Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ...

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΕΙNΟΙ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΕΣ
Ιδού πού θα πάει η δόση των 31,5 δισ (αν δοθεί)

Πολλά ακούμε εδώ και μήνες για την περιβόητη δόση που πρέπει επειγόντως να μας στείλουν, γιατί χανόμαστε. Υποτίθεται ότι από αυτά θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις (ότι απέμεινε από αυτά).

Τα 24,8 δισ. θα χρησιμοποιηθούν από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τα 4,6 δισ. για την αποπληρωμή τοκοχρεωλυσίων, ενώ ... τα 2 δισ. για την εξόφληση εντόκων γραμματίων.

Με τα υπόλοιπα 100 εκατ. περίπου θα πρέπει να διευθετηθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου, οι «τρύπες» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ΕΟΠΥΥ και το πρωτογενές έλλειμμα του 2012!

Η δόση των 31,5 δισ. ουδεμία σχέση έχει με την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας, αλλά κατευθύνεται αποκλειστικά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στους δανειστές, είτε με τη μορφή της ανακεφαλαιοποίησης και της αποπληρωμής εντόκων γραμματίων (ελληνικές τράπεζες) είτε για αποπληρωμή τοκοχρεωλυσίων (χώρες-μέλη της Ε.Ε. και ΔΝΤ).

Βλέπετε πουθενά μισθούς και συντάξεις;Υπάρχει κάποιο κενό λογικής δεν συμφωνείτε;

4 σχόλια:

  1. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΑΣ http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/502930/Po-po-zimia-poy-epathe-i-Arampatzi.aspx ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ;ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΖΩΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΡΑ ΣΑΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ . ΚΙ΄ΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΒΡΟΥΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΩΝΟΥΝ – ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙ ΑΝΕΡΓΟΣ»… ΙΣΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ !
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ !
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ !

    TONY S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ