Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΘΕΣ !!!

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΕΝΩΠΙΟΝ 700-800 ΚΛΑΚΑΔΟΡΩΝ

 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-4-2012, ΩΡΑ 8:30 

 TIΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ



ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 30% ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

19 σχόλια:

  1. Ας χαιρετήσουν την Αλεξάνδρεια που ...............
    Τώρα που έχουν ακόμα καιρό, να το σκεφτούν σοβαρά,
    οι επόμενες εκλογές του Οκτωβρίου με νέο αρχηγό και ίσως όλη την παράταξη ενωμένη.
    ας τελειώσουμε με την πολιτική άνοιξη στο τόπο μας.
    Τιμωρήστε τους.
    Έχει Ντόρα, Μάνο, Καμμένο ακόμη ΛΑΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Ο Νεοδημοκράτης έχει και λόγο και τιμή, αυτός ο κατά δήλωσή του έχω λόγο και τιμή ανέστησε ήδη την Χρυσή Αυγή.
    και να δεις που στο τέλος οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι η κύρια έκφραση της Κεντροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΑτζίδες, ψάξτε τρύπες να χωθείτε το βράδυ της Κυριακής. Καταντήσατε την Νέα Δημοκρατία σαν την ΠΟΛ.ΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν υπολογισουμε οτι εφεραν 6-7 λεωφωρεια απο Δραμα και Καβαλα και προσθεσεις και τα πιτσιρικια της ΟΝΝΕΔ στο κλειστο πρεπει να πηγαν μονο οι υποψυφιοι και οι παρατρεχαμενοι τους!!!ρε μπας και φταιει που ηταν ανοιχτη η αγορα?μηπως επειδη εχει παζαρι σημερα στην Νιγρητα? ο "προεδρος της ΝΟΔΕ που ηταν?δεν τον ειδα να υποδεχετε στν Σαμαρα στο Ξενια!!!εγω τον Καλαιτζη ειδα φατσα φορα!!!και μετα ειδαμε και τον Αχιλλεα ο οποιος αν δεν το καταλαβατε σας εδειξε ποιον να ψηφισετε!!!ακομη για προβατα σας εχουν!!!μπεεεεε!!!αιντε να τελειωνουμε με τα φαντασματα Αχιλλεα -Αραμπατζη μπας και παμε μπροστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ . ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΒΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΛΑ . ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛ.Α ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΥΣ 800.000 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΗ Ν.Δ.
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΝ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 02.57 ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΑΛΗΘΕΙA ΠΟΣΑ ΞΥΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ .>>>>>> Θά πάρει τόν πούλο ούστ κοπρίτες τεμπελόσκυλα..... Ο ξυνός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον 2.57 . Οι Νεοδημοκράτες συσπειρώνονται και πάλι ο νομός θα δώσει το μεγαλύτερο ποσοστό Πανελλαδικά στη Ν.Δ. Το θέμα είναι να στείλουμε και τους σωστούς ανθρώπους στη βουλή . Να στείλουμε στα σπίτια τους τους παλιούς ( Καρυπίδης - Λιονταρίδης ) . Να ψηφίσουμε νέους , όχι ανύπαρκτους και όχι αυτούς που έχουν συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τώρα μας το παίζουν Νεοδημοκράτες ( Μήκα ) . Να ψηφίσουμε ανθρώπους που έχουν αναφορά στην κοινωνία και όχι στους κομματικούς σωλήνες ( Μάμαλης ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον προτεινεις εσυ ρε μαγκιτη? Πες μας το ονομα του να τον στιρηξουμε. αντε πες μας αντι να κοιταξουμε μπροστα αρχισαμε παλι τις εσωτερικες ανωμαλιες με τα προσωπα. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΙΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ. ΓΙΕΓΚΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ?????

      Διαγραφή
  8. 15 ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΠΕΡΙΠΟΥ 150-200 ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΕΙΧΕ
    ΞΕΦΤΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, 1000 ΑΤΟΜΑ -ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ- ΝΑ ΕΙΧΕ, ΤΑ 30 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ= 150

      15 ΠΟΥΛΜΑΝ (ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΓΕΜΑΤΑ) = 600 ΑΤΟΜΑ

      ΜΕΝΟΥΝ 250, ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ? 150-200

      150-200 ΣΕΡΡΑΙΟΙ, ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. @2:32,προσθεσε και λεωφορεια απο Καρδιτσα(!!!).Μα πώς δε σκεφτηκαν να φερουν και κανενα αεροπλανο με ετεροδημοτες απο τα ξενα για να φανουν περισσοτεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ" ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ. ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΣΥ 11:57 (ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ) ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ,ΠΑΝΤΑΖΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ "ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.".ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΠΑΝΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΑΙΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΚΟΡΥΦΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ,ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ;ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 3000 ΨΗΦΟΥΣ;ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΓΑΛΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕΡΡΑΙΕ ΚΑΡΙΠΑ/ΛΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!30 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΠΕΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Μ (3:37) ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ;ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΙΣΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ Ε;ΔΕΝ ΤΑΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΑΛΙ Ε;ΔΕΝ ΤΑΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ Ε;ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΞΥΡΑ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Η ΞΥΝΗ Ε;ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ.....ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ Ν.Δ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΣΟΚΑ,ΚΟΠΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ Κ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Ο ΜΑΜΑΛΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ! ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ, Η ΑΛΛΗ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ.. ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛ.ΑΝιτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ