Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΞΥΝΗ ...

Απλήρωτοι στο κανάλι της βουλευτίνας Σερρών της ΝΔ, Φωτεινής Αραμπατζή 
 Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΩΝΟΥΝ – ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙ ΑΝΕΡΓΟΣ»… 

ΙΣΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.
 Σταύρος Παπαδόπουλος σε KAI O ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ
 Ακριβή μου Φωτεινή , δεν πιστεύω να είναι απλήρωτη και η σκληρά εργαζόμενη στο βουλευτικό σου γραφείο βουλευτομήτωρ ;

23 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑΒΑΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ?
    Ή ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υποψιαστω οτι πληρωνουμε τη Ναβαλη ως συνεργατιδα βουλευτου...θα γινει το ελα να δεις!!!Βεβαια ισως γι αυτο την κρατησε στο γραφειο της,γιατι ηταν το μοναδικο ατομο απο το δικτυο που ηθελε να προστατεψει απο την ασχημη τροπη των πραγματων...ΞΥΝΗ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ !!!

      Διαγραφή
  2. χρωσταει στους εργαζομενους η ξυνη, γιατι βλεπετε εφαγε και το τελευταιο της 50ευρο στο προσφατο μανικιουρ πεντικιουρ...σιγα μη δωσει "μια" για τους εργαζομενους στο καναλι της, που ετρεχαν για να παρουσιασουν την υποψηφια ως την τελεια επιλογη των σερραιων...και σιγα μην παρει απο τα ετοιμα του μπαμπα της που σιγουρα θα ειναι κλειστα σε καμια τραπεζα.ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΗΤΩΩΩΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την επομενη ψηφιζουμε Πανταζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ"?
    ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ?
    Η ΦΑΡΔΟΚΟΛΑ ΜΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?
    ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ναβαλη μια χαρά είναι τώρα και κάνει βούβα για τους συναδέφους της, δεν την ενδιαφέρει γιατι στη γραφειάρα της κάθεται και κοροιδεύει το κοσμάκι που χει ανάγκη και πηγαίνει στην εθνοσωτήρα μας.είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ντρουμου ντρουμου ντρουμου ντουν τα κανονια της βροντουν . κατα το κοινος αφου στερεψε το εκλογικο χρημα (το πιασες το υπονοουμενο) αλλαξαμε και εμεις δουλεια. μπηκαμε στο δημοσιο βαλαμε και την μανα μας εχουμε και τα χαϊβανια μας να μας υπηρετουν και καμποσα αλλα να μα πηστευουν. ΧΕΒΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 10ΕΤΙΑ, ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΆΔΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ Η ΚΥΡΑ ΣΤΕΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ; ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    Ε? ΠΩΣ?
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ: ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ 10ΧΙΛΙΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΙΦΤΙΓΚ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΗΣ (εγω τιποτα παραπανω δεν περιμενα απο τη στριγγλα,ουτε και την ψηφισα) ποσο μεγαλο θα ειναι αραγε!!!

      Διαγραφή
  11. Μία είναι η λύση: Συναδελφικό δάνειο απο τον γιατρό της Τζουμαγιάς!!! Ας του υποσχεθεί ο Αραμπάς πως το κανάλι, αν συνεχίσει να υπάρχει, θα τον στηρίξει στις επόμενες εκλογές, δεν είναι δύσκολο να τον πείσει, άλλωστε ο φίλος του γιατρού, Τεοντόρ, είναι τελειωμένος εδώ και καιρό και ο γιατρός θα πρέπει να δώσει ακόμη περισσότερα την επόμενη φορά, για να μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΑΒΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ Η ΞΥΝΟΚΑΜΠΟΥΡΑ.. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 10ΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΑΠΛΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΜΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟ ENIMEROSI24 ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΕΡΣ
    ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΠΗΓΕ
    ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ή ΚΑΝΑ ΛΙΦΤΙΓΚ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ?
    ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΤΟΥΜΠΑΡΑΝΕ?
    ΞΕΦΤΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;

      Διαγραφή
  18. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΒΑΛΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΡΕ
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ
      ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΤΙΣΜΑ ΑΥΤΗ
      Η ΑΛΛΗ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΣΜΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ