Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ...

OI TOYΡΚΟΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ
Γιορτάστηκε  στην Τουρκία η «Εορτή της Μεγάλης Νίκης» της 30ης Αυγούστου ως Εθνική Εορτή -είναι η γιορτή για την ελληνική ήττα στην Μικρασία το 1922. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν στην Τουρκία παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις στις οποίες  τονΤούρκο  Πρόεδρο Γκιούλ λόγω της νοσηλείας του , αναπληρεί ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τζεμίλ Τσιτσέκ . 

Το πρωί έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μαυσωλείο του Ατατούρκ , στην οποία συμμετείχε όλη η ηγεσία. Σήμερα όπως κάθε χρόνο, ήταν  επίσημη αργία στην Τουρκία.

Ο Τούρκος Πρόεδρος κ. Γκιούλ σε μήνυμα που εξέδωσε λόγω της ημέρας τόνισε ότι το τουρκικό Εθνος και ο Στρατός υπο την ηγεσία του Ατατούρκ στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας έδωσαν αγώνα ύπαρξης και υπενθυμίζοντας ότι κατορθώνοντας να σημειώσει μια μεγάλη νίκη μέσα σε ανέχειες έναντι στρατών πολύ ανώτερων από την ίδια , επεσήμανε πως κανένας εδώ και αιώνες δεν μπόρεσε να επιφέρει ζημία στην ενότητα και ομοψυχία του τουρκικού Εθνους και ότι θα απογοητευτούν όσοι και στο μέλλον θα αποπειραθούν κάτι τέτοιο.

Εξάλλου ο κ. Ερντογάν στο μήνυμά του για την 30η Αυγούστου που εξεδόθη από κέντρο τύπου της Πρωθυπουργίας, τόνισε ότι η 30η Αυγούστου έχει ιδιαίτερη σημασία και νόημα για το τουρκικό Εθνος και πρόσθεσε: 

« Εκείνο που αναλογεί σήμερα σε μας είναι να εξυψώσουμε και να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την Δημοκρατία μας που ιδρύσαμε ξεπερνώντας διάφορες δυσκολίες , ελλείψεις δυνατοτήτων και τις ανέχειες και να συνεχίσουμε σε πνεύμα αδελφοσύνης, ενότητας και ομοψυχίας. Πιστεύω ότι η Τουρκία μαζί με το Εθνος της ως αδιαίρετο σύνολο θα ξεπεράσει κάθε είδους τρομοκρατία και παρόμοιες απειλές που στοχεύουν την αδελφοσύνη μας και θα φθάσει σε ένα πολύ λαμπρότερο και φωτεινό μέλλον . Υπό την έννοια αυτή, λόγω της ημέρας, μνημονεύουμε με ευγνωμοσύνη τον Ιδρυτή της Δημοκρατίας μας Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ , όλους τους ήρωες του Πολέμου της Ανεξαρτησίας , όλους τους πεσόντες μας από τότε  μέχρι σήμερα.

Κατά τον ίδιο τρόπο εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου  σε όλα τα μέλη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποιούν μεγάλο αγώνα εντός της χώρας κατά της τρομοκρατίας καθώς και όλα τα μέλη των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που αναλαμβάνουν καθήκοντα στο Εξωτερικό για την εγκατάσταση της ειρήνης στην περιοχή και της παγκόσμιας ειρήνης. Συγχαίρω το Εθνος μας για την Εορτή της Μεγάλης Νίκης με την ευκαιρία της 90ης επετείου της». 



ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ , ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!! από iakxoserraios

Για τις αγριότητες , τις σφαγές αμάχων, τα εγκλήματα πολέμου, την καταστροφή της Σμυρνης και τον ξεριζωμό των Ελλήνων κατοίκων της Μικρασίας φυσικά τίποτα... 

5 σχόλια:

  1. Άσχετο...
    Εκεί στη ΑΙΝΟΥ....δεν έχουν ξυραφάκια???
    Τι εμφάνιση ήταν αυτή σήμερα 31/8 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.... Πλάκα μας κάνουν...
    Ήταν στραβό το κλήμα...το έφαγε και ο γάιδαρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ευνοϊκή τροπολογία ρύθμισης των χρεών για τις ΠΑΕ"
    Σανίδα σωτηρίας για τις ΠΑΕ που δεν έχουν εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα αναμένεται να αποτελέσει η κατάθεση της τροπολογίας ρύθμισης των χρεών την Πέμπτη στη Βουλή.
    Η τροπολογία ψηφίστηκε και απο τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και από τα "αντισυστημικά παλικάρια" της Χρυσής Αυγής!
    Ποιοι είναι άραγε αυτοί οι αναξιοπαθούντες επιχειρηματίες,που χρειάστηκαν την συνδρομή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και μάλιστα,τις ψηφους της 'αντισυστημικής΄ Χρυσής Αυγής?
    Ο Παναθηναικός του συστημικού εφοπλιστή Αλαφούζου,με χρέη που δημιουργήθηκαν επι εποχής των συστημικών Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου?
    Ο Ολυμπιακός,με ιδιοκτήτη τον συστημικό εφοπλιστή Μαρινάκη,με το Καραισκάκη να ανήκει ακόμη στον συστημικό Λαυρεντιάδη?
    Η ΑΕΚ,αγνώστου ιδιοκτησίας (συγγνωμη άλλα έχουμε χάσει την μπάλλα με το ιδιοκτησιακό της ΑΕΚ),αλλά με τα χρέη να έχουν δημιουργηθεί κυρίως επί (υπερ)συστημικού Ψωμιάδη?
    Και σε αυτούς τους αναξιοπαθούντες ιδιοκτήτες και προέδρους Ανωνύμων Εταιρειών,έτεινε χείρα βοηθείας η 'γροθιά στο κατεστημένο' Χρυσή Αυγή?
    'Οσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να δώσουν γροθιά στο κατεστημένο,ας δώσουν τώρα μια γροθιά στο χέρι που έριχνε το φά(σ)κελλο στην κάλπη!
    Όσο για την Χρυσή Αυγή,είναι η δεύτερη φορά,μετά το μπλοκάρισμα της συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή για την Αγροτική Τραπεζα,που συναινεί με το πολιτικοικονομικό κατεστημένο.
    Μάλλον,όπως όλοι περιμέναμε, εξελλίσεται σε υπάκουο σκυλάκι του συστήματος,η Χρυσή Αυγή-Λαικός Σύνδεσμος.
    Χρυσή Αυγή-Λα.Συ. εν συντομία.
    http://lefteria-news.blogspot.gr/2012/08/blog-post_993.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
    Iστοσελίδα των γυναικών της Χρυσής Αυγής "Μέτωπο Γυναικών"
    "...Οι άνθρωποι που στέκονται "Ενάντια στο Χρόνο" συνδυάζουν τις αρετές της "Αστραπής" και του "Ήλιου" και είναι οι πραγματικοί ήρωες της Ιστορίας, οι χτίστες και οι υπερασπιστές, που αφιερώνουν τη ζωή τους στην πραγμάτωση μιας νέας βιώσιμης πραγματικότητας πάνω στο πρότυπο του οράματός τους για την Αλήθεια. Είναι αυτοί οι σπάνιοι μύστες, που επιταχύνουν την αναπόφευκτη πτώση, υποσχόμενοι ταυτόχρονα τον ερχομό της Χρυσής Εποχής. Ο κύριος εκπρόσωπος της κατηγορίας αυτής, ο πιο σημαντικός άνθρωπος "Ενάντια στο Χρόνο" είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο Χίτλερ είναι, κατά το ινδουιστικό πρότυπο που χρησιμοποιεί η Devi, ο αβατάρ, ο διάμεσος μεταξύ του θεϊκού και του ανθρώπινου, αυτός που, όπως υπόσχεται o Κρίσνα στη Μπαγαβαζίτα: "Όταν η δικαιοσύνη συντρίβεται, όταν το κακό θριαμβεύει, τότε επανέρχομαι. Για την προστασία του καλού, για την καταστροφή όσων απεργάζονται το κακό, για την εγκαθίδρυση της βασιλείας της Δικαιοσύνης, γεννιέμαι ξανά και ξανά, σε κάθε εποχή".
    ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΓΩΝΟΣ. ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΝ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΣΙΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΞ ΕΙΣ ΣΥΝΝΕΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΣΧΟΥΣΙΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΙ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑΙ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΙ. ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΑΥΤΟΝ Η ΗΓΕΣΙΑΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΑΒΕΝ ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΣΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

    ΑΠΟ ΤΑΣ 8:00ΠΜ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΑΣ 10:00ΜΜ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ. ΑΙ ΛΙΣΤΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

    ΥΠΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ - ΠΥΡΗΝ ΑΘΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσή Αυγή "δεν είμαστε ΝΑΖΙστες, δεν είμαστε φασίστες"

    Να η απόδειξη...Χα χα χα!!!(Ουστ, Γερμανοτσολιάδες!!!)

    http://ideology-studies.blogspot.gr/2010_07_01_archive.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΡΥΣΗ ΜΠΑΚΙΡΕΝΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΒΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ