Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

"ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" ΔΕΝΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ



Κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα η ανοικτή σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και της Χρυσής Αυγής, με αφορμή τόσο τη συνεχιζόμενη «δράση» των στελεχών της τελευταίας, όσο και την αντίδραση στελεχών της κυβέρνησης που βρέθηκαν, ή βρίσκονται στο «στόχαστρο» ή «απέναντι» από τα στελέχη της Χ.Α.

Την κόντρα υποδαυλίζει και η δυναμική που δείχνουν για το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Το τελευταίο 24ωρο πάντως στην επικαιρότητα ήρθαν οι υπουργοί της κυβέρνησης κύριοι Ρουπακιώτης και Δένδιας οι οποίοι «απάντησαν» στη Χρυσή Αυγή, ο πρώτος με εξαγγελίες για αυστηρές ποινές για αδικήματα ρατσιστικού χαρακτήρα και ο δεύτερος «απαντώντας» σε σωρεία φημών και δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο αναφορικά με το κατά πόσον είναι μασόνος, αλλά και για το εάν έχει υποβάλλει παραίτηση, δημοσιεύματα και φήμες που κατά το περιβάλλον του ανακινήθηκαν από στελέχη της Χρυσής Αυγής με τα οποία η κόντρα του έχει πλέον λάβει εκρηκτικές διαστάσεις.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με έξι διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter, δηλώνει: «Δεν είμαι τέκτονας, δεν παραιτούμαι και προς το παρόν θα συνεχίσουν να με βρίσκουν μπροστά τους. Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις, είχε πει ο Γιάννης Τσαρούχης. Συμπληρώνω και ό,τι γράφεις, ό,τι πιστεύεις και ό,τι αγωνίζεσαι».

Συνεχίζοντας ο κ. Δένδιας έγραψε: «Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος, πατέρας 2 παιδιών, εγγονός και δισέγγονος ιερέα». Αμέσως ανέβηκε και ένα τρίτο tweet που αναφερόταν στις φήμες περί μασονίας «και ναι έχω αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είμαι τέκτονας».
 


 Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Την Τρίτη 11-9-2012 στην μεσημβρινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους Αντωνοπούλου-Μπογδάνο με καλεσμένους το Αδωνι Γεωργιάδη (ΝΔ) και τον Γιώργο Βαρεμένο (ΣΥΡΙΖΑ), ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφερόμενος στον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον αποκάλεσε  δικηγόρο των Ρόσιλντ στην Ελλάδα, εκπρόσωπο των σιωνιστών και υψηλόβαθμο στέλεχος του τεκτονισμού.

Συνεπώς δεν υπάρχουν "σωρεία φημών και δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο" αλλά σαφής αναφορα και καταγγελία του Ηλία Κασιδιάρη κατά του Κερκυραίου Υπουργού, ο οποίος τώρα αναγκάζεται να απολογείται σαν "βρεγμένη γατα"  αλλά δεν πείθει κανέναν μας


8 σχόλια:

  1. Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    Α. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ
    Β. ΚΡΥΦΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΔΕΞΙΟΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    Γ. ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ. ΨΙΧΙΑΤΡΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΟΥΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙΚ.ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΞΕΚΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ! ! ! ! ! ! ! ! !
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ! ! ! ! ! ! ! !
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα VOLVO είναι τα ασφαλέστερα οχήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι΄αυτό και εγώ ζήτησα κάθε Τρίτη 7π.μ. - 9π.μ. το αυτοκίνητο με οδηγό για να πηγαίνει η συνταξιούχος μητέρα μου στη λαϊκή . Όχι για κάτι σοβαρό , για καμμιά ντοματούλα , κανένα αγγουράκι , καμμιά πατατούλα , για τέτοια πράγματα . Επίσης δήλωσα πως η μητέρα μου είναι καθαρή Ελληνίδα ( υπάρχουν εξετάσεις αίματος γι΄αυτό ). Αντί να με εξυπηρετήσουν , με έβρισαν .

      Διαγραφή
  4. Όταν η χώρα μας μπήκε στο ΔΝΤ και άρχιζαν τα μέτρα , ο τότε Υπουργός Οικονομικών , κύριος Παπακωνσταντίνου , παρήγγελε μια τεθωρακισμένη ΜΠΕΜΠΑ αξίας 750.000 ευρώ για να κυκλοφορεί με ασφάλεια .
    Πράγματι κυκλοφορούσε με ασφάλεια όπως αρμόζει σε ένα Υπουργό Οικονομικών μια χώρας που είναι στο ΔΝΤ !
    Γνωρίζει κάποιος να μου πει , ποιος κυκλοφορεί αυτή τη ΜΠΕΜΠΑ σήμερα ?
    Υ.Γ. Οι φήμες που ήθελαν το γνωστό VOVLO να συναγωνίζεται σε ποιότητα τη ΜΠΕΜΠΑ δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ . ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΚΟΜΗ .

      Διαγραφή
    2. Και γιατί να την παραδώσει 2.59 ;Στην εξουσία είναι ακόμη .Όλα τριγύρω αλλάζουνε ,αλλά το κράτος ανήκει στο ΠΑΣΟΚ !

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ