Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΟΤΟΜΠΛΟΚΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΟΜΠΛΟΚΑ ...



  ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΕΚΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ "ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ"


Οι γιατροί προ δεκαπέντε ημερών υπέβαλλαν την παραίτησή τους στον διοικητή του νοσοκομείου, λόγω της επιβάρυνσης των ωραρίων τους, μετά την επίσχεση εργασίας που άσκησαν οι ειδικευόμενοι γιατροί, αλλά και λόγω της καθυστέρησης της πληρωμής των εφημεριών τους.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Β' Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σερρών, Θ. Μηλίδη, οι παθολόγοι οδηγηθήκαν στην άρση της παραίτησής τους με γνώμονα την προστασία της υγείας των Σερραίων πολιτών, αλλά και ένεκα της στήριξης που δέχτηκαν από τους γιατρούς, γενικής ιατρικής, των Κέντρων Υγείας του νομού. Όπως αναφέρει ο ίδιος, οι γιατροί ευελπιστούν να πληρωθούν ένα ποσό έναντι των εφημεριών που τους οφείλει το υπουργείο από τον Ιανουάριο, χωρίς όμως να έχουν λάβει σχετική υπόσχεση από τον διοικητή του νοσοκομείου Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη.


Υ.Γ.  Ρε Μηλίδη για μαλάκες μας περνάς; "μας είδες αλευρομένους και μας πέρασες για μυλωνάδες", οπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη  και αμολάς τέτοιες χοντράδες , όταν παραιτούνταν οι κύριοι αυτοί αφήνοντας το Νοσοκομείο και τους ασθενείς τους στο έλεος του Θεού προκειμένου να κάνουν αβάντα  στο  απρολάλυπτο εκβιασμό των ειδικευόμενων γιατρών προς την διοίκηση του Νοσοκομείου και τον Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη και πάλι γνώμονα την προστασία της υγείας των σερραίων πολιτών είχαν;

5 σχόλια:

  1. να τηρηθεί ο νόμος...........!
    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ.........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ίακχε μάλλον έχεις πολύ λάθος πληροφόρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως καταλαβες ότι οι ειδικευομενοι είναι μεγιστάνες που λυμαίνονται το δημόσιο; Απλήρωτοι εργαζόμενοι των 800 ευρώ ειναι.Ο εκβιασμός να κανει το υπουργείο κουρεμα και καθυστέρηση στα δεδουλευμένα των εφημεριων για πολλούς μήνες πώς λέγεται;Πες και καποιο καλο λογο για τους συνανθρώπους σου,όλο ξινισμενα γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε Γιαννάκη, εσύ δεν παίζεσαι να πούμε...
    Είσαι:

    α) Ενάντια στους αγρότες
    β) Ενάντια στους ταξιτζήδες
    γ) Ενάντια στους γιατρούς

    Και τι δουλειά έχεις στη χρυσή αυγή που είναι λαϊκό κίνημα, άρα είναι και με τον αγρότη και με τον «ταρίφα» και με τον γιατρό; Γι' αυτό σε κυνηγούσαν να σε δείρουν κι εσένα και τον άλλο τον πεταμένο τον φίλο σου χθες στα γραφεία;

    Καλά ρε, κι από εκεί σε διώξανε; τς τς τς τς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΗΛΙΔΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ