Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ



 
«Με συνέπεια και υπευθυνότητα», ο  συνταξιούχος κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της ΕΡΑ, υποψήφιος δημοκρατιών πεποιθήσεων βουλευτής της  ΔΗΜ.ΑΡ. , αξιότιμος κ. Αστέριος Μπουφίδης, αποκάλεσε  τους ελληνόφρονες μαχητές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, «ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ και ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» !!!!

Η κατάπτυστη επιστολή δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 1ης Μαϊου 2012 «Αρχαιοτέρας Εφημερίδας των Σερρών» , «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

Αξιότιμοι κύριοι, Μπουφίδη και Κομητούδη , σας πληροφορώ ότι οι φερόμενοι ως Ναζιστές  , Χιτλερικοί , Δολοφόνοι και Υπάνθρωποι στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012 υπερψηφίστηκαν από 442.000 Έλληνες Πολίτες  έλαβαν το εκπληκτικό ποσοστό του 7% των ψηφισάντων ανά την Ελληνική Επικράτεια, ενώ έλαβαν υψηλά ποσοστά στο Δίστομο και τα Καλάβρυτα , τόπους που επλήγησαν από την ναζιστική θηριωδία (ανεξαρτήτως των παραγόντων που την προκάλεσαν) ενώ έλαβαν και 21 ψήφους στα μαρτυρικά Κερδύλια των Σερρών.

Αξιότιμοι κύριοι, Μπουφίδη και Κομητούδη , έχουν παρέλθει 44 ημέρες από την  δημοσίευση της κατάπτυστης επιστολής του υποψήφιου βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. (του κόμματος των δωσίλογων που είχαν την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, 168 βουλευτών αλλά δεν το τόλμησαν ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ 17-6-2012) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Σε λίγο τον λόγο θα έχουν οι εισαγγελείς αυτής της χώρας , όχι για κανέναν άλλο λόγο , απλά για την προστασία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος

8 σχόλια:

  1. ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ.ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Ή ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά ρε μεγάλε.Κόψε κάτι.
    Γέμισε ο τόπος αντιμνημονιακούς.Σωτήρες της συμφοράς.Ο ένας πλακώνει στο ξύλο όποιον γουστάρει.Ο άλλος χαρίζει τα χρέη στα λαμόγια.Οι του Δημοσίου βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και ψηφίζουν Συριζα για να μην χάσουν τη θεσούλα τους.Ολοι το παιζουν τίμιοι και ηθικοί και μόλις ερχεται η ώρα του αυτόφορου κρύβονται στην ''ποδιά'' των αρχηγών τους.Φτάξαμε μια Ελλάδα ΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρικυμία εν κρανίω. Τι σχέση έχει το "Δημοκρατικό πολίτευμα" με την Χρυσή Αυγή. Το Ναζιστικό κόμμα και τον Χίτλερ (να μην παίρνει θάρρος ο πρόεδρος) ξέρεις πόσοι Γερμανοί τους ψήφισαν, πριν αποφασίσει ο Αδόλφος να πάρει το παιχνίδι πάνω του και να αιματοκυλήσει τόσους λαούς, μαζί με τον δικό του; Ο "άντρακλας" αφού κρύφτηκε σαν καμμιά "κοτούλα" (προσβάλω και τις κότες) για 48ώρες για να αποφύγει το αυτόφωρο, εμφανίστηκε κοτσονάτος για να καταθέσει μήνυση κατά των θυμάτων του, εκμεταλλευόμενος τους νόμους της "δημοκρατίας". Ουτε θέλω να φανταστώ αν θα τολμούσε να κάνει το ίδιο στην Γερμανία του Χίτλερ. (70 χρόνια μετά ακόμη στην τουαλέτα θα ήταν μη μπορώντας να συγκρατήσει την αφόδευσή του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά συμβαίνουν όταν οι ανελλήνιστοι-αγράμματοι, κομπλεξικοί, άγαμοι χουλιγκάνοι, οι ανεγκέφαλοι πορτιέρηδες του λούμπεν υπόκοσμου της νύχτας και οι καμμένοι στα μυαλά από την εκτενή χρήση αναβολικών και άλλων μορφών ντόπας, μπρατσαράδες των γυμναστηρίων (για να το λέει αυτό ο Καρατζαφέρης που στα νιάτα του διετέλεσε και μποντυμπιλντεράς κάτι παραπάνω θα ξέρει)μπαίνουν στην πολιτική, φορώντας την προβιά του "πατριώτη". Το πιο ωραίο είναι ότι όντας ναζιστές επικαλούνται και το ....δημοκρατικό πολίτευμα τρομάρα τους...Όπως ακριβώς οι βουλγαρογραμμένοι και γερμανοτσολιάδες ιδεολογικοί τους πρόγονοι μετά την γερμανοβουλγαρική κατοχή και προκειμένου να σώσουν τα τομάρια τους κατέφυγαν στο στρατόπεδο των Άγγλων και της "εθνικοφροσύνης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - Το να σπας την Αθήνα και να πετάς κοτρόνες και μολότοφ δεν είναι Βία...είναι δημοκρατία.
    - Το να καις την Ελληνική Σημαία και να κρύβεσαι μέσα σε Πανεπιστήμια δεν είναι Βία...είναι δημοκρατία.
    - Το να καις 4 ζωές μέσα στην Μαρφιν δεν είναι βία...είναι δημοκρατία.
    - Το να συλλαμβάνουν παιδιά βουλευτών με τσεκούρια και μολότοφ αλλά να τα αφήνουν ελεύθερα δεν είναι βία...είναι δημοκρατία.
    - Το να πουλάς την Μακεδονία ,το Αιγαίο, την Ήπειρο την Κύπρο και την Θράκη δεν είναι βία...είναι δημοκρατία.
    - Το να ρίχνεις νερό και 3 μπουνιές σε όλους αυτούς είναι βία και φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ