Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

H KOINΩΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ...

  ... Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ


Λέγεται πλέον όλο και πιο πολύ, ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι ο χειρότερος που έζησε η χώρα μετά από εκείνους της γερμανικής κατοχής. Και φαίνεται να μην έχουν άδικο, αν ληφθεί υπόψη ότι τα μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση προκειμένου να κάμψει την επιθετική μανία των δανειστών, που με κάθε τρόπο επιβάλλουν τις απαιτήσεις τους, αδιαφορώντας για την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, που η συνοχή του αποτελεί στοιχειώδη προϋπόθεση της ομαλής λειτουργίας μιας κοινωνίας.

Μέτρα πρωτοφανή, κοινωνικά άδικα, χωρίς οίκτο και έλεος που... εκτελούν την ελληνική κοινωνία. Στόχοι: συνταξιούχοι, επιδοματούχοι κοινωνικής πρόνοιας και μισθωτοί

-Από την λαίλαπα δεν γλυτώνουν τελικά ούτε οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, των 360 ευρώ μηνιαίως (!!!) για τους οποίους τα επιδόματα γιορτών και αδείας (συνολικά 720 ευρώ ετησίως) θα αποτελεούν "όνειρο θερινής νυχτός". Όπως καταργούνται τα ίδια επιδόματα (γιοαρτών και αδείας) και για όλους τους συνταξιούχους στην κύρια και επικουρική σύνταξη και για όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου και των ΔΕΚΟ.

"Δεν βγαίνουν τα νούμερα" λένε οι εμπνευστές της φαεινής ιδέας, μη μπορώντας να κατανοήσουν κατά πρώτον, ότι "δεν βγαίνουν οι άνθρωποι". 

-Ούτε γλυτώνουν οι 200.000 δικαιούχοι αναπηρικών επιδομάτων(!!!) και οι 400.000 δικαιούχοι πολυτεκνικών επιδομάτων που εισπράτουν 44 ευρώ για κάθε παιδί, 170 ευρώ για το τρίτο παιδί και ισόβια σύνταξη 102 ευρώ!!! Το σενάριο που οδεύει προς υλοποίηση είναι η κατάργηση των ...υψηλών προνοιακών παροχών, όταν το ετήσιο εισόδημα ξεπερνά τις 30.000 ευρώ (από 45.000 που είναι σήμερα), περικοπή κατά 50% όταν το εισόδημα κυμαίνεται μεταξύ 20.000 και 30.000 ευρώ και κατά 33% όταν το εισόδημα κυμαίνεται μεταξύ 12.000 και 20.000 ευρώ.
 
-Ούτε γλυτώνουν οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ, οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν πλέον το 65ο έτος της ηλικίας τους για να το δικαιούνται, με τα πολύ πιο αυστηρά κριτήρια που έχει θέσει ο νόμος, από το 60ό έτος που είναι μέχρι τώρα.
 
-Καταργούνται τα εποχικά επιδόματα των 460 ευρώ μηναίως που λαμβάνουν για 4-5 μήνες κατ΄έτος, όλοι εκείνοι οι βιοπαλαιστές, οι οποίοι αδυνατούν λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους να έχουν εργασία όλον τον χρόνο (ξενοδοχοϋπάλληλοι, οικοδόμοι, δασεργάτες κλπ).
 
-Αυξάνεται η ελάχιστη προϋπόθεση των 4500 ημερών ασφάλισης για την χορήγηση σύνταξη λόγω γήρατος ή αναπηρίας στις 6.000 μέρες, με αποτέλεσμα πολλοί από τους ανέργους που αδυνατούν λόγω της διαρκώς αυξανόμενης ανεργίας να συμπληρώσουν τα ένσημα, να μείνουν χωρίς σύνταξη!!! 
-Το εφιαλτικό σενάριο προβλέπει επίσης την κατάργηση της συνταξιοδότησης με ευνοϊκές προϋποθέσεις, των μητέρων με ανήλικο παιδί. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα προβλέπονται μειωμένα όρια ηλικίας ( 52 ετών για το 2012) εφόσον η ασφαλίσμένη είναι μητέρα ανηλίκου και έχει συμπληρώσει 5.500 μέρες ασφάλισης.
 
-Γυρίζουν στο 1995(!!!) για να εισπράξουν αναδρομικά τα εφάπαξ που έλαβαν οι δικαιούχοι και δεν ανταποκρίνονται στις εισφορές που κατέβαλαν.  ( αυτό το επικροτώ και νομίζω πρέπει να επεκταθεί και σε αλλες κατηγορίες πολιτών που εισέπραξαν αχρεωστήτως καταβληθέντα) Πρόκειται να επιβάλουν μόνιμου χαρακτήρα εισφορά από 1-3% στα ποσά των συντάξεων. Πόσο... πίσω τελικά μπορούν και βλέπουν οι άνθρωποι!!!
 
-Βαρύς θα είναι ο πέλεκυς για τους διπλοσυνταξιούχους, που οι ετήσιες απώλειες μπορούν να φθάσουν τις 6.500 ευρώ.
 
-Συντάξεις από 1000-1500 ευρώ θα υποστούν μείωση 2%-5%, συνταξεις από 1501-2000 ευρώ μείωση 5%- 10% και συντάξεις από 2000 ευρώ και άνω, μείωση από 10% έως και 20%.

 ο συν-Εργατικός του forologikanea.gr

35 σχόλια:

  1. Οι χειρότεροι είναι οι κοπριές του Κουβέλη .
    Για να στηρίξουν μνημονιακή κυβέρνηση τους ψήφισε ο κόσμος ?
    Για να στηρίξουν κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου τους ψήφισε ο κόσμος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τον Καρατζαφέρη θα καταλήξει και ο Κουβέλης.Στα αζήτητα.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !
    ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ , ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.20 στο τραπέζι της συζήτησης για τα επόμενα μέτρα ( άσε τι λέει ο Σαμαράς ) μπαίνει η επαναφορά της 6ήμερης εργασίας ! Είναι ικανοί για τα πάντα . Είναι επικίνδυνοι !

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ ! ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΜΑ '' ΑΧ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ '' ! ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ !

      Διαγραφή
  3. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥ !
    ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα δύο πρώτα επαγγέλματα συμφωνώ.Για το τρίτο έχω τις επιφυλάξεις μου!
      Ο ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΡΟΪΚΑΝΕ ! ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ !
      ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

      Διαγραφή
  4. Αν κατάλαβα καλά , όταν έλεγαν επαναδιαπραγμάτευση προεκλογικά , αυτά τα μέτρα εννούσαν ή μας εξαπάτησαν ?
    Έχουν νομιμοποίηση για να πάρουν αυτά τα μέτρα ? ΟΧΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απουσία μου την προεκλογική περίοδο έως σήμερα ήθελε να τονίσει πως η εθνική εθελοντική μου προσφορά είναι πέρα από τις κομματικές αντιπαραθέσεις .
    Ο δύσκολος Χειμώνας που έρχεται κάνει επιτακτική την εθνική εθελοντική μου προσφορά . Για να έχει όμως επιτυχή έκβαση απαιτείται η συμβολή όλων σας .
    Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια . Το μνημόνιο(και αυτοί που το εφαρμόζουν) πρέπει να μπει άμεσα μια καλή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας .
    Πάντα δικός σας !
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. elikoptera ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ !

      Διαγραφή
    2. Σωστός και συνεπής ο elikopteras!

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο elikopteras. ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
  6. ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ . ΑΡΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΕΙΡΑΤΙΑ . ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.Στη βία δεν υπαρχει λυση.Μόνο οι μαυραγορίτες και οι δικτατορες χαιρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ .
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν τα μέτρα με το επιχείρημα ότι έτσι σώζουν την Ελλάδα και το κάνουν από πατριωτισμό για να τους πιστέψουμε θα πρέπει να δώσουν όλους τους μισθούς τους μέχρι τις εκλογές στο κράτος.
    Αλλιώς δεν είναι πατριώτες και κάνουν τον πούστη με ξένο κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ . ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ . ΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ? ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ .
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ . ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ( ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ .
    ευγένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς , τόσα χρόνια φερόμαστε σαν ιθαγενείς ( με ακραία περίπτωση τις τελευταίες εκλογές ) και να τα αποτελέσματα .
    Ιθαγενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατηγορηματική δήλωση του ΤΡΥΦΩΝ ΣΑΜΑΡΑ πως δεν έχει ουδεμία συγγένεια με τον πρωθυπουργό , αν και αυτού η καταγωγή του είναι από την Πελοπόννησο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. '' ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ''.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Κυριακή έχουμε σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών μετά την υπενθύμιση του Βενιζέλου ότι η κυβέρνηση είναι τριτοκομματική και όχι μονοκομματική .
      Ο Βενιζέλος για καλό του ΠΑΣΟΚ δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ ?

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΤΑ 18 ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.!

      Διαγραφή
  15. Συνειδητά τις τελευταίες βδομάδες η συζήτηση για τα μέτρα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ( που αποτελούν ουσιαστικά το γραφείο τύπου της τροϊκας εσωτερικού ) κατευθύνεται στις περικοπές για τα ειδικά μισθολόγια . Ο λόγος είναι πως εύκολα ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων ( π.χ. πανεπιστημιακοί ) πολύ ευκολά μπορούν να στοχοποιηθούν , να απομονωθούν , να συκοφαντηθούν ώστε να λειτουργήσει ο κοινωνικός αυτοματισμός ο οποίος αποτελεί και την επίσημη κυβερνητική πολιτική από το 2010 ( έτος εφαρμογής του μνημονίου ).
    Με δεδομένη την αντίθεσή μου στις περικοπές όλων των ειδικών μισθολογίων , έχω να κάνω την εξής ερώτηση :
    Γιατί δεν γίνεται ανάλογη συζήτηση για τις περικοπές στις συντάξεις οι οποίες αποτελούν το 40% του συνολικού πακέτου ( 4,5 δισ. )? Ο λόγος είναι απλός , γιατί δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα να κόβεις το δώρο στη σύνταξη των 400€ .

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν υπάρχει κρίση.

    Το ξαναλέω: Δεν υπάρχει κρίση

    Για πάτε μία βόλτα στα καζίνο και πείτε μου.

    Για πάτε μία βόλτα στις τράπεζες του εξωτερικού και πείτε μου.

    Για πάτε μία βόλτα στις θυρίδες των τραπεζών και πείτε μου.

    http://gr.news.yahoo.com/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B4%CE%BF%CE%B5-%CF%84%CE%BF-cd-%CE%BC%CE%B5-54-173004715.html

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίση δεν υπάρχει για τα λαμόγια , κρίση δεν υπάρχει γι΄αυτούς που έκλεβαν τόσα χρόνια . Με τα μέτρα που παίρνουν καταδικάζουν ένα λαό στη φτώχια και επιβραβεύουν αυτούς . Μερικές δεκάδες οικογένειες θα μείνουν αν εφαρμοστούν τα μέτρα . Ένα πολύ μα πολύ μικρό τμήμα της κοινωνίας θα βγει κερδισμένο αν δεν αλλάξει αυτή η πολιτική .

      Διαγραφή
  17. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ Σ΄ΑΥΤΟ . ΕΧΕΙ 71 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ 120 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουν την πρόταση .

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΤΩΡΑ , ΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ , ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ .
      ΑΚΗΣ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στην καταστροφή δήλωσε ο ΓΑΠ και συμφώνησε ο Βενιζέλος! Ο Σαμαράς και Κουβέλης θα δόσουν την ίδια απάντηση? Φυσικά , γιατί εφαρμόζουν την ίδια πολιτική! Γιατί μόνο τέτοια επιχειρήματα τους έχουν μείνει. Τελικά θα μπει κάποιος φυλακή εκτός του Ακη? Θα πληρώσει κάποιος για το μνημόνιο? Προφανώς στις προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού ισχύει το γνωστό : ''προεκλογικά λέμε και καμμιά κουβέντα παραπάνω''.

      Διαγραφή
  18. ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Η Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ . ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ !
    ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ