Τρίτη 24 Απριλίου 2012

TRAGIK DOCTORBANKER, VERY TRAGIK


 Kρίμα Μενέλαε , εγώ ξέρω ότι οταν καποιος τα χώνει στην πιάτσα , ψωνιζει τον αφρό, δεν παίρνει την χλέμπα. Δεν ξερω πιο αστροπελέκι από το επιτελείο σου επέλεξε να ανεβάσει αυτή την φωτογραφία στην ιστοσελίδα στο Facebook για να προβάλει την επίσκεψή σου στον Βίτμα, όμως ατύχησες ...

Η φωτογραφία θυμίζει δημόσιο υπάλληλο που επισκέφθηκε  τον Αντιπεριφερειαρχή και ζητάει κανένα ψιλορουσφέτι ... ασε που σε έχει γραμμένο, εσύ ο επίσημος υποτίθεται επισκεπτης του,  υποψήφιος βολευτής  κι αυτός μιλάει στο κινητό του ... χαχαχαχαχαχα

Γιατροτραπεζίτη μου, δύσκολο πράγμα η επικοινωνία

16 σχόλια:

  1. ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ
    ΓΙΑΤΡΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΛΙΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΤΣΟ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΕΣ,ΑΛΛΑ Η ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ..ΔΩΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΑΛΙΡΟ ΤΗ ΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΖΑΕΤΣ?
    ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΡΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΜΠΕΗ!
    Υ.Γ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕΝΕΛΑΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ
    Ο ΦΥΣΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΙ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΟΜΩΣ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, Ο ΤΥΠΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.

    Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας.

    Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.

    Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.

    Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.
    ΜΕΝΕΛΑΕ ΣΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΌΣΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΕΙΔΙΚΟΙ.
    Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΕ ΕΞΕΘΕΣΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.
    ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑ.
    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρέσει το κάλεσμα του στο διαφημιστικό του..."συμπατριώτες" ..τι λε ρε Μενιο!! που ησουν τόσα χρόνια; τώρα θυμήθηκες το νομό για να τον σώσεις; Ο νομός μας έχει σίγουρα και δυνατότητες και ανθρώπινο δυναμικό, αλλά όχι σαν κ εσένα που θυμήθηκες στα 50 σου να έρθεις να γίνεις ακόμα πλουσιότερος μέσα από την πολιτική. Κ δε μου λες πονόψυχε, θα μοιραστείς κ σύ κ η άλλη πλούσια της ΝΔ Σερρών, τα πλούτη με εμένα το φτωχαδάκι; Θα ψηφίσεις νόμους ανακατανομής του πλούτου; Είναι δυνατόν 2 από τους 5 πλουσιότερους του νομού να ζητούν την ψήφο μικρομεσαίων; Είναι δυνατόν άνθρωποι της αγοράς, στους οποίους δεν έχετε αφήσει δεκάρα τσακιστή να τρέχουν να σας βγάλουν βουλευτές; Ε, Άγγελέ μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -κύριε μέ μικρό τό(Κ) γιατρορταπεζίτη (τί ήθος!!!!) καί κάθε υποψήφιε αυτόκλητε πατριδοσωτήρα!!!
    1.μήν ξαναπετάξης στό σπίτι μου τά σκουπιδένια σου φεϊγ βολάν μέ τό βιοβιογραφικό σου σέ Τρίτο πρόσωπο!! καί τήν χαμογελαστή αποκρουστική σου σκ@τ@φάτσα
    2.έαν είσαι παντρεμένος δηλαδή υπό ανδρός- ύπανρδος!!! δέν μέ νοιάζουν οι προτιμήσεις σου γιά τό ίδιο φύλο!!! είσαι καί γιατρός τού ΑΠΘ....πού βοηθάς καί τούς συνανθρώπους σου τρομάρα σου..δέν είσαι συμπατριώτης μου, ούτε φίλος μου..είσαι όπως ήσουν μέχρι χθές ξένος καί ανύπαρκτος!!!
    3.δέν μέ νοιάζει τίνος κόρη είναι η γυναίκα σου,ούτε τίνος γόνος είσαι ούτε έάν έχεις κόρες...
    4.ανθρωπάριο καί κάθε πρώην καί υποψήφιο @ομάρι, γνωστός ο βίος καί τά έργα σας ..μήν κρυβόμαστε γνωριζόμαστε λίγο πολύ μεταξύ μας.. ο Λαός θά σάς δώσει τήν απάντηση πού πρέπει.Τά ψέμματα τελείωσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΑΜΑΠΤΖΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟ Τ ΟΝΟΜΑ, ΔΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ-ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ;ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΙΟ;ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ.ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ,ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιακχε γιατι ασχολισε συνεχεια με τον τραπεζογιατρο και δεν ασχολισε με τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ-ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ ΔΙΕΥΘ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ο οποιος την << Κοπαναει συνεχως απο την κτηματικη υπ. εδω και ενα μηνα για να τρεχει πισω απο την ΞΥΝΗ? ΔΕΝ ελεγχεται απο κανεναν ??????????????????........περιμενω το << ρεπορταζ σου>>>
    Θα επανερθω............δρυμιτερος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ! ΜΕ ΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι και περίπατο παίχτη... δεν είναι και τόσο εύκολες οι εκλογές... διεκδική την τρίτη άντε δεύτερη θέση,μην θέλουμε και πρωτιά απο την πρώτη φορά..έχει δυνατά ονόματα στο ψηφοδέλτιο... Καρυπίδης - Λεονταρίδης έχουν βαρύ όνομα στο νομό και όσο και να το λένε κάποιοι (δεν μπορούν να το πιστέψουν όμως...) δεν γίνεται να μην είναι κάποιος απο τους δύο ή και οι δύο μέσα στην τριάδα.... Καλή επιτυχία Νεοδημοκράτες...... SIR!!

      Διαγραφή
  13. συμφωνω με τον 10:33,περιπατο θα κανει ο μενιος...στις θεσεις 7-8-9.αντε ρε βλημα λια,λυγουρι που απαντας και στα blog.συγκεντρωση ετεροδημωτων με 50 ατομα και οι 45 γιατροι απο το διαβαλκανικο.στειλε σε βιντεο τον λογο που εβγαλε να κατουρηθω απο τα γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πφ πφ πφ πφ !!!! κι δώια μυρίζ΄κουπρριια Κίτσιουμ!!! κουπρριιά σι λέου.
    Τασούλα δώσει τά δέουντα στούν καριπίδη κι λιονταρίδη καί σ΄εκάθι αρχ@δι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ