Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΑΥΡΙΟ H "XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΟ "NTV"


 ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"  ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ  
ΑΥΡΙΟ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
 ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ "NTV"

31 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΡΕ UFO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ. "ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ" χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΗ ΤΖΑΜΙ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΟΡΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ
    ΤΕΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΓΟΥΛΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια απαντηση για ολους εδω μεσα α] για τον 01.59 ωρα 15.10 β]στον 02.08 αστα μαλακιες λες αλλα εμεις να δεις που σε εχουμε γραμμενο παλιομαλακα γ]02.23 γουλι κουρεμενος ειναι εκει που σε αρεσει να γλυφεις και στον ντροπαλο 04.34 εδω βγαινουν εξω οι δολοφονοι της ΜΑΡΦΙΝ και ζητανε ψηφο βαριεμαι να συνεχισω ομως μην ξεχασω 04.34 το μ...ι της μαννας σου

      Διαγραφή
    2. Κοιτα να δεις που ζητανε και ψηφο οι τραμπουκοι. Ρε που θα παει μια μηνυση θα την φατε . Γιατι περα απο απειλες νταβατζιλικια και εκβιασμους επιχειρηματα δεν εχετε μονο να βριζετε και να απειλητε.  Ετσι θα σωσετε τον κοσμο???

      Διαγραφή
  4. Καλε!!!! Ενας εκκολαπτόμενος Φασιστας!!!! Για κοιτα που αρχισαν να κυκλοφορουν και εξω χωρις να ντρεπονται!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ γιατι ντρεπεσε να μας πεις ποτε και που κυκλοφορεις ?

      Διαγραφή
    2. Γιατι εδω που κυκλοφορω εγω φιλε μου κατι τυπους σαν και σενα τους μαντρωνουν απο τα συνορα ακομα!!! Οποτε μην κανεις ορεξη νοσταλγε του χιλτλερ

      Διαγραφή
    3. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΚΕΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΒΡΩΜΟΚΟΛΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.

      Διαγραφή
    4. Εκτος απο το να βριζετε και να δερνετε σας εμαθαν να κανετε τιποτα αλλο? γιατι το ξαναλεω ενα  επιχειρημα ακομα δεν ακουσα μονο βρισιες και απειλες. Αυτοι ειστε?

      Διαγραφή
    5. ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΗΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΠΡΩΤΗ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΛΑΒΕΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΟ ΜΠΑΦΟΣ ΚΟΨΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ.

      Διαγραφή
    6. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΚΑΛΟ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΓΕΡΝΕΙ Ή ΝΟΜΙΖΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΖΑΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ.ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ?
    ΠΑΛΑΖΑΚΟ ΧΑΣΟΔΙΚΗ, ΦΡΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΔΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ. 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ? ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ? ΜΗΠΩΣ Η ΚΟΛΛΙΑ Η Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ?
    ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΝ ΣΕΡΡΑΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω με...2.23!
    Κουρεμα με την ψιλη μην κλλησουμε κ ψειρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε καν στις Σέρρες δεν μένει;
    Θεσσαλονίκη, Καζαντζάκη 4 ??
    Χάθηκαν οι ντόπιοι χιτλερικοί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://serraikipiperia.blogspot.com/2012/04/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είναι πράγματι γνήσιο τέκνο της Χρυσής Αυγής να μας πει πόσους έδειρε και ποιούς; Επίσης πόσα σπίτια λαθρομεταναστών έκαψε και πόσοι ήταν μέσα σε αυτά; Τα γυνακόπαιδα μετρούν 2 πόντους.Πόσες νύχτες έχει περάσει στο κρατητήριο και πόσες καταδίκες έχει στο ενεργητικό του για βίαιη - τουλάχιστον - συμπεριφορά;Τέλος να μας ξεκαθαρίσει , αν μπορεί, σε πόσους μήνες θα έχει επιτευχθεί η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ από την εισοδό τους στη Βουλή και μετά. Αν δεν απαντήσει σ' αυτά λυπάμαι δεν ψηφίζω.....γιαλαντζί δεξιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρωτανε πολλοι.
    Οσοι ειναι ξυρισμενοι.. "κατω"(κυριως νεολαιοι)...μπορουν να γραφτουν στην "Χρυση Αυγη?' ή μονον το πανω κεφαλι να ναι ξυρισμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΠΛΥΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΤΕΣΤ DNA ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΤΟΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  13. Ψηφίζονται κρυπτόμενοι ή: όταν βγει στο φως η «Χρυσή Αυγή», θα καεί...(του Στάθη)και για περισσότερα εδώ:

    http://www.enikos.gr/stathis/37215,Whfizontai_kryptomenoi_h:_otan_vgei_sto_.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΡΩΤΗΣΗ. Όλοι εσείς οι δημοκράτες στη Δημοκρατία που πιστεύετε υπάρχει άλλη άποψη εκτός από τη δική σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -τρρρρρρρρρρρρρρρρράτζικ!!! κίτσιου μ΄τράτζικ! μυρίζ΄κουπρριιά δώια μέσα!!!
    Τασούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ26 Απριλίου 2012 στις 4:02 μ.μ.

    για δες κατι μαγκες ρε,αλλα λιγες μερες σας μεινανε απο 7 Μαιου και μετα δεν θα γλυτωνετε ουτε μεσα στα σπιτια σας η σταμαγαζια σας ,τα λεμε κουκλες
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ...ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ Χ.Α.
    Α' ΜΕΡΟΣ:
    Οι στρατιές των ανέργων, οι χιλιάδες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, η αύξηση της εγκληματικότητας, αποτέλεσμα της πείνας και της εξαθλίωσης, έχουν οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα, θεωρώντας τη Χρυσή Αυγή ως αντισυστημικό κόμμα που μπορεί να αντισταθεί στο «διεφθαρμένο κοινοβουλευτισμό» και να δώσει «μία κάποια λύση στη φτώχεια».
    Πόσο πατριωτικό είναι ένα κόμμα που χαιρετά ναζιστικά και που αφιερώνει χιλιάδες σελίδες στον Χίτλερ; Δεν αρκεί η επίκληση στη «μητέρα πατρίδα» ως επιχείρημα για να δοθεί σε κάποιον ο τίτλος του πατριώτη, ούτε η λέξη λαθρομετανάστης για να δώσεις λύση στο μεταναστευτικό. Η διαστρέβλωση των εννοιών και οι πραγματικές ναζιστικές προθέσεις της, την καθιστούν πιο λαθραία στην πολιτική ζωή και στην κοινωνία μας από κάθε τι άλλο.
    Ο Μιχαλολιάκος και οι... συναγωνιστές του παραμένουν ένα καμουφλαρισμένο χιτλερικό κόμμα που, στην πραγματικότητα, πρεσβεύει το φασισμό και το ναζισμό, προσπαθώντας παράλληλα να αποκρύψει την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα για μια σειρά γεγονότων όπως:
    -Είναι υμνητές του Χίτλερ, της θεωρίας του ναζισμού και της φυλετικής καθαρότητας ακόμη κι αν με λεκτικές ακροβασίες προσπαθούν να το κρύψουν. Δηλώνουν πως το σήμα τους, όπως και ο χαιρετισμός τους είναι αρχαιοελληνικός την ώρα που μέσω των κειμένων τους εκφράζουν απερίφραστα την πραγματική ιδεολογική τους τοποθέτηση, υμνώντας τους «αγνούς στρατιώτες των SS»: «Τα Waffen SS, η στρατιά των Ευρωπαίων εθελοντών στη μάχη της φυλής μας για την συντριβή του εβραιομπολσεβικισμού, ήταν και παραμένει ένας θρύλος», διαβάζουμε στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής, σε ένα μικρό αφιέρωμα στη ναζιστική μηχανή του Χίτλερ.
    -Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο υμνούν τον τότε δοτό πρωθυπουργό Τσολάκογλου, η φωτογραφία του οποίου φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού της Χρυσής Αυγής υπό το τίτλο «έντιμη ειρήνη» ενώ αντίστοιχη περίοπτη θέση έχουν και για τα τάγματα ασφαλείας προσπαθώντας να εξωραΐσουν τη δράση τους: «Τιμή και δόξα στους νεκρούς ήρωες των Τ.Α. των Τ.Ε. και των ομάδων Χ.» αναφέρει το περιοδικό Αντεπίθεση στην έκδοση του Ιανουαρίου του 2000 το οποίο εκδίδει η νεολαία του κόμματος. Σήμερα, το κατά τα άλλα αντισυστημικό κόμμα, είναι ενάντια στις «ξένες δυνάμεις» και τους δοτούς πρωθυπουργούς.
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιακχε πολυ δημοκρατης εισαι τα σχολια μας ουτε που τα ανεβαζεις. Μη σας πετυχω παλι στο επιμελητηριο θα μας γραψουν οι εφημεριδες. Ασχετοι θελετε να το παιξετε και επιχειρματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ