Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


Oλα τα βλαστάρια της ΝΔ στην πίστα. Κόψτε φάτσες στην πρώτη γραμμή και θα καταλάβετε το δράμα του Ζιγδαντώνη, ο οποίος είναι μουσαφίρης στο κόμμα που αρχηγεύει. Διέγραψε την Ντόρα Μπακογιάννη αλλα ένεινε στο κόμμα με όλα τα ντοράκια. Οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες μετοίκησαν στους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" και η συντριπτική τους πλειοψηφία στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , η οποία καλπάζει δημοσκοπικά στο νομό Σερρών αλλά και το πανελλήνιο.

Κόψτε φάτσες. Άνθρωποι που ζουν ακόμη στην εικονική πραγματικότητα, που μιλούν για αυτοδυναμία του απο-κόμματος; του Ζιγδαντώνη και για την εκλογή και 4ου βουλευτή στο νομό Σερρών, αδυνατούν να δουν την συντριβή που έρχεται

Ανθρωποι εκτός της ελληνικής πραγματικότητας, βολεμένοι χρόνια τώρα, απλά παρακολουθούν το δράμα που βιώνει ο ελληνικός λαός, αμπελοφιλλοσοφούν , παπαρολογούν , κάνουν απλώς διαπιστώσεις και τελευταία με πρωτοβουλία του υβριστή του κόμματος για την "στημένη" διαδικασία επιλογής υποψηφίων βουλευθτών,  Κουτκουγκολέμη μαζώχτηκαν να συζητήσουν ... για την εξωτερική πολιτική !!! 

"Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα" θα έλεγε τωρα η θεία μου η Ελπινίκη 

7 σχόλια:

  1. ωραία φωτο. Από τους εικονιζόμενους 5 την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυο χρόνια έπεσαν πάνω στο παιδί για να το κάνουν να μιλήσει. Ήρθαν γιατροί, ήρθαν ειδικοί, το μωρό δεν άνοιγε το στόμα του. Στη χώρα που ζούσε τα πράγματα ήταν άσχημα. Φτώχεια, άνεργοι, αυτοκτονίες, άστεγοι, πορείες και γεγονότα.
    Αλλά το παιδί μουγκό...
    Και ως δια μαγείας, λίγο πριν τις εκλογές, το παιδί μίλησε. Και είπε τις πρώτες του κουβέντες: «Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα, μπλα μπλα μπλα.», δηλαδή «αν δεν ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία, την πατήσατε. »
    Αναρωτιέμαι αν ο κ. Καραμανλής βρισκόταν σε αυτή τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια ή βρισκόταν σε ένα δικό του χωροχρόνο. Και επίσης αναρωτιέμαι γιατί ποτέ δεν παρενέβη σε κάτι, γιατί δεν μίλησε για κάτι…
    Εγώ όμως σαν απλός πολίτης αυτής της χώρα δεν το καταλαβαίνω. Πώς γίνεται να μη μιλάς σε μια χώρα που καταστρέφεται-και που είσαι συνυπεύθυνος για αυτό; Πώς δεν βγαίνεις μια φορά να δώσεις –έστω και ψεύτικες-ελπίδες σε αυτόν το λαό που βυθίζεται στην καταστροφή και την κατάθλιψη; Πώς δεν αντιδράς σε κάτι; Πώς δεν παίρνεις κάποια ευθύνη;
    Και ξαφνικά αγνοώντας όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα ο κ. Καραμανλής, φοβούμενος για την πτώση του κόμματός του-και μόνο-, αποφασίζει να μιλήσει.
    Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση αυτή του Καραμανλή μοιάζει πολύ με τις κινήσεις του Βενιζέλου, ο οποίος προσπαθεί σιγά-σιγά να αποστασιοποιηθεί-ολίγον τι- από τα Μνημόνια.

    Και τα δυο μόνο γέλια μας φέρνουν. Γιατί είναι τόσο ψεύτικα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ξυνη ασχημόφατσα πρώτη σειρά ,με ποια ιδιοτητα βρε παρταλι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι αλήθεια ο καραφλωκόρακας ο Καρυπίδης και ο έτερος ανύπαρκτος Λεονταρίδης; Τι έχουν να μας πουν για τα μέτρα του Ιουνίου συμφωνούν ή διαφωνούν με αυτά. Σ αυτά να απαντήσουν και να αφήσουν τις παπαρολογίες που προφανώς θα λένε στους πολίτες τα πολιτικά σούργελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός ο Αραμπατζής ο πατέρας της υποψηφίας βουλευτού μας, θυμάται κανείς τι έλεγε για την Ν.Δ και τους ύμνους για το πασοκ όταν η κόρη του ήταν παντρεμένη με τον Μαγκριώτη; Τώρα υμνεί τον Σαμαρά και μάλλιστα έλεγε διάφορες παπαρολογίες απο την εκπομπή του "το στόχαστρο", ότι ο Σαμαράς μπορεί να υλοποιήσει όλα όσα είπε στο ζάπειο 3 και μπορεί να μας βγάλει από το μνημόνιο. Όταν ο Σαββαίδης τον είπε ότι ο Σαμαράς υπέγραψε μαζί με τον Βενιζέλο τα μέτρα του μνημονίου, μόνο που δεν κόντεψε να τον φάει.
    Έλεος μας περνάει για χαχόλους,για μαλάκες για χαμηλοτάβανους σύμφωνα με την αγαπημένη του φράση, ή ποντάρει και αυτός για την κόρη του στα γεροντάκια του νομού όπως και οι υπόλοιποι(π.χ Καρυπίδης που έχει ειδικότητα στα γεροντάκια);
    Ξυπνήστε μαλάκες αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τις άλλες να το καταλάβετε οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει τον φόβο τους και μάλλιστα είναι εξοργισμένοι. Αυτό να το ξέρουν όλοι και όλες οι υποψήφιοι σωτήρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:11 και 8:25,υπάλληλε του Πανταζή,έχεις φάει κόλλημα με τον καρύπα και τον λεο.οι αντίπαλοι του δικού σου δεν είναι οι βουλευτές,αυτοί θα βγούν σίγουρα(για τον λεο βέβαια έχω μικρές αμφιβολίες) όσα και να τους σέρνετε εσείς και οι άλλοι οι ανύπαρκτοι νέοι.κοίτα να περάσεις την Φωτούλα και τον σαγόνια και μή μιλάς καν για τους παλιούς,βλάκα ε βλάκα.να χεις την απίτηση να μάθεις απο τον πολατζή το δικό σου και τους αλεξιπτωτιστές που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν τα σούργελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν είμαι υπάλληλος κανενός. Εσύ μάλλον έχεις κόλλημα με τον Καρυπίδη προφανώς. Ούτε ψήφισα ποτέ τον Πανταζή ούτε πρόκειται να τον ψηφίσω τον έχω στην κατηγορία του Καρυπίδη και του Λεονταρίδη τέλος. Εγώ έκανα μια διαπίστωση για τον Αραμπατζή και την κωλοτούμπα που έκανε τώρα που η κόρη του είναι υποψήφια. Πόσα κιλά μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει την φτωχοποίηση που μας οδηγούν τα κόμματα του μνημονίου(δες το μήνυμα του Χάρυ Κλύν στο σάιτ του για να ξυπνήσεις επιτέλους χαχόλε). Και για να ξέρεις αυτοί που εσύ υπερασπίζεσαι δεν έχουν κανένα οικονομικό πρόβλημα ας είναι καλά το βουλευτιλίκι πήραν πολύ χρήμα , βολέψανε και τις γυναίκες τους, εσένα μαλάκα γυρνάει το κεφάλι σου να τα φέρεις βόλτα και να ανταποκριθείς στα έξοδά σου.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ