Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΑΦΟΒΑ ...


... ΔΙΟΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΒΒΑΡΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ !!!

Κύριοι του Ίακχου…είμαι καταστηματάρχης – έμπορας (στην πλατεία εμπορίου) και διαβάζω τόσες μέρες την επίθεση που κάνετε στην κ. Λεονταρίδου και προσωπικά θέλω να σας ενημερώσω για το εξής : 

Η Σοφία Λεονταρίδου την οποία βάλατε στο στόχαστρο γιατί έτσι σας πλήρωσαν και σας ζητήσανε να κάνετε κάποιοι από ότι φαίνεται , είναι η μοναδική από όλες τις συζύγους βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών και γενικά πολιτικών προσώπων που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει την σερραϊκή αγορά και τα σερραϊκά μαγαζιά. Και όπως είπα χρόνια τώρα και όχι τώρα στις εκλογές….για το λόγου το αληθές και για να μην υπάρχει κάποια υπόνοια ότι είμαστε κολλητάρια με την κ. Λεονταρίδου, εάν τολμάτε (που δεν τολμάτε) βγείτε και κάντε μια έρευνα στην σερραϊκή αγορά για να το διαπιστώσετε αυτό….και δημοσιοποιήστε την λίστα με τα μαγαζιά που ρωτήσατε…άλλα μόνο λάσπη έχετε μάθει να ρίχνεται σε σωστούς ανθρώπους…Χρόνια σας πολλά …..

   Aυτό είναι το επίπεδο των ψηφοφόρων του Λεονταρίδη, του κυρίου της κυρίας Σαββαρή


Από το χρήστη Ανώνυμος στις κ. ΣΑΒΒΑΡΗ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΡΩΤΑ ... την 16/4/2012

5 σχόλια:

  1. Το δικό σου επίπεδο είναι στον πάτω ιακχακο...οχι των ψηφοφόρων του Λεονταρίδη...Ρεμάλι τις κοινωνίας...Τελικά Θα είσαι υποψήφιος με την Χρυση αυγή???γιαυτό τα κάνεις όλα αυτά???η ζήτησες λεφτά και δεν στα δώσανε????οι λαός των σερρών ξέρει και το ονοματεπωνυμο σου πλέον...δεν μπορείς πλέον να κρυφτείς !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Tί λές ρεεεεεεεέ "έγκριτε" κλέφτη καταστηματάρχη τής πλατείας εμπορίου,τακτικέ επισκέπτη τού σαντάνσκι;;;καί εισαγωγέα φοροφυγά; πότε έληξαν τά χάπια σου;σιγά μή ίδρώσει η ουρά τού γάδαρου πού θίχτηκε η κυρία πού στηρίζει τήν σερραϊκή αγορά... η 6η Μαϊου είναι κοντά καί φούμο υπάρχει μπόλικο!!!! σέ όλα τά λαμόγια καί ιδαίτερα γιά τόν βόδαρο σύζυγό της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ; ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΝ ΑΝΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ (ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΥΜ ..), ΑΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΑΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΥΝΝΟΜΑ ΚΛΠ.


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ .... (ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ, ΨΩΝΙΖΕΙ ΡΟΥΧΑ ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς κάτι τέτοιοι με τέτοια "πολιτικά"(!!!!) κριτήρια σαν του "εμποράκου" έχουν και πολιτικά δικαιώματα...Γιαυτό και κατήντησε η χώρα νάναι η ρακοσυλλέκτρια της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριε καταστηματαρχα... καλο ειναι να απολογηθειτε και να ζητησετε ενα συγνωμη απο τις υπολοιπες κυρίες , που 1ον επειδη δεν ειναι πελατισσες σου δεν σημαίνει οτι δεν ειναι πελλατισες αλλού.. 2 δεν το διαφημιζουν... δεν ειναι δα διαφημιση.. 3ον δεν το χρησιμοποιουν ως κριτηριο σταυρωδοσίας του συζυγου και 4ον καπως ετσι καταντησαμε εδω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ