Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ...

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...


«Μήνυμα» προς την Χρυσή Αυγή, να μην επιχειρήσει να υποκαταστήσει την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας, έστειλε με το «καλημέρα» ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας  

«Θέλω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση οτι η υποκατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας δεν προβλέπεται ούτε από το δικαιϊκό ούτε από το αξιακό μας Δίκαιο. Γνωρίζετε ότι δεχόμαστε την ύψιστη πρόκληση της αμφισβήτησης από τη μια ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος και την απόπειρα υποκατάστασης από την αντίπερα ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος.Οι γυναίκες και οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας της Ελληνικής Δημοκρατίας θα σταθούν συνταγματικοί φρουροί όχι μόνο της ασφάλειας στην καθημερινότητα του πολίτη αλλά και της ουσίας του πολιτεύματος» δήλωσε συγκεκριμένα ο νέος υπουργός Προ.Πο με την ανάληψη των καθηκόντων του.

Η απάντηση ήρθε αμέσως μετά, με ανακοίνωση από την Χρυσή Αυγή, που αφού εύχεται στον κ.Δένδια «καλή επιτυχία» στο έργο του, του επιτίθεται για τα όσα νωρίτερα δήλωσε «φωτογραφίζοντας» την.
 

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 


«Απαιτείται πρωτίστως υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αρετές που δε συνάδουν με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Υπουργού. Το κόμμα μας δεν αποτελεί ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος, ούτε επιχειρεί να υποκαταστήσει την Αστυνομία. Ακραία είναι η Νέα Δημοκρατία, που ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η χώρα. 
Τα ανεξέλεγκτα κύματα λαθρομετανάστευσης, η παράδοση του κέντρου της πόλης σε αναρχικές συμμορίες (βλέπε Δεκέμβριος 2008 και όχι μόνο), η ραγδαία άνοδος της εγκληματικότητας, είναι φαινόμενα που προήλθαν από την απαράδεκτη και ανεύθυνη τακτική του κόμματος του κ. Δένδια» αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

5 σχόλια:

  1. Πέρασαν οι καταιγίδες των 2 εκλογικών αναμετρήσεων για την τοπική ΝΔ και οι γνωστοί σαλίγκαροι τώρα που ο ήλιος της έξουσίας αρχισέ να αχνοφέγγει άρχισαν δειλά δειλά να ξεπροβάλουν .Οι περισσότεροι εξ αυτών και στις 2 εκλογικές αναμετρήσεις στην καλύτερη απλά δεν ψήφισαν ΝΔ.
    Στην χειρότερη έκαναν και αγώνα εναντίον .Πάντως το σίγουρο είναι οτι οι περισσότεροι συνεχάρησαν την κ Κόλλια θέλοντας να βάλουν υποθήκη για μελλοντική της βοήθεια οπου και όποτε χρειστεί .Για τον δήμο Σερρών ασ πούμε οπου ανεξάρτητοι και ΝΔ συγκεντρώνουν 45% άρα προίκα για εκλογή απο την πρώτη Κυριακή η για τις εκλογές της περιφέρειας η..ηη.η.ηηηη.
    Αυτά όμως είναι παρελθόν η τα γραμμάτια θα ξεπληρωθούν στο μέλλον .Το σήμερα όμως έχει ψωμί για κάποιους η φαντάζονται οτι έχει Ολοι δηλώνουν παρων ελπίζοντας σε κάποια καρέκλα .Τα τηλέφωνα έγιναν , βιογραφικά ανασυρθηκαν απο τα μπαούλα ενω οι βόλτες προς την Αθήνα θα αρχίσουν πολύ πολύ σύντομα .Το ερώτημα βέβαια είναι ποιοί θα γλύψουν κόκκαλο απο την εξουσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνάς 7.56 με τις περικοπές που έγιναν με το μνημόνιο κάποιοι πρέπει να αναπληρώσουν και το εισόδημά τους . Σχεδόν όλα τα στελέχη της τοπικής Ν.Δ. ή είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή είναι ανεπάγγελτοι . Δεν θα αναφέρω ονόματα , απλά να δούμε ποιοι θα στελεχώσουν το κράτος και ποιοι τα βουλευτικά γραφεία . Το τραγικό είναι ότι όσοι έτρεχαν ( αυτοί οι λίγοι ) το έκαναν γιατί κάτι περίμεναν να κερδίσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιοι νοιαζονται για την καρεκλα. ονοματα. μηπως ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΑΓΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΠ ; ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ 10.36 . ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ , ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο 7.56 ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΟΟΥΣΕ !
      ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .

      Διαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΘΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΣΦΑΛΕΙΑ'' ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ , Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ !
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΎΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ !

    Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ