Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΓΙΟΡΔΑΝΑΚΟ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

Αποχωρεί από το Chalet Λαιλιά ο ενοικιαστής, αλλά ....προειδοποιεί !!!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Μετά από 18 χρόνια συνέπειας και προσφοράς στο κοινό, διαχειριζόμενος το chalet του Λαϊλιά Σερρών, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω πως αναστέλλεται η λειτουργία του, λόγω..... οικονομικών διαφορών που ανέκυψαν με τον ιδιοκτήτη του χώρου, Ε.Ο.Σ. Σερρών. Οι διαφορές εκκρεμούν στα Δικαστήρια και ο ίδιος εύχομαι να τελειώσουν σύντομα και αίσια, ώστε να ανταμώσουμε και πάλι στο χώρο που όλοι αγαπήσαμε και όλοι μαζί βοηθήσαμε να αναπτυχθεί. Οφείλω ένα μεγάλο συγνώμη στους φίλους και επισκέπτες του Λαϊλιά που δεν μπορώ να τους εξυπηρετήσω προς το παρόν και ίσως κάποιοι ταλαιπωρούνται, μη βρίσκοντας ανοικτό το χώρο που συνήθιζαν να επισκέπτονται.


 Όσον αφορά τους συναδέλφους επαγγελματίες-επενδυτές, που πιθανώς ενδιαφέρονται να μισθώσουν το κτήριο του chalet, οφείλω να τους ενημερώσω ότι τυχόν ευνοϊκή, υπέρ εμού, έκβαση των δικαστικών υποθέσεων, που εκκρεμούν ενώπιον των Δικαστηρίων και πρόκειται να εκδικασθούν τους επόμενους μήνες, θα οδηγήσει αυτόματα, στην επανεγκατάστασή μου στο chalet του Λαϊλιά, έστω κι αν αυτό θα έχει μισθωθεί σε τρίτο πρόσωπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ιορδάνης Πουναρτζόγλου


 Γιορδανάκο, "στο χωριό δεν σε θέλουν, εσύ ψάχνεις να βρεις του παπά το σπίτι", ελεγε η θεία μου η Ελπινίκη ... 18 χρόνια το "ξεζούμισες" το Σαλέ και τον ΕΟΣ και τωρα χωρίς ντροπή απειλείς τους υποψηφιους επενδυτές;  Έξωση σου έκανε ο ΕΟΣ λόγω οφειλομένων ενοικίων  με δικαστική απόφαση  και όπως έμαθα φεύγοντας ζηλωσες και τον εξοπλισμό ... και συ μ'όλα τα σωστά σου περιμένεις να επανεγκατασταθείς φουκαρά μου;

9 σχόλια:

  1. ΙΟΡΔΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ; ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ 60.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ? ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ.

      Διαγραφή
  2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΙΟΡΔΑΝΗ.ΚΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΡΗΧΑ ΜΕ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΟΤΑ* ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
    Υ.Γ. ΦΟΥΣΚΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.
    ΠΟΥΝΑΡΤΖΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΝΗΣ(ΝΑΚΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΤΑΤΕ ΝΑΚΗ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΝΥΚΤΟΠΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑΣ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙΚ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ BLPOGS. ΑΣΤΟΧΙΕΣ ... ΑΣΤΟΧΙΕΣ

      Διαγραφή
  5. τα φιλαράκια Νακης και Νυκτοπάτης εχουν αποτρελλαθεί εντελώς.Κάποιος πρέπει να τους μαζέψει επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως τρίτος μπορώ να μάθω πώς ο Γιορδανάκος ξεζούμισε το Σαλέ; Να μάθουμε και μεις οι άσχετοι δηλαδή που δεν συμμετέχουμε στον ΕΟΣ αλλά αγαπάμε το βουνό.Τονίζω το βουνό όχι τον εν λόγω άνθρωπο.
    Ας απαντήσω στον επίσης ανώνυμο για τα δελτία Τύπου πως ο καθένας μπορεί να ενημερώσει το Κοινό, δεν εκδίδουν μόνο οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις..
    http://www.anexartitos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=9551&Itemid=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ