Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

KAI TO ΠΡΩΤΟ "ΚΟΡΑΚΙ", Η ΚΥΡΙΑ ;


H ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΓΑΙΝΕΙ  ΜΠΡΟΣΤΑ

Πάνω από 50.000.000 δολάρια σε μετρητά διαθέτει η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ναυτιλιακή εταιρεία Ηellenic Carriers της αυτοδημιούργητης Φωτεινής Καραμανλή, κόρης του Αχιλλέα Και όπως ακούγεται στο City ψάχνει για φτηνά ποντοπόρα τώρα που βγαίνουν «σκοτωμένα» στο σφυρί από τις Τράπεζες , πλοία «διαμάντια» κάθε μέρα. Έτσι παρά τις ζημίες των 9.000.000  δολαρίων που έγραψε το πρωτο εξάμηνο του 2012 , η νύφη του Ευθυμίου Χριστολούλου (γνωστού συστημάνθρωπου , διατελέσαντος και  Τσάρου της Οικονομίας) και πρώτη εξαδέλφη του πρώην πρωθυπουργού (γνωστού ως η «σβουνιά της Ραφήνας») , δείχνει έτοιμη να προσπεράσει αλλά και να επωφεληθεί από την οικονομική κρίση.

Πληροφορία από την εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία»

2 σχόλια:

  1. PINOKIO τι κάθεσαι ? Ακόμη δεν την διέγραψες ? Δεν πιστεύω σε τέτοιες περιπτώσεις να είσαι κότα με λυρί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω κι εγω να γινω αυοδημιοργητοσ με καραβιααα .... αχ.. ρε ιακχε τι σκοτωνεσε τετοιουσ που εκλεγουμε και δεν μιλαω για πολιτικα κοματα αλλα για ανθρωπουσ που στελνουμε στην βουλή οχι μονο μασ αξιζει να μασ μειωσουν μισθουσ και συνταξεισ αλλα και να μασ τουσ κοψουν τελειωσ.. αλλα ουτε και τοτε θα βαλουμε μυαλο
    παλι τουσ εχοντεσ χριμα και αυτουσ που μασ δουλευουν θα σταυρωνουμε..σε καθε κομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ