Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ

... και οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 ΣΕΡΡΑΙΟΙ "ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΙ" ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ




Ο Σπύρος Γαληνός είναι γιος του αειμνήστου υπουργού, βουλευτή και δημάρχου Μίμη Γαληνού και της Ελένης Σάλτα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Γαλετάκη, υπάλληλο της ΕΤΕ, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, το Μίμη και το Νίκο. Είναι Ασφαλιστής και διατηρεί πρακτορείο ασφαλειών στη Μυτιλήνη. Με το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης αναδείχθηκε Πρωταθλητής στη Κολύμβηση και υπήρξε μέλος των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης (Πόλο), άθλημα που υπηρέτησε και από τη θέση του Προπονητή. Επί σειράν ετών διετέλεσε μέλος του ΔΣ και τον Ιούνιο του 2007 εξελέγη Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, θέση που κατέχει μέχρι σήμερα.. Έχει εκλεγεί τρείς φορές Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλήνης και υπήρξε μέλος της ΤΕΔΚ Λέσβου. Το 2002 και το 2006 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Λέσβου και από το 2002 κατέχει τη θέση του Αντινομάρχη. Είναι Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Προγραμματισμού Δημοσίων Έργων, Οικονομικών και Περιβάλλοντος. Δ/ση γραφείου: Ακλειδίου, Μυτιλήνη Τηλ. 22510 22147, 22510 21858 22510 47566, σε ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ , "ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ


  Και όπως έλεγε η θεία η Ελπινίκη, ακριβή μου Μαρία
 " αλλού τρώμε πίνουμε κι αλλού πάμε και το δίνουμε"

14 σχόλια:

  1. Ιακχε πόλεμο να κάνεις στις κυβερνητικές -μνημονιακές δυνάμεις και όχι σ΄αυτούς που σήκωσαν το ανάστημά τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑ. ΣΥΝΕΒΑΛΑ ΚΙΟΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ Ίακχε , αλλά όλες και όλων τις εκτροπές . Η πιο χονδρή είναι η παραίτηση από βουλευτή και ο διορισμός στη βουλή του φίλου μας . Αυτό είναι η απόλυτη ξεφτίλα . Τους ξεπέρασε όλους . Πιστεύω πως πρέπει να πάρεις θέση γιατί είμαι σίγουρος ότι και σένα σε ενόχλησε πολύ , άσχετα αν προεκλογικά στήριξες τον Αρτέμιο .

      Διαγραφή
  2. Ψηφίσαμε τον άλλον από το Σιδηρόκαστρο , τον παραίτηση ο αρχηγός χωρίς να πει κουβέντα και έβαλε τον γκόμενο της κόρης του . Αυτόν που ψηφίσαμε διορίστηκε στη βουλή και κυκλοφορεί με κουρσάρες . Μαύρο θα φάνε στις επόμενες εκλογές .
    Τι φοβάσαι Ιακχε ? Μήπως πάμε στον Καμμένο στις επόμενες εκλογές επειδή μας κοροϊδέψανε , γι΄αυτό και την πέφτεις στη Κόλλια ? Θα το σκεφτούμε . Πάντως στους αλήτες όχι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα VOLVO είναι τα ασφαλέστερα οχήματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίακχε, κι εγώ στη θέση σου θα είχα νεύρα. Μα η αλήτισσα να τους διορίσει όλους εκτός από εσένα, που τόση προπαγάνδα έκανες υπέρ της;

    Δείξε της παλιότερες αναρτήσεις, μπορεί να αλλάξει γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γίνεται μια επικοινωνιακή προσπάθεια από την τρόϊκα εσωτερικού ( γι΄αυτό και οι συναντήσεις τους ) να εμφανιστούν τα μέτρα ως μονόδρομος . Τρεις μήνες μετά τις εκλογές ο ΚΟΥ.ΒΕ.ΣΑ τρέμει την οργή του κόσμου και τις απώλειες της κοινοβουλευτικής ομάδας του κατά την ψήφιση των μέτρων , μετά την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές .
    Τα γραφεία τύπου του ΚΟΥ.ΒΕ.ΣΑ.( κανάλια και μεγαλοδημοσιογράφοι ) κάθε μέρα νέα μέτρα φέρνουν στο φως ( χωρίς να είναι δεδομένα ) προκειμένου να μετρήσουν τις αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας , να την μπερδέψουν , να την ζαλίσουν .
    Χαρακτηριστικά πρόσφατα παραδείγματα είναι οι απολύσεις των δημόσιων υπαλλήλων που τώρα έγινε ισοδύναμο με την σύνταξη στα 67 , καθώς και η πλήρη εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης - κίνησης ( θα φτάσει στο 1,6 το λίτρο αν γίνει ).
    Όμως όταν εφαρμόζεται μια τέτοια πολιτική , τα 11,5 δισ. ( είναι τόσα ή πολύ παραπάνω ? ) την Ελληνική κοινωνία δεν την ενδιαφέρει αν λέγεται χαράτσι , αν λέγεται πετρέλαιο , αν λέγεται περικοπή μισθών ή κόψιμο δώρων . Από την τσέπη της θα βγεί !
    Είναι η ίδια τακτική που είχε ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όταν για 8 μήνες προσπαθούσε να ενοχοποιήσει μια ολόκληρη κοινωνία πριν μας χώσει στο ΔΝΤ .
    Αν θέλουν ισοδύναμα να ψάξουν αλλού . Να ψάξουν στο λαθρεμπόριο καυσίμων , να ψάξουν στις μαϊμού συντάξεις ''αντιστασιακών'' , να ψάξουν στην νόμιμη φοροδιαφυγή (δεν ήξερα ένας τραγουδιστής τις αμοιβές του τις δηλώνει σε μια εταιρεία για να πληρώνει 20% εφορία και όχι 45% ) , να ψάξουν στην Ελβετία . Τέτοιος πρέπει να είναι ο προσανατολισμός του ψαξίματος .
    Αυτό που παρατηρώ είναι πως το party συνεχίζεται ( πολύ περισσότερο τώρα ) και το πληρώνει μια ολόκληρη κοινωνία ( εκτός αν θεωρηθεί party ο μισθός των 1250 ευρώ ). Αυτοί που έκαναν party τόσα χρόνια είναι συνομιλητές του πρωθυπουργού και δεν είναι τυχαίο τα μόνα ''αναπτυξιακά'' έργα που βγαίνουν είναι αυτά που θα πάρουν οι ίδιοι ( π.χ. αυτοκινητόδρομοι , ΟΠΑΠ κ.λ.π. )
    Η πολιτική αυτή που οδηγεί μια ολόκληρη κοινωνία στη χρεοκοπία πρέπει ο Ελληνικός λαός να την σταματήσει πριν είναι πολύ αργά .

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΩ Σ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ : Ο ΚΟΥ.ΒΕ.ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ?

      Διαγραφή
    2. Απ΄όσα γνωρίζω δεν έχουν ουδεμία συγγενική σχέση . Για άλλα μη ρωτάς καλύτερα .

      ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  6. ΕΧΟΥΜΕ ΖΟΡΙΑ ΙΑΚΧΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ?
    ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .
    ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ?
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η ΙΔΙΑ?
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΠΟΙΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΛΕΥΤΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ?
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΟΥ?
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ?
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ CLOPY/PASTE ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΜΠΛΟΓΚ?
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ?
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ?
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΠΕΤΑΣ ΑΜΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ?

    ΙΑΚΧΟΥΛΗ...ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΕΥΡΙ ...

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΦΑΛΜΕΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ, O IAKXOS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ"

      Διαγραφή
    2. Σήμερα φυσάει. Λέτε να αλλάξει ρότα? Δεδομένος δεν είσαι. Δοσμένος είσαι εκεί που ενδέχεται να τα αρπάξεις.

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ,ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΕΡΡΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ?ΠΑΡΑΙΤΗΘΙΚΕ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!1ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ