Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ




   Σε μία σεμνή τελετή χθες βράδυ  οι εναπομείναντες σερραίοι εγκαινίασαν την ιστορική αίθουσα του ΟΡΦΕΑ ΣΕΡΡΩΝ η οποία ανακαινήστηκε μετά την συστρατευση των δημοτών, του Δήμου Σερρών και σερραϊκων επιχειρήσεων που με χορηγίες χρηματοδότησαν το εγχείρημα.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ...ΑΣ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ NTV ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΖΑΡΟ ΣΑΒΒΑΙΔΗ?ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΑΣΚΟΥ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑΙΔΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΨΕ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΙ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΑΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΞΑΝΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ NTV ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.ΧΘΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΚΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ξανά δέν μας καίγετε καρφί
      για τις μαλακίες του τσεπελίδη ...
      μην πετάγεσαι για να δημηουργήσεις ενδιαφέρον..
      τη μια τα βυζια της μιας μετα ο κωλος τ αλλου
      τρεις κ η μανα τους τους βλέπει
      καλη νυκτα κ καλη τυχη

      ΥΓ ..και καποτες ο τσεπελιδης ηθελε να παρει τον
      πανσερραΪκό με "πλάτες" ,εεε λαμόγιαααα !

      Διαγραφή
  2. Πρωινό - πρωινό σε βλέπω σήμερα ! 7.21 π.μ. σήκωσες ανάρτηση ! Τι έγινε ? Περνάει ο Νικήτας το πρωί και σας ξυπνάει για γυμναστική ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχούλη
    κουίζ για τους εναπομείναντες Σερραίους
    που ηταν το αεροδρομιο Σερρων..!
    αφιερωμένο σε γαμβρούς ,σώγαμβρους κ πολιτευτές ξενομερήτες..
    χαχαχαχαχαχα
    σίγουρα οχι πίσω απο τα Ολύμπια..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ