Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΡΑΦΗΝΑ)

 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΤΕΛΟΣ

Προανάκριση διενεργούν οι αρχές μετά την έφοδο ομάδας της Χρυσής Αυγής σε πάγκους μικροπωλητών την Παρασκευή το βράδυ στη Ραφήνα, η οποία βιντεοσκοπήθηκε με το βίντεο να αναρτάται στην ιστοσελίδα του κόμματος.



Περίπου 50 μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τους βουλευτές Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο κρατώντας ελληνικές σημαίες, εισέβαλαν στο χώρο με τους πάγκους μεταναστών μικροπωλητών που είχαν στηθεί για το πανηγύρι της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα, ζητούσαν άδειες λειτουργίας και κατέστρεψαν τους πάγκους των μεταναστών που δεν τις διέθεταν.



Οι βουλευτές του κόμματος δηλώνουν μάλιστα ότι οι έφοδοι για την πάταξη του παραεμπορίου θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα, εφόσον δεν παρεμβαίνει το επίσημο κράτος.

13 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ , ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αρτέμιος που ήταν χαμένος στη Σκοτούσα ? Τους πάγκους τους είχαν άνεργοι και γύφτοι και δεν έκανε τίποτα . Κρίμα και είναι ομότιμος του Κασιδιάρι .
    υ.γ.1. Τις άδειες οι ''νόμιμοι''μικροπωλητές πως τις πήραν ? Κάποιος να μου απαντήσει .
    υ.γ.2. Ιακχε μην ξαναβάλεις αυτόν τον φαλακρό , αν θέλεις να βάζεις φωτογραφίες Χρυσαυγιτών , βάλε του Καραϊσκάκη από το Αγρίνιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, είναι γνωστό αυτό. Και εμφανίζονται σαν υπερασπιστές της νομιμότητας!
    Τι να πω? Θα τρελαθούμε σ΄αυτό τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παρακράτος θα μας σωσει απο το παραεμποριο ή θα δημιουργήσει μια νεα μαφια προστατών με πολιτικη καλυψη και με το αζημίωτο;Ετσι θα πλουτησει ο απλός Ελληνας;Τίποτε δεν διδαχτηκε ο ελληνικος λαός απο τη ναζιστικη κατοχή και τους γερμανοτσολιάδες;Άς το ξανασκεφτουν οσοι χαιρονται απο τις διωξεις των εγχρωμων και να ξεχωριζουν την αναγκη νομιμοτητας παραμονης και εργασιας των ξενων απο την αυθαιρεσια και την αυτοδικια των ομαδων τρομοκρατίας των ροπαλοφορων.Γιατί καποια στιγμη θα τρομοκρατουν και καθε ελληνα που εχει διαφορετικη αποψη.Με ποιό θρασος ζητούν απο τον αρχηγο της αστυνομιας να μη κανει τη δουλεια του;ας το ξανασκεφτουμε τι μαυρη αυγη ξημερωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζήτησα την προηγούμενη εβδομάδα το VOLVO και ένα οδηγό για τη φουκαριάρα τη μάνα μου να πηγαίνει κάθε Τρίτη στη λαϊκή 7π.μ.-9π.μ. , όχι για κάτι σοβαρό , για κανένα αγγουράκι , καμμιά ντοματούλα , καμμιά πατατούλα . Η φουκαριάρα περίμενε 2 ώρες και το VOLVO δεν εμφανίστηκε . Γιατί τις το κάνουν αυτό ? Είναι πεντακάθαρη Ελληνίδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To VOLVO δεν φανηκε διότι δεν εξυπηρετεί Ελληνίδες που γεννοβολάνε ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΗΔΕΣ

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβα , το VOLVO εξυπηρετεί μόνο τους νεοναζί που είναι διορισμένοι στη βουλή !

      Διαγραφή
    3. Τώρα επιβεβαιώθηκες ! Είσαι oritzinal MAΛΑΚΟΚΑΒΛΗΣ , βεβαίως βεβαίως.

      Διαγραφή
    4. ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ 6.00 ΚΑΙ 10.30 . ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ .
      Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ?

      Διαγραφή
  6. ΝΕΟΝΑΖΙ ΓΡΟΝΘΗΚΟΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ... ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ,,, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ http://nonews-news.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4477.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το παρεμποριο δηλαδη γινετε μονο απο τους μεταναστες;;;οταν το κανουν Ελληνες ειναι νομιμο;;;τι επιλεκτικη δικαιοσυνη ειναι αυτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ