Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

O ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ κ. ΤΣΙΛΙΑΚΟΥΔΗΣ



   Ο "εκλεκτος" των Μουσταφάδων μας προέκυψε ο αξιότιμος κ. Τσιλιακούδης ο οποίος εμφανίζεται ως ο "δωρητής" του Δήμου Σερρών παρέχων αμισθί υπηρεσίες , όπως τα ηλεκτρολογικά του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στον Αϊ Γιαννη, τον ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού Μεγάρου κτλ, όμως "τσιμπούσε" μικρομαστορέματα με απευθείας αναθέσεις από τον Δημο και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού.

"Μάζευε κι ας είναι ρόγες" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Μήπως κύριοι "της κοιμωμένης Αντιπολίτευσης" πρέπει να έρθει στο φως της δημοσιότητας ο κωδικός Τσιλιακούδης και οι δοσοληψίες του με τον Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού, χαριν της θρυλούμενης διαφάνειας ;


11 σχόλια:

  1. Δεν είναι νόμιμη η διαδικασία της απ' ευθείας ανάθεσης; Μήπως αντί να κοιτάζουμε ποιός αναλαμβάνει απ' ευθείας τα έργα να δούμε ποιός επιτρέπει τέτοιες ενέργειες; Και δεύτερον, έχω καιρό να ακούσω δωρεές. Να μη ξεχνάμε οτι ο Αη Γιάννης πέθανε από την αδιαφορία κάποιων και αναστήθηκε από τη δωρεά ή μη του κυρίου( αδιάφορο το όνομά του και το ποιόν του). Σημασία έχει η πράξη του και το αποτέλεσμάτης. Αν βρισκόταν άλλοι 10 σαν αυτόν τότε σίγουρα η πόλη μας θα άλλαζε. Τέλος, καιρός ήταν να αναλάβει κάποιος το έκτρωμα του ΚΟυλά και να το ξανακάνει αξιοθέατο, όπως του αρμόζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πέτρος εξωφλεί πολιτικά γραμμάτια 12 ετών και όπως φένεται ξεκίνησε να πληρώνει "επιταγές" τελευταίων 2 ετών...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε θα ρθεις για τα φωτα σε περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη μια μιλάμε για χρεωκοπία του δημοσίου και ιδιωτική πρωτοβουλία και από την άλλη ρίχνουμε το λίθο του αναθέματος προσπαθώντας να αφυπνίσουμε την κοιμωμένη αντιπολίτευση ψάχνοντας παντού για φαντάσματα και κωδικούς! Προφανώς οι συντάκτες του κειμένου θα γνωρίζουν άπειρους δωρητές στο Δήμο Σερρών! Ας τους κατανομάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θαυμάστε τους χρυσαυγίτες, υπηρέτες των πλουσίων

    1. Αγροτική Τράπεζα: Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, η Χρυσή Αυγή δεν είχε πει κουβέντα για το ξεπούλημα της Αγροτικής, επιτρέποντας στην κυβέρνηση να δουλεύει γι’ αυτό. Στις 31 Ιουλίου, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, μπλόκαραν το αίτημα της Αριστεράς για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων. Μετά από την κατακραυγή που προκάλεσε η αποκάλυψη της στάσης της, τελικά η Χρυσή Αυγή δήλωσε πως θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θαυμάστε τους χρυσαυγίτες, υπηρέτες των πλουσίων

    2. Χρέη των ΠΑΕ προς το Δημόσιο: Στα τέλη Αυγούστου, η Χρυσή Αυγή ψήφισε την τροπολογία που επιτρέπει στις ΠΑΕ να προσκομίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι, παρά την οικονομική κρίση, η Χρυσή Αυγή μαζί με την κυβέρνηση έβαλαν πλάτη για τους ιδιοκτήτες, ώστε το Δημόσιο να μη ζητήσει από τους μεγαλοεπιχειρηματίες Μαρινάκη, Βαρδινογιάννη κ.ά τα λεφτά που αυτοί του οφείλουν. Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, προκειμένου να έχει «πρόσωπο» στα γήπεδα (από χρόνια στρατολογεί μέλη της από τις κερκίδες) έδειξε ότι μπορεί να μπαίνει και σε ρόλο κοινοβουλευτικού μπράβου και να «καθαρίζει» η ίδια για δικά τους χρέη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θαυμάστε τους χρυσαυγίτες, υπηρέτες των πλουσίων

    3. Ίδρυμα Λάτση: Το νομοσχέδιο για τη μείωση των δημοσίων δαπανών, που συζητιέται στη Βουλή αυτές τις μέρες, περιλαμβάνει ρύθμιση για το «πλωτό μουσείο Νεράιδα» του Ιδρύματος Γιάννη Λάτση. Υποστηρίζοντας για μια ακόμα φορά τα συμφέροντα των ισχυρών, και μολονότι το θέμα αφορούσε πρωτίστως τους απολυόμενους, η Χρυσή Αυγή αντιτάχθηκε στην νομοθέτηση της ίδρυσης του μουσείου ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας, υποστηρίζοντας πως «δωρίζεται από έναν εκ των πλουσιοτέρων ανθρώπων της γης - και ξέρουμε ότι οι δωρεές που γίνονται στο Δημόσιο συνήθως καταστρέφονται, γιατί το Δημόσιο δεν σέβεται τίποτα που δεν το έχει αποκτήσει με κόπο». «Θα μπορούσε κάλλιστα», δήλωσε ο ίδιος, «αυτό το μουσείο να κάνει πολύ καλή δουλειά, ευρισκόμενο στα χέρια του Ιδρύματος Λάτση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
    Πολίτες: «Έξω η Χρυσή Αυγή » - Κασιδιάρης: «Οχι σε μας αυτά» [βίντεο]

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k9CfpKVzcG4

    Αντέδρασαν οι πολίτες μόλις είδαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου οι τρίτεκνοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

    http://tinyurl.com/cukhr7k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
    ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ
    ΤΣΙΛΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ.
    Α! ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012
    Μουσουλμάνοι Ελλάδος: "Μύθοι και παραμύθια στην Βίβλο" . Αυτό δεν είναι προσβολή για τους Χριστιανούς κ.Ελγαντούρ ;....
    H Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος έδωσε χθες (21/9) συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο με θέμα την ταινία που έχει ξεσηκώσει τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου.
    Διοργανωτής ο πρόεδρος της Μ.Ε.Ε Ναΐμ Ελγαντούρ.

    Σε αυτήν λοιπόν την συνέντευξη δύο από τους ομιλητές κατόρθωσαν να μας προσβάλλουν και ως Έλληνες αλλά και ως Χριστιανούς.

    Ο Ελγαντούρ είπε :
    "Ο πρωθυπουργός μας είναι ρατσιστής. Ζω σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός μας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ρατσιστής. Βασίζομαι στην καμπάνια που έκανε πριν τις εκλογές που έλεγε και ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας που έλεγε για τους μετανάστες ότι είμαστε κατακτητές."

    Ένας άλλος (μάλλον ο Παλαιστίνιος ο δημοσιογράφος Νασίμ Αλάτρας) λέει ότι :
    η Βίβλος έχει μύθους και παραμύθια βάσει των οποίων στα σχολικά βιβλία διαμορφώνεται μια άσχημη εντύπωση για την Μέση Ανατολή.

    (παρά την προσπάθεια ενός τρίτου που προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα μιλώντας για "ατυχή έκφραση" ο κύριος αυτός επιμένει:
    " η Βίβλος έχει μύθους και παραμύθια".

    Αυτό δεν είναι προσβολή για τους Χριστιανούς κ. Ελγαντούρ ;;;;;

    (το βίντεο από το http://www.newsit.gr/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ