Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΩΡΕ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΤΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ;

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΑΛΛΑ 
ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!!!




    Με άρωμα Σουπίδη ( Δημοτικό Αναψυκτήριο Αι Γιάννη) και Τσιλιακούδη ( Τουριστικό Περίπτερο) ξεπρόβαλε ξαφνικά ένα νέο κατάστημα "υγειονομικού ενδιαφέροντος" στο κέντρο της πολης μας

13 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
    ΡΕ ΑΓΓΕΛΙΔΟΠΑΡΕΑ
    ΔΥΟ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΦΙΓΟΥΡΑ
    ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ?
    ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΑΤΑΡΑ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ
    ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑΣ-ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΩΡΑΙΑ ΠΑΣΑ ΜΟΘΣΤΑΦΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ .ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΠΟ ΚΕΧΑΓΙΑ[ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Α.ΝΤΑ.ΡΣΥΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να σε κάνω ρε μπαγλαμά ΙΑΚΧΕ ? Περίπατο θα έκανες για δήμαρχος απέναντι στον Αγγελίδη .
    Τι ήθελες και έμπλεκες με τους αγράμματους και τους χωριάτες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΕ ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ;
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΝ ΛΑΪΛΙΑ ΑΛΛΑ
    ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!!
    Η ΤΙΜΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμα δεν αρέσει στον κόσμο να μη πηγαίνει να πίνει καφέ στο ΔΗΠΕΘΕ γιατι είναι κυλικείο και επιτρέπεται να πίνεις καφέ μόνο όταν δεις θέατρο και ανέβει η κουλτούρα σου...Τις άλλες ώρες που είσαι υπολ
    κουλτουριασμένος πρέπει να απαγορευτεί να πίνουμε καφέ στο ΔΗΠΕΘΕ...Άσε μας ρε Ίακχε που όλα σε ενοχλούνε.Δηλαδή, ήταν καλύτερα να μη λειτουργεί το αναψυκτήριο στον Αη Γιάννη, ούτε στο θεατράκι, ούτε στον Κουλά και να έχουμε τέτοια μέρη για να έρχονται οι ξένοι να βλέπουν τι χαϊβάνια είμαστε οι Σερραίοι και δεν τα εκμεταλλευόμαστε...Μπράβο στον τύπο που έδωσε ζωή στο κυλικείο του ΔΗΠΕΘΕ και μπορείς να πιείς καφέ όλες τις ώρες, όπως γίνεται σε κάθε θέατρο που σέβεται τον εαυτό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ΚΡΟΝΙΟ απέναντι τι θα το κάνουν???? σε ποιον χρωστάει γραμμάτιο??? να χαιρόμαστε τον "Σουλειμαν του Σερραισταν" χαχαχαχαχαχααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πυρά του μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου για «Χρυσή Αυγή»

    «Η Χρυσή Αυγή είναι Μαύρη Νύχτα»

    »Είναι θλιβερό ότι κάποιοι 'χριστιανοί αγωνιστές' ταυτίστηκαν με τη χρυσή αυγή για να υπερασπιστούν τον Χριστό.

    »Τον Χριστό που η «χρυσή αυγή» τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών.

    »Ξεχάσατε αγαπητοί μου χριστιανοί το λόγο του Χριστού «εφόσον εποιήσατε, ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε;»

    »Δεν είναι ο άνθρωπος εικόνα του Χριστού όποιος και εάν είναι; Δεν είναι ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, ελάχιστος αδελφός του Χριστού;

    »Δεν είναι ο «πλησίον» της Παραβολής του Καλού Σαμαρείτη; Σύμφωνα λοιπόν με την χρυσαυγίτικη αντίληψη θα έπρεπε ο Σαμαρείτης βλέποντας τον πληγωμένο Ιουδαίο να τον πετάξει στα σκουπίδια, τότε θα ήταν «καλός».

    »Κάθε εναγκαλισμός και χάϊδεμα χριστιανού η πολύ περισσότερο ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει μπέρδεμα φρικτό και ακύρωση της πίστης.

    »Κανείς δεν μπορεί να παίζει «εν ου παικτοίς». Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος.

    »Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου.

    »Δεν θα ακυρώσουμε την αλήθεια του Θεού για να λύσουμε τα προβλήματα μας. Αντιθέτως τα προβλήματα δημιουργήθηκαν γιατί την αλήθεια του Θεού την αντικαταστήσαμε με την αλαζονεία μας και την επιπολαιότητα μας».

    ΙΑΚΧΕ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Ο ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΟΙΟΔΟΤΗΣΕΙ.
    ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΤΡΑΚΗ.
    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στρατο στρατουλη..ποσα χρωστας στην αγορα???δεν σε ρωτησε ο αγγελιδης πριν???και το φιλαρακι σου που ειναι απο πισω,ποσες καταδικαστικες για κακουργηματα εχει??λεω για τοτε που εγραφε και πουλουσε 200 DVD την ημερα...τελως παντων αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστα.ας το ψαξουν οι υπευθυνοι..γιατι οι μυνυσεις ερχονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΟΜΙΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΟΠΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ Κ.Λ.Π
    ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ Η ΖΗΛΙΑ.
    ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΤΣΟΥΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ.ΙΑΚΧΕ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ Κ.Λ.Π?ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ.ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ.ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΤΟ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ
    ΖΩΝΤΑΝΕΙΑ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΗΛΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ