Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΞΕΠΕΣΜΕΝΟ ΕΙΔΩΛΟ ...




Για απιστία και υπεξαίρεση ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Ζαγοράκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ , Ηλία Βιολίδη. Το δάνειο των 110.000 ευρώ σε γυναίκα υπάλληλο της ΠΑΕ  (που δεν το έλαβε ποτέ) και τα 6.400 ευρώ αναδρομικά μηνιαίως ως μισθό στον κ. Πρόεδρο για να καλυφθούν οι μαυρες τρύπες του Ταμείου είναι τα θέματα του πορίσματος του ΣΔΟΕ για τον Ζαγοράκη και οι ακάλυπτες επιταγές υψους 752.000 ευρώ για τον Βιολίδη 

5 σχόλια:

  1. Σήμερα πέρασαν από την πολυκατοικία που μένω δύο νεαρές και ρωτούσαν αν μένουν σε αυτήν καταγόμενοι από την Βουλγαρία.
    Τις ρώτησα ποιές είναι και μου απάντησαν οτι είναι απο τον Όμιλο Βουλγαροφρόνων Σερρών.
    Το ΒουλγαροΦΡΟΝΩΝ δείχνει ότι το παιχνίδι αρχίζει να χοντραίνει και στις Σέρρες.
    Αν ξέρει κανείς κάτι ας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτή η αλητεία?
      Ομιλος ποιος το συνέστησε ,που στεγαζετε κλπ
      οποιος ξέρει να γράψει ..
      οι βουλγαρογραμμενοι επι κατοχής θα επιχαίρουν
      κ οι ψηφοφόροι της ντόρας
      απ οπου πέρασε θρακη μακεδονία ηπειρο εταξε μειονότητες

      αα κ οι ομιλούντες τα μεκεντόντσι των σλάβων του 1400 μχ

      Διαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΛΑΧΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ NTV.ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ...ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ.ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟ NTV ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ.ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΊ΄ΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΑΣΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.Η ΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ NTV.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΘΑΙΝΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ?
      ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  3. Βάλε φωτό bolaris + big MAK (φυγόδικος) + ζαγορακης .....ανόητες αγάπες..λόγια ψεύτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ