Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ@ΪΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ...

Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ...



ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΚΟΓΚΟΛΕΜΗ !!!

Ο Ελληνικός Λαός πένεται, η Λανγκάρτ του ΔΝΤ ζητά νέες περικοπές  15%-20% των μισθών του ιδιωτικού τομέα, οι άνεργοι στο τέλος του 2012 θα αγγίζουν το 1.500.000,  η εθνική κυριαρχία με την κύρωση της νεας δανειακής σύμβασης έχει εκχωρηθεί στους τοκογλύφους δανειστές μας και αυτά τα σούργελα διοργανώνουν ανόητα και ανούσια  galla να μιλάνε προεκλογικά για θέματα εξωτερικής πολιτικής !!!




Λοιπόν, πολιτικά ανδρείκελα των τοκογλύφων δανειστών μας, θα ήθελα να σας θυμίσω ότι θα είχατε ενδεχομένως το δικαίωμα να ασχολείστε με θέματα εξωτερικής πολιτικής εάν υφίστατο ανεξάρτητο , κυρίαρχο ελληνικό κράτος και όχι το προτεκτοράτο που κατάντησαν την πατρίδα μας η συμμορία Παπαδήμου-ΓΑΠ-Ζιγδαντώνη-Βενιζελου-Καρατζαφέρη

2 σχόλια:

  1. Οι κωλοτούμπες, ο Καραφλωκόρακας ο Καρυπίδης και ο μαμάρας ο Λεονταρίδης ήταν εκεί να ενημερωθούν, να τα μάθουν απ έξω και να μας τα πουν μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΧΜΠΕΗ ΤΟΝ ΡΗΤΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙΣ,,,ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ