Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ IAKXOY ...



 Oταν σας έγραφα για του "ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ" αυτό ακριβώς σας περιέγραφα  http://oiakxos.blogspot.de/2012/09/blog-post_9572.html

8 σχόλια:

  1. Οι χειρότεροι είναι οι κοπριές του Κουβέλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΙΑΚΧΕ , ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ? ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ 4,5 δισ . ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΕ ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ . ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΑΖΑΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !
    18 ΣΗΜΕΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ , 7 ΣΗΜΕΙΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ , 6 ΣΗΜΕΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ . ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η θεία Ελπινίκη θα έλεγε : '' Αντέχει το υποζύγιο , φόρτωσέ το κι΄άλλο '' !
    Η τρόϊκα εσωτερικού και η τρόϊκα εξωτερικού όσο δεν κάνουμε τίποτα έτσι σκέφτεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ( ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ . ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως αναφέρθηκα και σε προηγούμενο σχόλιό μου η επίσημη κυβερνητική πολιτική για να περάσουν τα μέτρα είναι ο κοινωνικός αυτοματισμός . Έτσι προσανατολίζεται η όλη συζήτηση ( με την βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία αποτελούν και το γραφείο τύπου της μνημονιακής κυβέρνησης ) στα ειδικά μισθολόγια εδώ και ένα μήνα .
    Παρατηρώ όμως την τελευταία βδομάδα ( όταν μπήκε στην ατζέντα των μέτρων οι απολύσεις των δημόσιων υπαλλήλων ) αυτούς που διαφωνούν μ΄αυτό το μέτρο να δέχονται την κατηγορία πως δεν ενδιαφέρονται για τις απολύσεις των ιδιωτικών υπαλλήλων . Αυτοί που είναι τα παπαγαλάκια αυτής της κατηγορίας είναι οι ίδιοι που έχουν υπερασπιστεί όλα τα μέτρα . Είναι αυτοί που είπαν ναι στην μετενέργεια , ναι στην αύξηση του ΦΠΑ , ναι στα χαράτσια , ναι στις αυξήσεις των κεφαλικών φόρων , ναι στον εργασιακό μεσαίωνα , αυτοί που δημιούργησαν το 1.500.000 ανέργους , άλλους τόσους υποαπασχολούμενους , διέλυσαν τα μεσαία στρώματα και τις επιχειρήσεις .
    Όταν η επίσημη πολιτική είναι ο κοινωνικός αυτοματισμός καθόλου δεν θα πρέπει να μας φαίνεται παράξενο η άνοδος της Χρυσής Αυγής . Εξάλλου είναι ο κύριος εκπρόσωπος του κοινωνικού αυτοματισμού και λογικό είναι αυτή να βγαίνει κερδισμένη .
    Φαντάζει κωμικό ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ να ζητάει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή ! Η δράση της Χρυσής Αυγής τους είναι απαραίτητη για να περάσουν τα μέτρα . Λειτουργεί αποπροσανοτολιστικά , αλλά και ως μοχλός δημιουργίας φόβου στους πολίτες που είναι απαραίτητος για το πέρασμα των μέτρων .

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ : ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ! ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ! ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ! ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΟΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ