Σάββατο 14 Απριλίου 2012

TRAGIK ... ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Γράφει ο Αθανάσιος Μασλαρινός, Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών


Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης πλησιάζει, ίσως, η ώρα της μεγαλύτερης συγκέντρωσης δύναμης για την «εκστρατεία» των πολιτών στην κάλπη.


Τώρα, όσο ποτέ πριν, χρειάζεται ενθουσιασμόςθάρροςενέργεια, και προσέλευση στην ψηφοδόχο, συγκεντρώνοντας γύρω από την ψήφο μας την ωριμότητα, την ευθύνη, την ανιδιοτέλεια και τον πατριωτισμό, πέρα από πρόσωπα και κόμματα, ώστε να επιλέξουμε Ανθρώπους, των οποίων η γνώση, η αυταπάρνηση και η δυναμική για την Ελλάδα θα κινείται μετά την ημέρα της εκλογής τους σε επίπεδα ηρωισμού. 

Για τέσσερα χρόνια θα έχουν ένα στόχο και μια συνεχή μάχη για την προστασία της χώρας και την ελληνική απάντηση στην κρίση, την πιο βίαιη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Και η Ελλάδα μπορεί να αντισταθεί, οι Έλληνες μπορούμε να νικήσουμε όπως κι άλλοτε το έχουμε αποδείξει, επειδή μόνο εμείς ξέρουμε, όταν θέλουμε, πως μπορούμε να το κάνουμε και κανένας ξένος δε μπορεί να μας το υποδείξει.

Σήμερα, που ένας νέος κόσμος αναδύεται, πρέπει να διατηρήσουμε τον έλεγχο του πεπρωμένου μας, ακολουθώντας τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα μας. Είναι ευκαιρία να θελήσουμε να οικοδομήσουμε και να διευρύνουμε αυτή την ισχυρή Ελλάδα του αύριο.



Γι 'αυτό, ζητάμε από αυτούς που θα πάρουν τη νίκη να οδηγήσουν με σύνεση και αυταπάρνηση στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Ελλάδας, που θα στηρίζεται στις ιδέες μας, στις αξίες μας, στα ιδανικά μας!


Η ισχυρή Ελλάδα είναι χτισμένη με μας. Και ισχυρή Ελλάδα κάνει ισχυρούς και τους πολίτες της.

Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ  "ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ"  ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ  !!!

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ ; ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ  ΤΟ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ; ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΘΗΚΕΣ ...


"η σιωπή είναι χρυσός Θανάση μου" όπως έλεγε η σοφή η θεία μου η Ελπινίκη

4 σχόλια:

  1. Φίλε Θανασάκη,(νέα έκδοση Λεονταρίδη), δεν έμαθες ακόμη τη Λίστα των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ των Σερρών...;
    Για να μαθαίνεις εσύ και οι υπόλοιποι παίχτες είναι η εξής. Η Λίστα αρχίζει 1)ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΑΘΗΣ(Σαμαρικός),2)ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Α.,ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ Θ.(ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ),3)ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΞΥΝΗ(ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥ ΤΗΣ Κ.Τζουμαγιάς),4)ΜΗΚΑ Α.(Ο.Φ.Α. Ιδεολογικά), 5)ΒΛΑΧΜΠΕΗΣ Μ.(Πακέτο-MARSAL),6)ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ Α. (Με Συνδικαλιστική Ένεση της ΔΑΚΕ),7)ΤΣΙΜΕΡΙΚΑΣ Γ.(Ανάχωμα στα Σώματα Ασφαλείας),8)Για την 9η και τελευταία θέση θα αγωνιούν μαζί με εσένα Θανασάκη, όλοι οι υπόλοιποι μέχρι τις 17/4, το μεσημέρι...Και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους μερικοί ΑΝΟΗΤΟΙ Νάνοι της Πολιτικής Κονίστρας του Ν.Σερρών ,ότι δεν κάνουν "κουμάντο" για τα δρώμενα της Ν.Δ όπως θέλουν να διαδίδουν και να υπονοούν!!! Μόλις τελειώσουν οι εκλογές , θα ασχολειθούμε με αυτούς, και επειδή δεν αλλάζουν μυαλό και χαρακτήρα, θα αλλάξουν Νομό και Χώρα! Το υπόσχομαι και το υπογράφω!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
    Jack Lord...Θα επανέρθω σύντομα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
    ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
    ΓΙΑΤΙ
    ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Σερραίοι καί Σερραίες στείτε τό uanasis εκεί πού πρέπει στό σπιτάκι του δηλαδή..εκεί είναι η θέση τού κάθε παπαρολόγου μυαλοπώλη γραβατάκια καί χαρτογιακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Jack Lord μάλλον δεν τα ξέρεις καλά...Το ψηδέλτιο θα έχει άλλη σύνθεση και θα το δεις...Αναμονή μέχρι μεθαύριο βέβαια.. Να επανέλθεις σύντομα όπως λες γιάτί θέλω να δω που το πας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ