Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Επίθεση  βανδάλων δέχθηκαν χθές τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου 25 στην πόλη των Σερρών από δέκα περίπου ανθρωποειδή τα οποία έκαψαν τις σημαίες της Οργάνωσης και την Ελληνική Σημαία του Στρατού Ξηράς που ήταν αναρτημένες στο μπαλκόνι των γραφείων στον πρώτο όροφο της οικοδομής, όπου αναριχήθηκαν οι δράστες , ενω προξένησαν και υλικές ζημίες και φθορές στο κτήριο
 
Οι δράστες συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Σερρών και είναι  φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών και ανήκουν στην Οργάνωση "Αναρχοαυτόνομο Στέκι Φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών", το οποίο ουκ ολίγες απρέπειες έχει διαπραξει με τις παρεμβάσεις του στην πόλη μας. 

14 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ , ΓΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ .
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !
    Ευγένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ήταν αναρτημένη η Ελληνική σημαία του στρατού ξηράς και όχι της πολεμικής αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού ?
    Δεν έχει σε εκτίμηση η Χρυσή Αυγή την πολεμική αεροπορία μας και το πολεμικό μας ναυτικό ? Ντροπή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βασιλιαςβασιλης δεν υπηρξε ποτε. μονο αυτοκρατορας. εκτος αν ηταν ξαδερφος του στεφανακη. κατι αλλο τελικα κανενα καλο παιδι δεν χανετε εστω και απαιδευτο http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEbA_BZxkczbHdtvSoClrL8JHHaQ4GNKkN5MXD0LzQTLWPU9yLzB8V6PZKHBUSqIM6CiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtWCjkgqIfX0p1BYHsUA1OjcwJrqokMGBjwN3u1FJR7Tz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το διορισμο Σιωη στη Βουλη....μοκο? Δεν ειδα να απαντας πατριωτ...Ιακχε...ουστ ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Χρυσή Αυγή διόρισε «άνεργο» πρώην βουλευτή της ως υπάλληλο στη Βουλή! Τελικά ο Σιώης αποδείχτηκε μαγκας...α,ρε κορόιδα που τους ψηφίσατε νομίζοντας οτι ψηφίζετε ενάντια στο συστημα...Άρχισαν τις ρεμούλες οι ΝΕΟΝΑΖΙ κρετίνοι!

    http://www.iefimerida.gr/news/64452/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%89%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ?
    Ή ΜΗΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιακχε,ανανδρη επιθεση είναι η ύπουλη επίθεση Ανανδρη επιθεση ειναι, αντρας γυμνασμενος να δερνει η να προσπαθει γυναίκα(αραγε του κυρηλια η μανα τι τουπε κροσσε παιδακιμ κροσσε ,τι στο αερα τις εριχνες)Ανανδρη επιθεση ειναι 5 αντρες να κυνηγανε και να δερνουν ενα ...κλπ κλπ Αυτη ειναι μια πολιτικη πραξη που αφου συνεληφθησαν φανατζομαι θα πληρωσουν το τιμημαΓια μενα προσωπικά ΜΟΝΟ για την Ελληνικά σημαία με πονά !
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μούγκα για τους διορισμούς της Χ.Α.
    Ευτυχώς που μπήκαν στην Βουλή.
    Έχουμε να δούμε και άλλα απο τους Σωτήρες-τρομάρα τους-της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αυτές οι οργανώσεις ενώ το παίζουν αντισυστημικές , πάντα βάζουν πλάτη στα δύσκολα . Μην ξεχνάς την ΕΠΕΝ το 1977 που για να εκλεγεί ο Κωνταντίνος Καραμανλής στην Προδρία , τον στήριξαν . Τώρα που ενώ έχουν πηδήξει τον κόσμο με τα μέτρα , αυτοί σηκώνουν το μεταναστευτικό όπως κάνει και ο Σαμαράς .

      Διαγραφή
    2. ΙΑΚΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ 11.21 ? ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ?

      Διαγραφή
  9. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ;;;ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ; ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ΙΑΚΧΕ, ΜΟΥΓΚΑ, ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ'...ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!
    ΑΝΤΕ,ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΕ ΔΕΙΡΤΕ ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΕΛΑΜΨΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ,Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
    Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΧΡΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" (ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΙΑΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΒΟΛΕΥΤΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.30 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. . ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ . ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ .

      Διαγραφή
  10. Που λές Ιακχε
    ηθελα να σε πω μια ιστορια παλιά
    για αντρες

    απ τη μαυρη μοιρα
    κοντα στο 79
    αλλα εμεις ,μαλακα ,αδερφες
    σεις ψωλαραδες
    σε λεω και πατριωτες και ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ( ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΚΟΥΒΕΛΗΣ ) ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 11,5ΔΙΣ . Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ