Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ.

ΕΣΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ, ΧΑΡΑΤΣΟΚΑΜΜΕΝΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ 
ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ; 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ; 

 
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΒΛΑΧΒΕΗΣ,"Ο ΒΟΥΤΗΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ" : απόγονος Μακεδονομάχων, τίγκα στο χρήμα και πορφυρογέννητος από την Κάτω Τζουμαγία . Τον φύτεψε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ από τον Σεπτέμβριο του 2011 η βαθειά καμαρίλα της Πολιτικής Ανοιξης, ο γιατρός απ' το Κιλκίς Γιώργος Συμπιλίδης, φέρεται ως δωρητής του Ιδρύματος Καραμανλή  και τα χοχόλια οι Νεοδημοκράτες τον έβγαλαν πρωτο βουλευτή στο νομό. Τι κι αν εχει σχέση με την πολιτική όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο, τι κι αν μιλάει σπαστά ελληνικά ( γιατρέ, θα μας πεις τα ευτράπελα με την συνέντευξή σου στην ΕΡΑ) , τα τραπεζογραμματία μίλησαν ... το πόπολο ψήφισε. Εκτός των λοιπών εμπορικών τραπεζων (ΕΘΝΙΚΗ, ΑLPHA, ΕUROΒΑΝΚ) είναι μεγαλομέτοχος της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ενώ ως μελος του ΔΣ αυτής διεκδίκησε ανεπιτυχώς την προεδρία της Τράπεζας.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ο Β', "Ο ΆΚΑΠΝΟΣ" : σαν όνομα βαρύ με ιστορία μεν , αμφιλεγόμενη δε ... πορφυρογέννητος κι αυτός φυτεύθηκε στην λίστα του ψηφοδελτίου της ΝΔ , πέντε λέπτα πριν εκπνεύσει η προθεσμία καταθεσης ψηφοδελτίων με "Ιφιγένεια" τον σαμαρικό Στάθη Πανταζή. Μελος εφοπλιστικού λόμπυ στο Λονδίνο, κληρονόμος του Τύμβου των Σαλαμινομάχων , γνήσιος εκπρόσωπος του ναυτιλιακού και τραπεζικού κεφαλαίου μπήκε στην πολιτική από το παράθυρο και προς το παρόν λαϊκίζων περιφέρεται τα παζάρια του νομού με κλιμάκιο πολιτευτών της ΝΔ και μοιράζει προεκλογικά φυλλαδια του Ζιγδαντώνη υποσχόμενα "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" ... (Kωστάκη , νεαρέ εφοπλιστή μου , που σε κατάντησαν …) Από έναν φέρελπι πολιτικό  της δικής του οντότητας, όπως τουλάχιστον οι φήμες τον παρουσιάζουν, θα περιμέναμε δημόσιες εμφανήσεις και αρθρωση πολιτικού εμπεριστατωμένου λόγου, όχι παλαιοκομματικές συμπεριφορές περιφοράς σε παζάρια και σε πανηγύρια ... εκτός κι αν ο μικρός είναι όντως κατώτερος των περιστάσεων

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΚΡΙΩΤΗ-ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, "Η ΞΥΝΗ" :  ανύπαρκτη ως προσωπικότητα στην πολιτική και κοινωνική  ζωή των Σερρών, η πορφυρογέννητη του εκδοτικού κατεστημένου, εαν εξαιρέσει κανείς το πενθήμερο εκάστου Δεκεμβρίου ,  του περίφημου "ΔΕΝΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ" με το οποίο εξασφάλιζε στο γνωστό "ντοροκάναλο"  της οδού Αίνου χορηγίες δεκάδων χιλιάδων ευρώ προβάλλοντας τον ανθρώπινο πόνο. Κόρη του γνωστού καθ΄εξιν υβριστή της ΝΔ, Αθανάσιου Αραμπατζή αλλά περιέργως επιστήθιου φίλου της οικογένειας Καραμανλή ( δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο άκαπνος νεοσός επιστρατεύθηκε και για να σωθεί η έδρα της "Ξυνής" γιατί η ΝΔ βγαζει σίγουρα μονο μία έδρα στο Νομό), κυρία του δήθεν και του φαίνεσθαι όχι του είναι, λάτρης των πανακριβών επώνυμων ρούχων ευρωπαϊκων οίκων υψιλής ραπτικής, δείγμα της μεγάλης της ανασφάλειας. Κουμπάρα του Λαλιώτη του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυ Σταμάτη, η εν διαστάσει κ. Μαγκριώτη αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του οριστικά καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ με την νέα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της διαπλοκής του Ζιγδαντώνη, του Μπόμπολα και του Ψυχάρη (λένε οι κακές γλώσες ότι τον βλέπουνε και για γαμπρό). Με πόνο καρδιάς είδε τις τραπεζικές μετοχές του χαρτοφυλακίου του πατέρα της να εκμηδενίζοννται σαν αξίες ( η ΕΘΝΙΚΗ των 100.000 δρχ το 1999 εφθασε στο 1 € το 2012), είδε την οικογενειακή οικονομική καταστροφή ...


 ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ τα ΜΗΝΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ που ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ενώ εχουν ρημάξει τον λαό στις περικοπές μισθών, στην έμμεση φοροκλοπή με 23% ΦΠΑ και τα ΓΝΩΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ στην άμεση φορολογία;


.
Υ.Γ.  ΚΑΥΜΕΝΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ , ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΟΥ  !!!


... συνεχίζεται



36 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ !
    ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θοδωράκη , κατάλαβες τι σε περιμένει μετά τις εκλογές ? Μπουρδέλο το κάνατε το μαγαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ , ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 4.37 ΑΠ΄ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ . ΜΗΤΣΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

      Διαγραφή
  5. πινόκιο πάλι μαλακίες άρχισες?γιατί γράφεις αυτά?στην νέα δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά δεν μπορείς να κάνεις ζημιά,όπως δεν μπορεί να κάνει και ο ίακχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΣΟΣ ΦΟΡΟΣ 1.445 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ . ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μέσα στην αναμπουμπούλα έταξε ο Θόδωρας το νοσοκομείο στον Απόστολο τον γυμνασιάρχη. Και τρέχει ο γυμναστής να κάνει κωλοτούμπες ....
    Υ.Γ.1. Κάνε γούστο ο Φώντας να παραδώσει στον γυμνασιάρχη.
    Υ.Γ.2. Πριν ή μετά των Αγίων ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ;
    Υ.Γ.3. Ρε Απόστολε, μήπως τόταξε και σε άλλον-η και σας δουλεύει όλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
      Υ.Γ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ?

      Διαγραφή
    2. Οι μούτσοι που γαμούσαμε γίνανε καπεταναίοι ! Τί άλλο να πω ?
      Και ποιός είναι ο Θοδωράκης για να τάζει θέσεις ? Καταλάβατε γιατί η Ν.Δ. θα φάει παπάρα στις εκλογές ?
      υ,γ, Θοδωράκη πολύ μεγαλοπιάστηκες !

      Διαγραφή
  8. ..να θυμάστε αργυρώνητα ζώα,το αγγλικό δίκαιο, οταν ,θα μπορεί η μερκέλενα να πει-θέλω τον Στρυμώνα και την λίμνη Κερκίνη ,για την ώρα ,αργότερα βλέπουμε...(εχετε και τι καλό -πρώην- περιφερειάρχη ε κε Σαμαρά ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είμαστε δεδομένοι !
    Δεν είμαστε ιθαγενείς !
    Να μην γίνουμε ο περίγελος της Ελλάδας !
    Να μην είμαστε το όνειδος των Ελλήνων !
    Και στις Σέρρες πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ !

    Ιθαγενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα μπορω να ρωτησω κατι και αν ξερει κανεις ας μου δωσει απαντηση θα ηθελα ενα τηλεφωνο απο τα γραφια της χρυσης αυγης των σερρων για ενα προβλημα μου...ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη σελίδα της Χρυσής Αυγής http://www.xryshaygh.com/index.php/epikoinonia/pyrhnes

      Σέρρες: 6938 721350

      Διαγραφή
    2. Μην ανησυχείς 6.00 , από Δευτέρα η αστυνομία θα είναι για την προστασία του πολίτη ( όπως δήλωσε ο Τσίπρας )και όχι prive για ορισμένους μεγαλοδημοσιογράφους , για ΠΑΕ και για μεγαλοπαράγοντες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου . Τέτοια αστυνομία χρειαζόμαστε . Αυτοί που μιλάνε για ασφάλεια του πολίτη , είναι οι ίδιοι που έχουν καταντήσει την αστυνομία ιδιωτική σεκιούριτι .

      Διαγραφή
    3. Παίρνω στο κινητό και μου λέει ότι έχει διακοπεί η σύνδεση. Το 666-666 είναι σταθερό?

      Διαγραφή
    4. ΦΙΛΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ... ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ.

      E-MAIL: xathess@yahoo.gr

      Διαγραφή
  11. Η Νέα Δημοκρατίας ήταν ένα κόμμα αρχών , αστικό , λαϊκό , φιλελεύθερο , Ευρωπαϊκό και έχει καταντήσει ένα κόμμα ελιτίστικο , μια ομοσπονδία παραγόντων - φεουδαρχών χωρίς αρχές και ιδεολογία .
    Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει αγρότης ? Υπάρχει επαγγελματίας ? Υπάρχει εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα ? Όχι βέβαια .
    Η ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές θα είναι στρατηγική . Όλος ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός , αλλά και η νεολαία έχουν πάει στον Τσίπρα και περιμένει να κερδίσει απο τους συνταξιούχους , κάτι που δεν έγινε ποτέ . Στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος με διαφορά . Ακούω τον Τσίπρα στην διακαναλική συνέντευξη και είναι φανερό ότι είναι ο νέος πρωθυπουργός .

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ 12 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ . ΑΣ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ , ΑΣ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ !
    Υ.Γ.1. ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΜΕΝΣ
    Υ.Γ.2. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ Ο ΒΟΥΤΗΡΑΤΟΣ Η ΞΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΑΛΟΣ ΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΟΥ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΙΑΚΧΑΚΙΑ ΜΠΟΥΡΤΣΟΒΛΑΧΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΘΑΣΕΤΕ ΟΥΤ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΟΧΟΛΙΑ ΕΙΣΤΕ. ΣΕΡΣΕΡΗΔΕΣ Ε ΣΕΡΣΕΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ιθαγενής ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ! Η 17 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΟ ! ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ! ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 , ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΤΑ ΚΟΜΜΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ , ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ , ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ !

      Διαγραφή
    2. 9.51 ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ΄ΕΣΥ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !

      Διαγραφή
  15. Ο κόσμος σας βαρέθηκε ρε ΣΥΡΙΖΑκια πριν τις εκλογές . Τέτοιο κατόρθωμα μόνο εσείς το πετύχατε ... Δώσατε υπόσταση στον κασιδιαρη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΔΟΣΑΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ . ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΣΙΑΡΗ ΕΔΟΣΑΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ .

      Διαγραφή
  16. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ .

    Ευγένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MOY EKANE ENTIPOSI TO SXOLEIO TO PARAKATO:ETSI EINAI??Ο Δημοσθένης ο πρώτος βουλευτής του νομου μας είναι στο διοικητικό συμβούλιο της συνεταιριστικές τράπεζας νομού σερρων ,πως γίνεται να είναι ακόμα στην τραπεζα και να παίρνει αποφάσεις για χορήγησης δανείων ενώ σίγουρα θα είναι βουλευτής.;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτός ο ''ΒΟΥΤΗΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ'' , είναι ο ίδιος με τον ''ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ( ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ )'' , δηλαδή , γι΄αυτόν που έτρεχαν οι μπαλαρίνες της ΝΟΔΕ να τον βγάλουν βουλευτή και διέλυσαν το κόμμα στις Σέρρες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχω να κάνω μια ερώτηση σε όσους σκέφτονται να ψηφίσουν Σαμαρά : Τον Βενιζέλο , το Λοβέρδο , την Διαμαντοπούλου , τον Χρυσοχοϊδη , την Ντόρα , θέλετε να του ξαναδείτε Υπουργούς ? Το ρωτάω αυτό γιατί μ΄αυτούς θα κυβερνήσει ο Σαμαράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ ο απλώς επαγγελματίας δεν έχω καμμιά σχέση με τους δυο κυρίους και τη μια κυρία . Αν και πάντα ψήφιζα Ν.Δ. για πρώτη φορά δεν θα την ψηφίσω . Τα δικά μου προβλήματα δεν μπορούν να τα καταλάβουν άνθρωποι που είναι μέσα στην χλιδή . Τα τελευταία δυο χρόνια η ζωή η δικιά μου , αλλά και των παιδιών μου , έχει αλλάξει δραματικά . Το ένα παιδί μου τελειώνει τώρα τον στρατό και το άλλο είναι άνεργο . Αυτοί που με κατέστρεψαν προσπαθούν να με πείσουν ότι υπάρχουν και χειρότερα . Όχι δεν τους κάνω τη χάρη να φοβηθώ , θα τους μαυρίσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ! ΜΕΡΚΕΛ - ΣΟΪΜΠΛΕ - ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ - ΤΡΕΜΗ - ΨΥΧΑΡΗΣ - ΜΟΝΤΙ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΛΑΓΚΑΡΝΤ Κ.Λ.Π.
    Η ΘΕΙΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ : '' ΟΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ! ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα έβγαλαν σε αποκλειστική συνέντευξη τον ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ στο MEGA για να εκβιάσει τον Ελληνικό λαό !
      Έχουν χεστεί πάνω τους οι δυο τσαρλατάνοι ( ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ) και οι διεθνείς τοκογλύφοι !
      Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα κύριε Σαμαρά με το δίλλημα ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ που καλείται δήθεν να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός σ΄αυτές τις εκλογές , γιατί τρέμουν όλοι το αποτέλεσμα των Ελληνικών εκλογών ?
      ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ !

      Διαγραφή
  22. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ( ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ) !
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ !
    ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο αρχηγός μας στη Β.Ελλάδα δήλωσε με σιγουριά ότι η Ν.Δ. θα ανέβει 5% ! Θα πάρει δηλαδή αν συμβεί αυτό 23,99% ! Παραδέχεται ότι ο μικρός θα μας ρίξει τουλάχιστον 7% ( κάτω από 30% δεν είναι με τίποτα ). Τι να πω ? Όλοι ποντάρουν στην ήττα του Σαμαρά , εκτός από τους διεθνείς τοκογλύφους ! Γιατί άραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ