Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

TA ΟΧΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ...



... ΟΜΩΣ  ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ


   ΕΝΤΟΝΗ Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ( ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ) ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

3 σχόλια:

  1. Επιτελους ακουσαμε και τον εθνικο υμνο απο τους στρατιωτες μας και για αυτο τους χειροκροτησε ο κοσμος στο τελος ΚΑΙ ιακχε μαθε τι ωρα κατεβηκαν οι ανυπαρκτοι απο το ρουπελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου μαζί και όλοι οι διάσημοι είναι γνωστό ότι είναι καλοπερασάκηδες άκαπνοι και μακριά απ΄το λαό γι΄αυτό το λόγο έκατσαν κάτω από την τέντα μην τους κάψει και ο ήλιος! Οι αξιωματικοί μας όμως έτσι τιμούν τους ΗΡΩΕΣ μακριά από τους στρατιώτες τους και προστατευμένοι από τον Απριλιάτικο ήλιο? Που είναιτο (ηθικόν ακμαιότατον) αλλά ξέχασα τους μειώσαν τους μισθούς και ζαλίζονται από την πείνα. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του μην χρειαστεί να μας προστατέψουν αυτοί οι λεβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ , ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ..(ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΩ Ε? ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ.... "ΕΝΣΤΟΛΟΙ" ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ...ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΑΝ ΤΟ ΘΕΟ! ΕΝΩ ΕΓΩ , ΚΑΚΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ.ΚΕΡΙΑ, ΠΑΓΚΑΡΙΑ, "ΔΙΣΚΟ" ΕΡΑΝΟ...).
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΚΑΙ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ 30 ΜΗΝΕΣ,(Μ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟ '74, "ΔΩΡΕΑΝ" ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ...ΠΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΩ...ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΜΕ...."ΠΙΑΝΕΙ", ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΑΣ)
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ