Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Καταγγελία της Τ.Ο. Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή»

Ξέσπασαν πάνω σε αφίσες της «Χρυσής Αυγής» στις Σέρρες





Καταγγελία για νέα επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής κάνει με δελτίο Τύπου η Τ.Ο. Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή».

Το δελτίο Τύπου της Τ.Ο.Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» με τίτλο «Νέα άνανδρη επίθεση σε βάρος της Χρυσής Αυγής» έχει ως εξής:

Mε πρωτοφανή εμπάθεια αναρχομπολσεβίκοικαθώς και πολίτες που αρέσκονται να αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί θιασώτες του «δημοκρατικού χώρου», ξέσπασαν πάνω στις αφίσες του τοιχοκόλλησαν τα μέλη της Τ.Ο. Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» σε κεντρικά σημεία της πόλης και αφορούσαν την ενημέρωση των σερραίων πολιτών για την Πανελλήνια Ημέρα ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ» του Λαϊκού Συνδέσμου.

Οι βανδαλισμοί δεν πρόκειται να ανακόψουν την πορεία αλληλεγγύης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τονχειμαζόμενο από την λαίλαπα τωνδιεθνών τοκογλύφων, Ελληνικό Λαό,στηνεθνική προσπάθεια ανάτασης του ηθικού και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

Την απάντηση στους καταστροφείς θα δώσουμε με την μαζική συμμετοχή μας στην Αιμοδοσία της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ» την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012.

9 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΞΙΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε τι έπαθαν τα παιδιά της χρυσής αυγής απο τους αναρχομπολσεβίκους τραμπούκους !
    Χέσε μας ρε ΙΑΚΧΕ ! Τσαμπουκά σε κάτι καϋμένους ξέρουν να πουλάνε ! Χθες στη βουλή που τους την έπεφταν σαν τρύπιες καπότες καθόταν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΙΑΚΧΕ . ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ . ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .

    Ευγένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέφτομαι να αρρωστήσει το παιδί μου και να χρειάζεται αίμα και να πέσει στο αίμα που έδοσε ο Κασιδιάρις . Δεν γίνεται στα νοσοκομεία να τα έχουν χωριστά αυτά ? Να ξέρουμε τι μας γίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο.Κ. ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ! ΜΕ ΤΟΝ 2.11 ΣΥΜΦΩΝΩ , ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ .

      Διαγραφή
    3. 10.18 εγώ προτείνω σ΄όλους τους Πακιστανούς να κάνουμε μετάγγιση χρυσαυγίτικου αίματος . Να τους τη φέρουμε . Χωρίς να το καταλάβουν θα κυκλοφορεί πατριωτικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ αίμα μέσα τους . Θα τους κάνουμε Έλληνες πατριώτες . Δεν λέμε '' αίμα τιμή χρυσή αυγή''?

      Διαγραφή
  5. Απαράδεκτο αυτό που έγινε ! Έχει αφήσει η αστυνομία ελεύθερους τους φασίστες να σκίζουν αφίσες ενός δημοκρατικού κοινοβουλευτικού κόμματος ! Να τους πιάσει και άμεσα να τους στείλει στη Γερμανία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O “Περίανδρος” σπάει την σιωπή του και “καρφώνει” ωμά την Χρυσή Αυγή και τον αρχηγό της, Νίκο Μιχαλολιάκο

    Διαβάστε περισσότερα

    http://news.kozaninet.gr/?p=24035#ixzz26ST6HGki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ