Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΣΤΗΜΕΝΗ Η "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΓΟΥΝΑ ΣΤΗΝ Σ.Π.Ε.



Η απρόσμενη , ξαφνική  και άστοχη επίθεση του Γιώργου Γούνα στην Σερραϊκή Πολιτιστική Εταιρεία (Σ.Π.Ε.)  για τις υποτιθέμενες οφειλές της προς το Επιμελητήριο ήταν προσχεδιασμένη και είχε δύο στόχους ,ο ένας ήταν ο Χρήστος Μέγκλας και ο άλλος ο πρώην Νομάρχης και επι σειρά ετών πρόεδρος της Σ.Π.Ε. Κώστας Παπαπαναγιώτου, ο οποίος ασκησε σκληρή κριτική στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για την επιλογή της  να συμπεριλάβει την "ξυνη" στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και είναι ανοικτά πολέμιος αυτής της υποπψηφιότητας.


Επιπλέον οργή προκάλεσαν στον επιχειρηματικό κόσμο οι ανακρίβειες και τα ψεύδη που εκστόμησε ο ανιστόρητος Γιώργος Γούνας σε βάρος της Σ.Π.Ε., ο οποίος δηλώνει ανοικτά και ενεργεί ως υποστηρικτής της υποψηφιότητσας της Διευθυτριας του ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  

36 σχόλια:

  1. 80 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΑΡΧΗ.
    ΝΤΡΟΠΗ
    ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΜΥΡΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΨΩΦΗΜΙΑ ΚΛΟΘΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΝΑΣ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α ρε ΓΟΥΝΑ αυτη θα σε βάλει να κουβαλας και τις σερβιέτες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν και οι λεσβίες περίοδο?

      Διαγραφή
    2. ΓΟΥΝΑ , ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.
      Ο ΜΕΤΣΙΜΕΝΙΔΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

      Διαγραφή
  4. Κουράστηκα να γράφεις για τον έναν και τον άλλον και να τους κάνεις έμεση διαφήμιση . Έχουμε εκλογές βουλευτικές , θα στηρίξω έναν δικό μας άνθρωπο που δεν έχει ουδεμία ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση . Θα στηρίξω μια νέα υποψηφιότητα , όχι ανύπαρκτη πολιτικά υποψηφιότητα . Για τους παραπάνω λόγους ένα σταυρό θα δώσω στον Πανταζή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομίζεις οτι εάν βγουν νέα πρόσωπα θα γίνει καμμία αλλαγή?

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον να ξεφορτωθούμε τους παλιούς φίλε μου .

      Διαγραφή
  5. Αν συνεχίσει η ΝΟΔΕ να εκπροσωπείται στα κανάλια με τον Τσουμαρίδη, προβλέπω η ΝΔ στις Σέρρες να παθαίνει μεγάλο τραλαλά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΑΚΧΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ . ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ . Ο ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ . ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΟΓΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ . ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ . ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΜΑΛΗΣ .
    Υ.Γ.1. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ .
    Υ.Γ.2. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ .
    Y.G.3. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 6.45 συμφωνώ σε όλα , εκτός γι΄ αυτά που γράφεις για τον Μάμαλη . Στα δύσκολα γυριστρούλα είναι και αυτός . Που ήταν εξαφανισμένος τόσο καιρό ?

      Διαγραφή
    2. Εγώ ένα που πρόσεξα 6.45 είναι η κυρία στην κάρτα της που κυκλοφορεί δεν αναφέρει πουθενά το όνομα της Νέας Δημοκρατίας . Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του . Όμως αυτό σε καμμιά περίπτωση δεν αποτελεί επιχείρημα για να μην ψηφιστεί η Νέα Δημοκρατία .

      Διαγραφή
    3. Ο ΠΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 1980.
      ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ , Ο ΓΟΥΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΠΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΞΥΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Η ΞΥΝΗ ΟΥΤΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ

      Διαγραφή
  7. Ο Χρυσαυγίτης ΙΑΚΧΟΣ κάνει μια προσπάθεια ( όπως και πολλοί άλλοι ) να αποσυσπειρώσει την Ν.Δ. με αφορμή την υποψηφιότητα της κυρίας Αραμπατζή . Προσπαθεί να πετύχει δύο στόχους :
    1. Να ενισχυθούν οι εκπρόσωποι των ακραίων Γερμανών στην Ελλάδα .
    2. Να διώξει τους γνήσιους Νεοδημοκράτες , ώστε να εκλεγεί η εκλεκτή του στη Νέα Δημοκρατία , κυρία Αρμπατζή .
    Θέλω να τον ενημερώσω , εμείς οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες που εκλέξαμε τον Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Ν.Δ. και θα αλλάξουμε τα πρόσωπα που μας εκπροσωπούν και θα στήριξουμε Νεοδημοκράτες υποψηφίους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.37 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ . Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 ( Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ) , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ .

      Διαγραφή
  8. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ , ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ , ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ( ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ) ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ .
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ , ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
      ΑΦΟΥ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.
      ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ

      =========ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ=================

      Διαγραφή
    2. Σωστός ο 7.43 και όσο για τον 1.15 προσέξτε μην πέσετε από το τρέξιμο .

      Διαγραφή
    3. Ο GAP , ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ και ο ΑΚΗΣ ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ πολύ θα μου άρεσε να τους βλέπω να πίνουν καφεδάκι μαζί στη στενή .

      Διαγραφή
    4. 1.15 ξύσε αρχίδια

      Διαγραφή
  9. ΣΤΑΘΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΙΞΕΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΗΣΩ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΓΝΩΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΚΧΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 5500 6000 ΤΑΒΑΝΙ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα... εγω θα έλεγα άντε και 8000...

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !
      Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !
      Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ !
      Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !

      Διαγραφή
    3. 7.55 & 11.19 Ξεκινήσατε από 3.000 ψήφους στον Πανταζή και φτάσατε 8.000 ψήφους . Παρατηρώ ότι βλέπετε το κλίμα και πόσο ανεβαίνει ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ τις τελευταίες εβδομάδες . Μόλις δείτε και το αποτέλεσμα , προσέξτε μην πάθετε κανένα έμφραγμα και δεν θα σας σώσει ούτε ο προσωπικός σας καρδιοχειρούργος .

      Διαγραφή
  10. Επειδη και εγω κουραστηκα να ακουω και να διαβαζω το καθε λαμογιο και καθε σφουγκοκωλαριο που ειναι διπλα σε... πρωην και... επομενα βολευτακια!!!
    Δεν πατε στο διαολο ορε κοπριτες!!!
    Αν τα νεα "φρουτα-πιονια" που πασχιζετε να μας πλασαρετε ειχαν εκλεγει σε προηγουμενες εκλογες τι διαφορετικο θα ειχαν κανει??? Μηπως θα μας ειχαν σωσει απο την καταστροφη??? Ουστ ρε!!!
    Παρτε το χαμπαρι! Το δεντρο-(κομματα-συστημα) ξεραθηκε και θελει...ξεριζωμα!!! Ολα τα υπολοιπα καμμωματα σας ειναι σαν να βαζετε κραγιον στην γιαγια που ειναι στο φερετρο για να φαινεται....ομορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 11.19 ΑΝ ΠΑΡΕΙ 8000 ΘΑ ΕΡΘΗ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολλά διαβάζω...Εμείς θα ψηφίσουμε ΝΔκράτες. Ούτε συνένοχους της κατρακύλας (Τσιοπλάκς, κωλοτούμπες Καρυπ-Λεό), ούτε υβριστές της ΝΔ (Αραμπάς περνά), ούτε ουρανοκατέβατους πλουσιομπεμπέδες (Βλαχαδερός, Αραμπάς), ούτε Ντορακούδες με συζύγους Πασόκους (Αραμπάς, Μήκα), ούτε σύστημα ΠΟΛ.ΑΝ (Παντα-ζεί - που τα βρήκες τα φράγκα και πληρώνεις TVS?- Ο θΌΔΩΡΑς σε έρηξε για το Βλαχαδερό;). Ψηφίζουμε νέα παιδιά από τα σπλάχνα της παράταξης ΜΑΜΑΛΗΣ κ ΠΑΝΟΥ. Ήρθε η ώρα να πάρουν όλοι το μάθημά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας λές να ψηφίσουμε ανθρώπους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους ! Άντε γεια !
      υ.γ.1. πρόεδρος της Ν.Δ. είναι ο Αντώνης Σαμαράς
      υ.γ.2. αυτά περί ΠΟΛ.ΑΝ η Ντόρα τα λέει και τα ντοράκια για να μην ξεχνιόμαστε

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ? ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ?

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 ΟΙ ΜΑΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΤΕ ΣΩΘΗΚΑΜΕ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

      Διαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ? ΠΑΠΟΥΛΗ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΛΙΟΓΛΟΥ ΣΕ ΞΕΘΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ?ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΩΣΕ ΣΤΗ ΜΕΤΡΕΣΑ ΣΟΥ?ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΟΛ.ΑΝ.ΟΚΑΝΑΛΟ ΣΑΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΞΕΥΤΕΛΗΣΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΜΑΡΧΗ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΞΥΝΗ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ?ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ?ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΟΝΝΕΔΙΤΗ ΔΡΟΓΑΛΑ ΟΤΑΝ Η ΝΔ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ(????)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΠΕΤΑΝΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ(ΝΔ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ)ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΒΟΣ?ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΑ ΞΥΝΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ.

      ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.ΟΧΙ.ΟΧΙ.ΟΧΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛ.ΑΝ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΝΟΔΕ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΒΕΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΕ.

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΝΟΔΕ.ΝΑ ΣΤΗΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΒΛΕΠΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛ.ΑΝ.ΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΟΔΕ ΠΟΛ.ΑΝ.

      ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΡΥΠΑ,ΛΕΟ,ΤΣΙΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΜΑΛΗ,ΜΗΚΑ,ΠΑΝΟΥ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

      ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ?ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛ.ΑΝ. ΣΤΑΘΗ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΕ.

      ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΠΑΣΟΚΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΣΥΝΕΦΕΡΕ.

      ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.

      ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΝΟ.-

      ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Άκου φίλε μου μπερδεύεις ορισμένα πράγματα !
      Ο Σαμαράς είναι πρόεδρος της Ν.Δ. που τον ψήφισαν 800.000 Νεοδημοκράτες ! Μπορεί να μην σου αρέσει αυτό , αλλά έτσι είναι ! Δεν έχουμε τη Ντόρα αρχηγό !
      Ο Στάθης Πανταζής δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ όπως έκανε η Μήκα όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στα πάνω του . Η κ. Μήκα συνεργάστηκε σε κεντρικό επίπεδο (υποψήφια στην ΚΕΔΚΕ ) με το ΠΑΣΟΚ και τώρα που το ΠΑΣΟΚ είναι στο πουθενά μερικοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι η κ. Μήκα είναι Ν.Δ.
      Όσο για τους παλιούς μόνο για πλάκα ( εκτός αν μιλάς σοβαρά και τότε είσαι από νυν βουλευτικό γραφείο ) μπορώ να λάβω το κάλεσμά σου να τους στηρίξουμε . Υπάρχουν παλιοί και παλιοί , αλλά οι δικοί μας είναι περίπτωση . 16 ΧΡΌΝΙΑ βουλευτής ο ένας και δεν μπόρεσε να πάρει ένα Υφυπουργείο , 7 χρόνια ο άλλος μόνο μαγκιές στην πλατεία πουλάει και τίποτα άλλο , όσο για τον τρίτο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι στο ψηφοδέλτιο ενώ δυο φορές απέτυχε .
      Με βάση των παραπάνω πιστεύω ένα σταυρό από όλους μας πρέπει να πάει στον Πανταζή , έναν δικό μας άνθρωπο που έχει τις ικανότητες να μας εκπροσωπήσει .

      Διαγραφή
    3. Ακου φίλε μου μπερδεύεις ορισμένα πράγματα ! ... χαχαχαχαχαχα

      ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ . ΕΜΕΙΝΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 30-11-2009. ΚΟΛΛΗΣΕΣ !!! ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ 800.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ... ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΟΥΜΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΙΑ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ. Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟΝ , ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ...

      Διαγραφή
    4. Ναι κάτι τύποι σαν τον Πουρτουλίδη μπορούν να πεισθούν γιατί είναι από εκείνη την κατηγορία των Ελλήνων που δεν τα παίρνουν . Και δυστυχώς για τους εχθρούς του Πανταζή είναι πάρα μα πάρα πολλοί αυτή η κατηγορία των Ελλήνων .

      Διαγραφή
  14. -Γέρο ξεκούτη...συν-καταστροφέα τού Νομού καί πρώην πρόεδρε τής ΣΠΕ!!!!!!ποιά τά έργα σου;;;;;!
    πάρτα...εάν δέν τά θυμάσαι!!!!


    ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑΣΙΟΣ

    Τας ψήφους του λαού υφήρπασεν,
    ο ρήτωρ σοφιστής Στεφάνιος,
    δημαγωγών εν τη γνωστή και προσφιλεί οδώ,
    των προκατόχων του.

    Ούτως ή άλλως
    έργα και ημέραι του Κωνστάντιου,
    όπως επίσης και του Τάσιου, ήσαν γνωστά.
    Το πλήθος επεζήτει αλλαγήν.

    Και ευθύς
    μετά την των οστράκων καταμέτρησιν,
    τους αυλικούς του, ο Στεφάνιος, κόλακας,
    στο Πρυτανείον εγκατέστησε,
    όπως «και δωρεάν σιτίζονται
    και του καλού της πόλεως απεργάζονται».

    Αίφνης, τι θαύμα ω θεοί,
    οι οφθαλμοί ταγού και συνταγών,
    ήρξαντο σπινθηρίζοντες,
    ενώπιον της θέας οβολών,
    όπως κατά τα «επάρατα» της κυβερνείας έτη,
    Τάσιου και Κωνστάντιου,
    συνέβαινε.

    Το πλήθος,
    αφού μετά της ψήφου του,
    την πολυπόθητον προκάλεσε
    καθαίρεσιν,
    ησύχως βιεπορίζετο.
    Κι η αλλαγή,
    μάλλον εναλλαγή,
    μάλλον μια απ’τα ίδια.
    Τάσιος, Κωνστάντιος, Στεφάνιος
    ή μήπως
    Στεφάνιος, Τάσιος, Κωνστάντιος,
    αλλά και
    Κωνστάντιος, Στεφάνιος, Τάσιος,
    και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά,
    εις τους αιώνας των αιώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ