Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

"ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ", ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ





Αρνητικές εμφανίζονται η πρώην Ευρωβουλευτής Ευαγγελία Τζαμπάζη και η συνταγματολόγος Λίνα Παπαδοπούλου

Την Τετάρτη η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Του Καγιογλίδη Παναγιώτη

Την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι κατά τόπους υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ βάζοντας τέλος στην αγωνία αλλά και την έντονη ονοματολογία στελεχών αρκετών μηνών που επικρατεί στους κόλπους του Κινήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την Ιπποκράτους οι τελικές λίστες υποψηφίων έχουν ήδη διαμορφωθεί από το Εθνικό Συμβούλιο της Παρασκευής, ενώ απομένει η επικύρωση τους από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που θα συσκεφθεί εκ νέου την Τετάρτη.


Παρ όλα αυτά το πολιτικό παρασκήνιο παραμένει έντονο όσον αφορά τα ονόματα των δυνητικά υποψήφιων, με τις αλχημείες  και τις πολιτικές ζυμώσεις να φέρνουν όλο και περισσότερα δεδομένα στο φως, προκαλώντας τη σύγχυση των ψηφοφόρων και των φίλων του ΠΑΣΟΚ.

 Καταλυτικός παράγοντας που επηρεάζει την επιλογή δυνητικών υποψηφίων είναι η απροθυμία αρκετών τοπικών στελεχών αλλά και βετεράνων πολιτευτών να μην συμμετάσχουν στη διαδικασία ή να λάβουν εσωκομματική στήριξη. Ωστόσο δε λείπουν και οι παρεξηγήσεις, καθώς αρκετά στελέχη και πολιτευτές τα οποία έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να απέχουν από τις εκλογές  είδαν τα ονόματά τους σε αυτά των δυνητικά υποψηφίων, όπως συνέβη με την περίπτωση της πρώην Προέδρου του Αχινού κ. Ευαγγελίας Τανταλάκη η οποία εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που ενημερώθηκε από τα Σερραικά ΜΜΕ για πιθανή υποψηφιοτητά της.

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως απομακρύνονται οι περιπτώσεις της πρώην Ευροβουλευτού  Ευαγγελίας Τζαμπάζη αλλά και της συνταγματολόγου Λίνας Παπαδοπούλου που φέρονται να έχουν απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις που τους έχουν γίνει.

Ωστόσο σταθερά παραμένουν τα ονόματα των Γρηγορίου Ζαρωτιάδη, Χρήστου Βουλγαρίδη, Κέλλυ Βαλταδώρου, Δέσποινας Τακουρίδου, Ηλία Αχτσαλωτίδη, του πρώην προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γιάννη Πέτκογλου, της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Ελένης Κωνσταντινίδου και του μέλους της ΕΛΜΕ Νικου Γάδου. Επισφαλείς παραμένουν οι υποψηφιότητες των τριών Σερραίων εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ στο Κοινοβούλιο, Υφυπουργό Υγείας κ. Μάρκο Μπόλαρη και βουλευτές κ. Στάθη Κουτμερίδη και Μιχάλη Τζελέπη.   

1 σχόλιο:

  1. Πάλι αυτός ο γελοίος ο Ζαρωτιάδης βάζει υποψηφιότητα?
    Δεν του έμαθαθν πως εκεί που φτύνεις δε σηκώνεσαι ξανά να παρακαλέσεις?
    Τόσο ματαιόδοξος πια?
    Ποιές οι αρχές του, η τσέπη του και το βόλεμα απ΄ότι φαίνεται....
    Κρίμα γιατί σε ψήφισα το 2009...νόμιζα πως ήσουν διαφορετικός μα ΛΑΜΟΓΙΟ κι εσύ ήσουν
    αντε λοιπόν τρέξε για τη θέση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ