Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ ...


ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 " ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ !!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ" 


Νέο ξέσπασμα από την πλευρά της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, με τη σύζυγο του προέδρου του κόμματος να χαρακτηρίζει τους εποίκους λαθρομετανάστες «υπανθρώπους», ήρθε χθες να αναδείξει την έκδηλη αμηχανία του κοινοβουλευτικού συστήματος απέναντι στην επέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Την ερώτησή της προς τον υπουργό Εσωτερικών για το ζήτημα της ψήφου στους ομογενείς, η βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια χρησιμοποίησε για να επιτεθεί φραστικά στους μετανάστες, κάνοντας λόγο για «τρισάθλιους» και «υπανθρώπους», οι οποίοι «κουβαλάνε κάθε λογής αρρώστιες». Υπενθυμίζεται ότι βουλευτές του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου είχαν παλαιότερα, πάλι στην Ολομέλεια, χαρακτηρίσει τους μετανάστες «σκουπίδια».

Ο προεδρεύων της συνεδρίασης κ. Γ. Δραγασάκης αμήχανος ξεστόμισε μνημειώδεις ανοησίες λέγοντας πως πρέπει να υπάρχει «σεβασμός στον πανανθρώπινο πολιτισμό» και ότι θα θέσει το θέμα της συμπεριφοράς της βουλευτού στη διάσκεψη των προέδρων.

«Ναι, να πάτε να μας βάλετε πρόστιμο» είπε με ύφος απαξιωτικό προς το προεδρείο ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλ. Κασιδιάρης, του οποίου η άρση ασυλίας για παράνομη δραστηριότητα αναμένεται να συζητηθεί το προσεχές διάστημα. «Σα δεν ντρέπεστε» είπε με το ίδιο ύφος στον πρόεδρο ο Κ. Μπαρμπαρούσης, για την άρση της ασυλίας του οποίου η Βουλή είχε αποφανθεί μία ημέρα πριν.

18 σχόλια:

  1. ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΑΝΑΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ , ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑΣ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ !

    ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παράνομη δραστηριότητα του Κασιαδιάρη, ΙΑΚΧΕ, είναι συμμετοχή σε ληστεία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αγαπάμε τη Ζαρούλια γιατί είμαστε φιλόζωοι"

    http://www.enikos.gr/politics/89354,Agapame_th_Zaroylia_giati_eimaste_filoz.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «ΤΑΓΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ'' .
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ , ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ , ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μπαγλαμά ΙΑΚΧΕ , με τις μαλακίες που γράφεις , πως να σε κάνουμε Δήμαρχο ? Περίπατο θα έκανες απέναντι στον Αγγελίδη .
    Τι έμπλεξες με τους χωριάτες και τους αγράμματους ?
    Και οι πίθηκοι έχουν κάποια νοημοσύνη , αυτοί δεν έχουν καθόλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΚΥΡΙΑ . ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 10 ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ . ΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΟΙ ΕΡΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΒΑΣΕΙ ΘΕΡΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΥΤΕ ΕΓΛΗΜΑΙΕΣ ΟΥΤΕ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΥΑ ΤΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

      ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ...

      Διαγραφή
    2. Ντοκυμαντέρ για τους Έλληνες μετανάστες στην Αμερική και την αντιμετώπισή τους. "Βρωμοέλληνες" ήταν το παρατσούκλι που είχαν δώσει οι Αμερικανοί που τους υποδέχθηκαν

      http://www.youtube.com/watch?v=vdAxRJiSmk4

      Διαγραφή
    3. Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα ! Έτσι δεν είναι Ίακχε ?
      Σαλαμτζής ήταν ο πατέρας σου , όχι μετανάστης !

      Διαγραφή
    4. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΙΑΚΧΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !
      ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ( ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ Χ.Α. , ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ 1980 ) ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ !
      Υ.Γ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Η ΔΕ ΠΑΠΑΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ !

      Διαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ''ΑΓΙΟ'' ΠΕΙΡΑΙΩΣ , ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ'' ?

      Διαγραφή
  10. ΓΛΥΨΕ, ΓΛΥΨΕ ΤΗ ΧΑ-ΖΑΡΟΥΛΙΑ...ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΩΣ "ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ" ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ")...ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Γ@Μ@ΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ..ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ...

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΒΙΖΕΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΑΝ...
    http://www.youtube.com/watch?v=h3UhhqVfXk4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο χαρακτηρισμός ΄΄τρισαθλιοι΄΄ τους αξιζει γιατι χωρις να σεβαστουν ολους εμας μπουκαρησαν με το ετσι θελω στο σπιτι μας,στην πατριδα μας.

    Ο χαρακτηρισμος αυτος δεν μπορει να τους αποδοθει επειδη εχουμε καποια αλλη αποψη για καποια θεματα με αυτους , οπως δολιως βεβαια ανεφερε ο προεδρευων της βουλης ο Δραγασακης ,απαντωντας στην Ζαρούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ