Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΕΓΡΑΨΕ Ο "ΠΟΛΙΤΗΣ" TEONDOR ...


Έγραψε «Ο Πολίτης ΤEONDOR» κατά το «Πολίτης ΚΕΪΝ» στην χθεσινή του εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων του ΕΠΙΛΟΓΕΣ , αφού συμβούλευσε τους Σερραίους να ψηφίζουν και να επιλέγουν  ικανούς και άξιους βουλευτές όπως τον κύριο που έχει δίπλα του ( μπρρρρρρ Τζάκ ) μας κατακεραύνωσε γιατί το πόπολο ψήφισε την χλύδατη «υψηλοταβανία» και τώρα την λουζόμαστε όλοι ...

Τώρα το γεγονός ότι ο κ. Μασλαρινός δεν ηταν υποψήφιος στις δύο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις,  αποτελεί για τον TEONDOR λεπτομέρεια, ο οποίος σημειωτέον ανέλαβε και την ευθύνη των λεγομένων του !!!

"νταμ ντουμ ναγιοφύρω σλιαμ σλιούμ κοκώνα Μαριγώ" που θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

2 σχόλια:

  1. TI POLITIKES ANALYSEIS ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΕΛΙΟΓΛΟΥ.ΑΝΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΟΥΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ.ΕΣΥ ΜΑΣΛΑΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαστής ΝΤΡΕΝΤ ο ΤΕΟ κάθε Τρίτη.Καταπέλτης κατά πάντων προστάτης όλων των αδικημένων και βεβαίως καλά κάνει .Οταν
    1. Εχει πηδήξει τις τράπεζες αλήθεια πόσα είναι τα ληξιπρόθεσμα χρέη του στην Συνεταιριστική κ Χατζηλιάδη και κ Βλάχβεη και γιατί δεν ξεκινούν διαδικασίες κατάσχεσης όπως συμβαίνει με κάθε μισθωτό.
    2. Οταν το χρώμα του χρήματος οι εργαζόμενοι του καναλιού το βλέπουν κάθε 30 Φεβρουαρίου
    3. όταν ΙΚΑ και εφορία δεν τολμούν να περάσουν ούτε 2 στενά δίπλα από το κανάλι του
    4.Οταν νερό φως τηλέφωνο είναι τζάμπα στο κανάλι , όπως ακριβώς και ο συνταξιούχος που για 50 ευρώ του το κόβουν αλήθεια εσυ Θοδωρέ πόσα χρωστάς στις ΔΕΚΟ ( ΔΕΗ ΟΤΕ ΔΕΥΑΣ ).
    Και τέλος οταν έχουμε πολιτικούς όπως ο εικονιζόμενος παρουσιαστής που ονειρευέται και βουλευτική έδρα και δέχεται έναντι της δωρεάν πληρωμής να κάνει πλάτες στον ΤΕΟ.
    Γιατί τι σχέσεις είναι αυτές κ Μασλαρινέ να εργάζεσαι σε τηλεοπτικό κανάλι δωρεάν και μάλιστα να τρως και τη θέση ανθρώπων που ασκούν επαγγελματικά τη δημοσιογραφία .Ποιό είναι το αντάλαγμα που σου προσφέρει ο ΤΕΟ και πήρες εργολαβία το πρόγραμμα του καναλιού γιατί αν δεν το πρόσεξες είσαι ο μόνος που έμεινες .Αυτό είναι το νέο ήθος που θα φέρεις στην πολιτική .Έσυ βέβαια λειτουργείς και ως ασπίδα γιατί δημόσιες υπηρεσίες ( Εφορία , ΙΚΑ , ΔΕΗ , ΟΤΕ ) δύσκολα να ελέξχουν ενα κανάλι που το Ακαι το Ω είναι ενας περιφερειακός σύμβουλός .Βιτρίνα κ Μασλαρινέ κατί σαν τον τρόπο που λειτουργούσε η Μαφία στην Αμερική η στην Ιταλία .Θα το συνεχίσουμε το έργο γιατί έχει πολλά επεισόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ