Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ κ. ΒΕΝΕΚΤΙΚΙΔΗΣ ...

ΕΝΑΣ ΙΜΙΤΑΝΣΙΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ"



Ο κύριος αυτός, ο οποίος ιδεολογικά κουμμουνιστοφέρνει, ανήκει στο στενό περιβάλλον της οικογένειας Ψωμιάδη και για τον λόγο αυτόν "φυτεύτηκε" από το πουθενά στο ψηφοδέλτιο του "προστάτη των λαθρεμπόρων"΄στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 αφήνοντας στο ράφι γνήσια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (το κόμμα που διαχρονικά τρώει τα παιδιά του).

Πρόσφατα αποτέλεσε την επιλογή γνωστών ευτραφών πολιτικών τοπικών παραγόντων του κόμματος των "Καμμένων" και συμπεριλήφθηκε στο τοπικό ψηφοδέλτιο , ως εκπρόσωπος του Πανίκα Ψωμιάδη για να συμβολίζει δήθεν την στήριξη του γνωστού έκπτωτου καραγκιόζη προς το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το αποτέλεσμα βέβαια όπως αναμένονταν ήταν οικτρό αλλά αποτελεί σαφές δείγμα του πολιτικού ήθους του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος  συναλλάσσεται πολιτικά με τους πάντες υποσχόμενος τα πάντα.

Τελευταία ο πολιτικός αυτός τσαρλατάνος ανέλαβε με τις ευλογίες του Ζιγδαντώνη να ηγηθεί της Εκλογικής Επιτροπής της ΝΔ στην Βόρειο Ελλάδα και ξεκίνησε τις "περιοδίες" για την υλοποίηση της "πανστρατιάς της κεντροδεξιάς" οπότε βρέθηκε και στην πόλη μας.

Στην κομματική σύσκεψη που διεξήχθη στα γραφεία της ΝΟΔΕ προεδρεύοντος του Ψωμιάδη , παραβρέθηκε χωρίς ντροπή και ο Βενκτικίδης, ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων !!! 
Τώρα για να καταλάβω ο κύριος αυτός θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Καμμένου ενώ έδωσε παρών στο κάλεσμα για την συσπείρωση της Κεντροδεξιάςτου Ζιγδαντώνη , τον οποίο σημειωτέον ο αρχηγός του αποκάλεσε κατά την επίσκεψή του στα Σέρρας "πολιτικό απατεώνα";

"Ελα μουνί στον τόπο σου" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη




6 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΚΤΥΟ Ο ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΑΓΑΛΜΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΓΜΗ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο κάλεσμα του αρχηγού μας στη Βόρεια Ελλάδα για κεντροδεξιά συσπείρωση για την αποφυγή της χρεοκοπίας της χώρας και την παραμονή μας στο Ευρώ , δηλώνω και εγώ παρών .

    Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΤΣΟΙ - ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΩΝΙΟ. ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ.ΑΛΛΗ ΨΩΝΑΡΑ. Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ... ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.... ΒΡΕ ΟΥΣΤ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ? ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το λαμογιο προχθές ήταν στο Ξένια με τον Πανικα πλάκα μας κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ