Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα γεύματα του καραμανλικού επιτελείου στην Πρώτη με παρουσία του υπουργού και μερικές φορές και του Κώστα Καραμανλή. Ο στενός πυρήνας που έχει διαμορφωθεί και θα παίξει τον κυριο ρόλο στην στήριξη της υποψηφιότητας του Κ.Κ στις επόμενες εκλογές αποτελείται από τους Αλέξη Γκράτσιο, Στέργιο Κούτρουλη , Λία Εργίνη, Γιάννη Πετρίδη. Στον κύκλο εκτός γραφείου ανήκουν Νίκος Σφελινιώτης, Κώστας Παπαπαπναγιώτου , Μακρίδης , Δημήτρης Παρίσης κ.α

Προ ημερών και λιγο μετά τις διαγραφές απο την ΝΟΔΕ σε τραπεζι στην Πρώτη ΤΟ ΜΕΝΟΥ είχε απ ολα 

Πρώτο πιάτο Γιαννής Τενεκετζής αφου Καμπούρης,Πολικιδης και Αρβανιτίδης είναι άνθρωποι δικοί του και οι καλοθελητές ( Κούτρουλης και Σφελινιώτης ) ψιθύρισαν εμπιστευτικά στο αυτί του υπουργού οτι κακό μόνο κάνει στο γραφείο αφού δεν μπορεί να ελέγξει ούτε τους δικούς του 

Δευτερό πιάτο Αθανάσιος Μπάρκας. Οι θεματοφύλακες του Καραμανλισμού και υπερασπιστές των Καραμανλήδων στο νομό πάντα αγνα και ανιδιοτελή ενημέρωσαν τον υπουργό οτι ο pinokio που θεωρείται ο αρχιτέκτονας των διαγραφών είναι ανθρωπός του Μπάρκα και λειτούργησε με υποδείξεις του.Για να δέσουν το σενάριο υπένθυμισαν στον υπουργό οτι ο Θανάσης παραμένει χολωμένος απο το αδειασμά που του κάναν στις εκλογές της ΝΟΔΕ το 2010.

Το Επιδορπιο πρόσφερε ο Νικός Σφελινιώτης ο οποίος πάντα για το συμφέρον της υποψηφιότητας του Κ.Κ πρότεινε να εκλέξει το Καραμανλικό μπλοκ δικό του πρόεδρο ΝΟΔΕ.
είχε και ονόματα ο Νίκος ...

Κώστας Στρίγκας ο εκλεκτός ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων, ως εναλλακτική πρόταση έπεσε και το όνομα του Γιαννη Καραβασίλη πρώην διευθυντή του γραφείου του Τασου Καριπιδη.

 (ανώνυμου νεοδημοκράτη)

18 σχόλια:

  1. Η θεία Ελπινίκη θα έλεγε : Πούστηδες και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ PINOKIO .
    Ο PINOKIO ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα!Ο PINOKIO μια χαρά τα λέει!Είναι μονόδρομος για όλους μας!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΡΕ PINOKIO ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ? ΞΕΡΕΙΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

      Διαγραφή
    3. Ποιος είναι αυτός ο PINOKIO ?Ξέρει κανένας να μου πει ,ή κάνετε πλάκα όλοι σας ?

      Διαγραφή
  3. K.K. - PINOKIO - ΣΤΡΙΓΚΑΣ - ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ - ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΜΠΑΡΚΑΣ Κ.Λ.Π.........................
    ξύσε αρχίδια ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΡΥΠΙΑ,ΧΡΗΜΑ ΔΑΝΕΙΚΟ,ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.ΤΕΤΟΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ KAI ME TH ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ.ΑΣ ΑΝΟΙΓΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ VOLVO,LEXUS, AUDI ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΖΑΜΠΕ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΣΟ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την θεωρία των δύο άκρων που καλλιεργεί η μνημονιακή - προδοτική κυβέρνηση , προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά , ουσιαστικά ξεπλένει τους ναζί . Αποδεικνύει και με αυτό , πόσο αδίστακτη και επικίνδυνη είναι για τη χώρα και το λαό .
      Όσο για τον ''λεγόμενο'' εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Ν.Δ. - Ανεξάρτητων Ελλήνων θέλω να πω στον 7.59 πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι αντιμνημονιακό κόμμα . Επίσης θέλω να του υπενθυμίσω , πως η Ν.Δ. συγκυβερνά με την ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ για να εφαρμόσουν μια προδοτική - μνημονιακή πολιτική και ουδεμία σχέση έχουν μ΄αυτή την πολιτική οι Ανεξάρτητοι Έλληνες .

      ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. ασχετο αλλα πρεπει να τα πουμε σε καλο δρομμο βρισκετε πλεον το ntv.επεστρεψε η λαχανα και ειδαμε φως καλος και ο σαββαιδης στο δελτιο του σαββατοκυριακου πολυ καλη και η νεα δημοσιογραφος μονο που θα χρειαστει πολυ δρομο για να φτασει εκει που πρεπει,εχει καλο παρουσιαστικο πραγμα ασυνιθηστο για τα κοριτσια του ntv.κυριε αρχισυντακτα ελπιζω να την καθοδηγησεις σωστα το εχει το κοριτσι μην το θαψετε.εδω και μερες βλεπουμε και το τρειλερ απο μια νεα εκπομπη με την ταπασκου την περιμενουμε πως και πως το ονομα της εγγυαται μια αξιοπρεπη εκπομπη.οσο για τις σερραικες στιγμες καλη η παρουσιαση το ρεπορταζ που αφορουν αποκλειστικα τον νομο μας ο τασκου στεκετε αξιοπρεπεστατος αν και καποιες φορες δεν το εχει κυριως σε θεματα πολιτικα.πολυ καλη και η δουλεια του με τις εκπομπες του κινηματογραφου .θα επρεπε ομως να υπαρχει ενημερωση του κοινου με σχετικα τρειλερ για τις μερες και ωρες μεταδωσης των εκπομπων του καναλιου ...καλο και το μεσημβρηνο δελτιο του καναλιου συνεχιστε σε αυτο το ρυθμο και μην μολυνετε το τοπικο τηλεοπτικο τοπιο με απαισιες παρουσιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΣΑΤΥΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΪΣΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ .
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ? ΠΟΥΘΕΝΑ !
    Υ.Γ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΤΡΑΓΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίακχε θα περίμενα από εσένα να είσαι ο πρώτος που θα βγεις στα κεραμίδια γι΄αυτό που έγινε.Όλοι μας δώσαμε τη μάχη ενάντια στις μεθοδεύσεις του Μόσιαλου αν θυμάσαι.Αν πάνε και σε σένα και κάνουν τα ίδια θα πηγαινοέρχεσαι στο αυτόφωρο μέρα παρά μέρα.Όλοι πρέπει να πούμε ΟΧΙ στη φίμωση.
      Ίακχε περιμένω να κάνεις καταγγελία.

      Διαγραφή
    2. ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΗΛΕΨΕ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

      Διαγραφή
    3. Πρέπει να πάρεις θέση ΙΑΚΧΕ .

      Διαγραφή
  7. Θοδωράκη μπουρδέλο έκανες το μαγαζί . Είσαι λίγος . Κατάλαβες τώρα τι σε περιμένει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥ .
    ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΤΡΑ , ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΕΓΙΝΕ ! ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ !
    ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ( ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ).

    ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 30% φόρο από το πρώτο Ευρώ στους ελεύθερους επαγγελματίες , 9 δισ. πλιάτσικο σε μισθωτούς και συνταξιούχους , μεγάλη νίκη στις διαπραγματεύσεις , έπεσαν κορμιά ! Τους πηδήξαμε τους τροϊκανούς . Αν συνεχίζανε λίγο ακόμα τις διαπραγματεύσεις θα πούλαγαν και την Ακρόπολη !
    ...............λόγο φόρτο εργασίας πρέπει να σας αφήσω τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ !
    ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ