Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΙΑΤΙ;



ΑΠΕΛΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟ TV SERRES (TVS) ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΙΤΒΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΟΥΝ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ.


 
 Έξη τεχνικοί μέλη μας βρίσκονται από την προηγούμενη βδομάδα στην ανεργία, πληρώνοντας την εκδικητικότητα του εργοδότη τους, επειδή δεν υπόγραψαν δήλωση που να λέει ότι θέλουν να διαγραφούν από την Ένωσή μας, ώστε να μην ισχύει πλέον και γι αυτούς η ΣΣΕ μας που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2012.

 Φυσικά οι απολύσεις αυτές ως καθαρά εκδικητικές είναι ΑΚΥΡΕΣ και τυχόν προσλήψεις τεχνικού προσωπικού στην θέση των απολυθέντων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ γι αυτό εφιστούμε την προσοχή στο αρμόδιο ΣΕΠΕ για άμεση παρέμβαση.

Καλούμε όλους τους Βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τους Τοπικούς άρχοντες, τους Πολιτευτές και τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις Σερρών, να καταδικάσουν με ανακοινώσεις τους αυτή την ενέργεια, απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων. Ρωτάμε ευθέως τον, σύμφωνα με το ΕΣΡ, υπεύθυνο του TVS, του οποίου ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του νομού Σερρών και την δημιουργία θέσεων εργασίας είναι γνωστό, αν συμφωνεί με αυτή την συμπεριφορά η όχι.

( Αντιγράφουμε από το site του TVS «Το TVS θεωρεί ευθύνη του …την ώθηση για ενεργή συμμετοχή σε μια καθημερινότητα με σεβασμό και ποιότητα στις ανθρώπινες αξίες».

 Η Ένωση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προγραμματίσει κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις στις οποίες θα ζητηθεί η παρουσία όλων των Πολιτικών και Κοινωνικών φορέων του Ν. Σερρών για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην άδικη αυτή ενέργεια του TVS και να ζητήσουν την ακύρωσή της.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

14 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑΔΕΛΦΗ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ!!!
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ!!!

    ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
    Η ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΓΑΜΗΤΗ!!!

    (ΤΟ "ΑΙΣΘΗΜΑ" ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΛΟΓΩ "ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΓΛΥΨΕ ΓΛΥΨΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΡΑ. ΜΑΣ ΕΘΑΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Ο ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ή ΤΟΥ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗ ? ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ . ΟΞΩ ΟΙ ΤΕΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ . ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ ΚΑΘΩΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΙΝΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ . ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ . ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ . ΤΟΝ ΡΙΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΤΙΒΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ? ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΥ . ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΚΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ
    Οι αρχικές μειώσεις μισθών σε όλο το προσωπικό του ΤVS και τώρα οι απολύσεις είναι στα πλαίσια του dil που αφορά την μεταβίβαση του καναλιού με μορφή ενοικίασης για 2 χρόνια στον αγαπητό Θεόδωρο Ελλιόγλου .Οι διαπραγματευσείς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο , αποτέλεσμα μιας διεργασίας που ξεκίνησε από πέρσι τον Οκτώμβριο .Η εκλογή Αραμπατζή επιτάχυνε τις διαδικασίες αφού το οικονομικό μπλοκ (με πολιτικές βλέψεις για όλα τα επιπεδά των αιρετών δήμαρχοι , αντιπεριφερειάρχης ,βουλευτές ) θα προσπαθήσει αντιγράφοντας την συντυαγή του ΔΙΚΤΥΟΥ να ελέγξει το πολιτικό και κατ επεκτασή το οικονομικό σκηνικό του νομού .Μιλάω για οικονομικό μπλοκ πίσω από τον Ελλιογλου γιατί το να πει κάποιος οτι ο Θεόδωρος από μόνος του θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά αυτό το εγχείρημα ούτε ως ανέκδοτο μπορεί να θεωρηθεί .
    Ηδη βαλίτσες για το κανάλι με την νεα του μορφή ετοιμάζουν Σαββαίδης , Μαυρίδου , Χειμωνίδου .Ρόλο στο νέο κανάλι θα έχει και ο κ Τρούπης .Ποιοι ειναι τώρα πίσω απο τον THEODOR αυτό σε επόμενο επεισόδιο .΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αλλοι περνουν ναρκωτικα αλλα εσυ με την μια στα σκληρα ρε παιδι. κατσε να αντεξει και το δυκτιο . η φωτινη δεν ειναι κουτη που την εκανε στο αθενς . οσο για τα αλλα τα ονειρα που ειδες σε τετοιουσ χαλεπουσ καιρουσ δεν αντεχουν ουτε τα μεγαλα καναλια . εδω αλλου και αλλου δεν πληρωναν οταν τα σκυλια τα εδεναν με τα λουκανικα. τουλαχιστον ο κυρ αντωνης γεμισε τισ τσεπες πολλων εκει μεσα. παλι εκει καλλυτερα ειναι απο αλλου . αστα μεγαλε . τρατζικ

      Διαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΠΟΤΕ. ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΕΥΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΥΤΑ. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ . ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ούλα ο καραμούτας τα κάνει ο μεγαλύτερος ρουφιάνος ,,, κάπου θα το βρει και αυτός,,,,κρίμα στα παιδεία,,,, εκεί μόνο οι ρουφιάνοι επιβιώνουν και δουλεύουν το καταλαβαίνεται,,,, "ο αρχιτέκτονας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε ο λαζαρακος που βρισκετε ? που ειναι το πουλεν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΤΕΙ;ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ;ΠΟΙΟΙ-ΠΟΙΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ;ΠΟΙΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ;ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ;ΠΟΙΑ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ;Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι εγινε ρε παιδες???σας βλεπω ολους τα ξερετε ολα....!ποσο βλακες μπορει να ειστε... ρε!ολοι οι τεχνικοι στιριζαν καραμουτα μεχρι εκει που δεν παει...!τα σχολια για το ηθελαν να τον φανε δεν ισχυει..αλλοι ηταν αυτοι που με δολειο τροπο λειτουργουσαν και λειτουργουν εκει μεσα...!"ΚΟΜΠΡΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. opoios mlaei etsi gia ton karamouta, mallon den exei doulepsei mazi tou, panta sthrize tou texnikous tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ