Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΩΤΗ ή ...

 ... Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ , ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ
ΑΝΟΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ



Ο κύριος που βλεπεται θεωρείται μεγαλοπαράγοντας της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Ηράκλειας με ποοσοστα της ΝΔ  πάνω του  50% τις καλες εποχές, διετέλεσε Δήμαρχος αλλά δύο φορές του "πήρε και τα σώβρακα" ο αλεπουδιάρης ο Κλεάνθης

Σαν "στοργικός πατέρας" προωθεί την δικηγόρο κόρη του Αθηνά , για υποψήφια γυναίκα βουλευτή του κόμματος, ενώ ανεπιτυχώς σιγοντάρησε τον επίσης δικηγόρο γαμπρό  του κ. Παρασκευώτη, να εκλεγεί ως νομαρχιακός σύμβουλος , απετυχε να τον ενταξει στο ψηφδέλτιο του Ψωμιάδη ως περιφερειακό σύμβουλο και το μόνο που πετυχε ο τελευταίος ήταν στην παρωδία της ΝΟΔΕ του Στάγκου να πετύχει να συμπεριληφθεί μεσα στους 17 !!!! Σερραίους  που πρότεινε το Νομαρχιακό Όργανο του κόμματος για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Σήμερα στην εκπομπή της Ελενίτσας ο κύριος αυτός εμφανίστηκε ως σωτήρας , καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα στον Δήμο Ηράκλειας , μιλώντας για την ανάγκη έργων υποδομής που θα φέρουν την ανάπτυξη και όχι την κατασκευή πλατειών

ΟΜΩΣ κ. ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ, ΜΕ ΤΙς ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΟΛΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ 20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΩΝ, ΧΑΣΙΣΕΜΠΡΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΟΒΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΪΛΑΤΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ  ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑΣ

15 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙς ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΕΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑ
      ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ΜΩΡΑΙΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ
      ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
  2. Αυτός από ένας απλός τεχνικός υπάλληλος της ΔΕΗ έχει εξελιχθεί τρομάρα μας σε μέγα πολιτικό παράγοντα. Να μας πει πόσα χρόνια πληρωνόταν από την ΔΕΗ και ταυτόχρονα από την Κοινότητα Χρυσοχωράφων και μετέπειτα από τον Δήμο Ηράκλειας.
    Τέτοια κομματόσκυλα σαν αυτόν δουλεύανε για ίδιον όφελος χρόνια και χρόνια με τον μανδύα του σωτήρα. Ουστ ρε κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ Ή ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ έχεις καταπιεί την παραίτηση του ΣΙΩΗ για να μπει ο γαμπρός στη βουλή , γι΄αυτό ειδικά εσύ δεν μπορεί να μιλάς για πεθερούς , γαμπρούς , νύφες κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΙΩΗ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ. ΗΤΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

      Διαγραφή
    2. Δεν ήταν εσωτερική υπόθεση της χρυσής αυγής . Βουλευτή ψηφίσαμε , γκόμενος μας βγήκε !
      Αλλά ..................λόγο φόρτου εργασίας ..................πρέπει να πάρω το volvo από το συνεργείο !

      Διαγραφή
  6. Η Μαρία είναι η δικηγόρος, η Αθηνά είναι γεωπόνος, ο Παρασκευιώτης είναι παντρεμένος με την Μαρία κι όχι την Αθηνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ , EYXΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΤΟΙ ΝΟΗΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΕ4Ν ΑΛΛΑΖΕΙ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

      Διαγραφή
  7. ΙΑΚΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΖΗ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ?
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ....
    ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;

    "Το γεγονός ότι όλοι εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώσαμε από την τσέπη μας τη βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια να μας εκπροσωπήσει σε συνέδριο «κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», ειλικρινά με ξεπερνάει.
    Τι γίνεται εδώ; Εχουμε τρελαθεί τελείως; Αποστολές ΤΩΡΑ; ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ; Ποιες αποστολές έχουν αφετηρία μια χώρα που για να επιβιώσει, έχει κάνει το σκατό της παξιμάδι; Πού πάνε, ποιοι πάνε, τι κάνουν εκεί που πάνε, ποιοι τους στέλνουν, γιατί τους στέλνουν; Γιατί δεν είναι να πεις πως με όλο αυτό το πηγαινέλα είδαμε και κανένα χαΐρι. Ετσι κι αλλιώς, εμείς πληρώνουμε αεροπορικά, διαμονές, διατροφές, σου 'πα, μου 'πες, όλα τα κερατιάτικα!
    Και για να περάσει η ώρα μέχρι να πάρουμε μια επίσημη απάντηση (χα χα χα χα χα χα), ας βολευτούμε πρόχειρα με την αποστολή της εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια.
    Κι αν αναρωτιέστε:
    - Γιατί τη στείλανε στο συνέδριο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας;
    - Μα για τι άλλο; Για να τους αλλάξει γνώμη!"

    Έλενα Ακρίτα
    εδώ: http://www.tanea.gr/gnomes/?aid=4757886

    ΥΓ.Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος Νικολάου Μιχαλολιάκου Φύρερ της Χρυσής Αυγής και πεθερά του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, "ανύπαρκτου" βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής, στη θέση του παραιτηθέντα και διορισθέντα υπαλλήλου στη Βουλή Νικήτα Σιώη...Βρε, ουστ από δω λιγούρια, να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 0.38, ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ"
    http://www.youtube.com/watch?v=Wa5JGSittas&feature=relmfu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΩΡΑΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ! ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ...ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΣΚΥΛΟΦΑΤΣΑ. ΒΑΛΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΕΜΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΕ UP...ΑΑ!! ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ...ΡΑΨΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ, ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
      ... ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ