Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

OTAN H KOΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ ...ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΛΥΔΑ ΚΑΙ ΤΑΞΥΝΕ

Όταν η "κατατρεγμένη ελληνίδα μάνα", Βίκυ Σταμάτη 
πήγαινε για SPA στην Ισπανία 

 
Το φως της δημοσιότητας βλέπουν συνεχώς και νέες σπατάλες της Βίκυς Σταμάτη

Τις σπατάλες αποκαλύπτει το αρχείο του Ά. Τσοχατζόπουλου, το οποίο αποτελεί... θησαυρό για τις δικαστικές αρχές. Σύμφωνα λοιπόν με τα περιεχόμενα του αρχείου και το Έθνος της Κυριακής η κ. Σταμάτη εμφανίζεται να έχει ταξιδέψει στην Ισπανία, προκειμένου να αφεθεί στις φροντίδες και τις περιποιήσεις των αισθητικών ενός από τα διασημότερα κέντρα ομορφιάς του κόσμου.

Αποδείξεις πληρωμής για θεραπείες ομορφιάς και μασάζ, που βρίσκονται στη δικογραφία, αποδεικνύουν ότι η Βίκυ Σταμάτη έζησε τις «χίλιες και μία νύχτες» στον παράδεισο ομορφιάς και χαλάρωσης του MARBELLA CLUB THALASSO.

Στο φημισμένο ισπανικό σπα, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου φαίνεται ότι παρέμεινε πέντε μέρες και συγκεκριμένα το διάστημα από 12 μέχρι 17 Αυγούστου του 2001.

Στο κέντρο, έμπειροι μασέρ της έκαναν μασάζ, για τις υπηρεσίες των οποίων πλήρωσε, μόνο για το πρόγραμμα της 14ης Αυγούστου, 110.000 πεσέτες, δηλαδή 664,14 ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις αποδείξεις πληρωμής, η κ. Σταμάτη φαίνεται ότι κατέβαλε 150.000 πεσέτες για θεραπεία με φύκια.

Παράλληλα, για τρία ειδικά ντους με επτά κεφαλές έδωσε 15.000 πεσέτες, ενώ για δύο ειδικές θεραπείες ηλιοπροστασίας -μία υψηλή και μία μέτρια- 5.300 πεσέτες. Ακολούθησε ένα «δυναμικό πρόγραμμα πισίνας» που στοίχισε 5.800 πεσέτες, σε συνδυασμό με υδρομασάζ, για το οποίο κατέβαλε επίσης 5.800 πεσέτες!
Star.g

12 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ !
    ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΑ? Η ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΕΦΑΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΙ ΤΑ ΡΩΤΑΣ?

      Διαγραφή
    2. Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΡΕ
      ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ.
      ΝΕΑ ΜΑΣΑ ΙΣΩΣ
      ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ

      Διαγραφή
    3. 6.04 , ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΝΕΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ

      Διαγραφή
    4. 6.04 και εγώ την κυρία Φωτεινή θέλω και δεν μου καίγεται καρφί για τα κόμματα . Θέλω την κυρία Φωτεινή στη βουλή και δεν με ενδιαφέρει αν η Ν.Δ. έρθει δεύτερο κόμμα . Εγώ αυτήν ψήφισα και όχι την Ν.Δ.

      Διαγραφή
    5. ΡΕ ΙΑΚΧΟΙ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΟΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?? ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΣΤΕ!!

      Διαγραφή
  2. θα τους ψάχνεις παπάρα Αραμπατζάκι τον Καρύπα και την Κόλλια,που θα τους απαξιώσεις κ ολας.κάτσε να δούμε και τη δικιά σου αποτυχημένε, που επειδή έχει το κοτέτσι της νομίζει δεν θα φανεί η γυμνια της και η ανυπαρξία της,που σας αγκάλιασε προεκλογικά και όταν πήγαινε σπίτι της πλενόταν με μπεντατίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ 9.46 Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΕΪΚΟ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ .

      Διαγραφή
  3. Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ 6.04 ΒΓΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ , ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ 18,8% . ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΟΥ , ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν είσαι σίγουρος φίλε Ίακχε;επειδή δεν τον πάτησε αγωγή κ αυτός;άκουσε το κοτέτσι του και την τρισάθλια εκπομπή του και θα καταλάβεις.μια ζωή ειρωνεύεται τη Μαρία,τον Τάσο και τον Μάρκο.μ αυτούς έχει το πρόβλημα επειδή δεν του λαδώνουν το εντεράκι και επειδή τον απαξιώνουν.αλλα έτσι θα πας σαλιάρη,ποτέ δεν θα σε προσκυνήσουν οι συγκεκριμένοι,βρές τα νέα φρούτα,που δείχνουν πρόθυμα και φορτωμένα, να επιβιώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστεροί συμπλεγματικοι τεμπέληδες κ αχαιρευτοι ... Όλα τα ξέρετε εσείς ! Γιαυτο κ δε συμφωνείτε μεταξύ σας . Κι επιτέλους να μάθετε να είστε δημοκράτες ! Ο λαός θέλει αραμπατζη κ το γιατρό ... Αλλα πότε σεβαστηκατε τη δημοκρατια για να τη σεβαστειτε κ τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.epikoinonia-arg.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=43591%3A2012-06-06-07-28-13&catid=13%3A2010-06-28-15-26-20&Itemid=57

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ