίσει για την τήρηση της νομιμότητας  σχετικά με τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου»
Η αναφορά κατοίκων του Εμμ. Παππά προς τον Δήμαρχο κ. Καλαθά με κοινοποίηση προς Αστυνομία και Εισαγγελία
Σας γνωστοποιούμε ότι την εβδομάδα από 19-3-2012 έως 24-3-2012 διαπιστώσαμε πως οι εταιρείες FOLEA AIOLOS και LITHOS AIOLOS ξεκίνησαν τις εργασίες για τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στις Δημοτικές εκτάσεις Πλους και Τούμπες του Δημοτ. Διαμερίσματος Εμμ. Παππά.
Επειδή:
Α. Η Δημοπρασία που κατοχυρώνει στις προαναφερθείσες εταιρείες την εκμίσθωση των εκτάσεων δεν έχει εγκριθεί ακόμα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Β. Εκκρεμεί η προσφυγή της Μείζονος Αντιπολίτευσης για -πολύ πιθανή- ακύρωση της Δημοπρασίας ως παράτυπης, απαράδεκτης και αντίθετης με τους κανόνες υγιούς ανταγωνισμού, καθώς δεν μπορούσε να συμμετέχει καμία εταιρεία στη Δημοπρασία πέρα από τις –ήδη- αδειοδοτούμενες από την Ρ.Α.Ε.
Γ. Δεν έχει υπογραφεί και δεν μπορεί άλλωστε να υπογραφεί σχετικό συμφωνητικό εκμίσθωσης μεταξύ Δημάρχού και εταιρειών πριν από την έγκριση της Δημοπρασίας από την Περιφέρεια
Δ. Η οποιαδήποτε δραστηριότητα των εταιρειών στην περιοχή μας πριν την έγκριση της Δημοπρασίας από την Περιφέρεια είναι αυθαίρετη και παράνομη, και συνιστά καταπάτηση Δημοτικής έκτασης
Για όλους τους παραπάνω λόγους, ζητούμε από το Δήμαρχο να εφαρμόσει το Νόμο, δηλαδή, να απαιτήσει προφορικά και γραπτά από τις εταιρείες να σταματήσουν τις οποιεσδήποτε δραστηριότητες στις Δημοτικές εκτάσεις και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση και την Εισαγγελία Σερρών αλλά και τους κατοίκους του Δημ. Διαμερίσματος να φροντίσει για την τήρηση της νομιμότητας.
Σε περίπτωση ολιγωρίας της Δημ. Αρχής, πράγμα που συνιστά παράβαση καθήκοντος, επιφυλασσόμαστε για τις παραπέρα νομικές ενέργειές μας για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας στη γη των προγόνων μας.

3 σχόλια:

  1. Ντάλε κουάλε με τον καριόλη τον μουσταφά...
    ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΗΣ.
    Γαμημένα ΠΑΣΟΚΙΑ,
    ως και οι υαινες οι πλε,
    προσκοπάκια ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε γμτ τόσες συνεντευξεις εχει δωσει ο κουτμεριδης δεν ασχοληθηκες καθολου!Γιατι τον ξεχασες ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ..ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ...
    ΒΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ...
    ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?
    ΝΑ...ΓΡΑΨΕ , Π.Χ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΕ ΜΠΛΕ ΡΙΓΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ.
    ΄Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ...
    ΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ?
    ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ..
    ΕΓΩ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ...
    ΑΑΑΑΑ..ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ , ΑΛΛΙΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ