Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Ένα βήμα πριν από τον ανακριτή η πρώην σύζυγος του Άκη... Στο στόχαστρο του ανακριτή φαίνεται να μπαίνει μετά τη Βίκυ Σταμάτη και η πρώτη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ανάμεσα στα πέντε νέα πρόσωπα που ο Γαβριήλ Μαλλής θα καλέσει για να απολογηθούν θα είναι όπως όλα δείχνουν και η Γκούντρουν Μολντενχάουερ, την οποία «καίει» στη συμπληρωματική απολογία του ο Νίκος Ζήγρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, ο ξάδελφος του πρώην υπουργού είχε υποστηρίξει ότι η τότε σύζυγος του, για να του δώσει διαζύγιο, είχε εισπράξει 500.000 ευρώ.

«Θα πρέπει να ελέγξετε πόσες χιλιάδες δολάρια πήρε στο εξωτερικό σε τσάντες η πρώην σύζυγος Γκούντρουν, για να συναινέσει στο διαζύγιο. Γνωρίζω ότι πήρε 500.000 δολάρια που δεν δηλώνονταν πουθενά και από τότε που παντρεύτηκε τον Τσοχατζόπουλο δεν είχε ποτέ δουλέψει και απ' όσο γνωρίζω δεν είχε καν περιουσία στην Ελλάδα».

Μετά μην μου πείτε οτι εχουν αδικο οι Χρυσαυγίτες που φωναζουν εν χορώ "ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΤΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΧΟΙΝΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ