Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

H "XAMHΛΟΤΑΒΑΝΙΑ" ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ


 ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ , ΦΥΓΑΔΕΨΑΝ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΤΑ "ΑΝΑΓΚΑΙΑ" ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 13,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΤΗΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ


Ο Εισηγητής του Μεσοπρόθεσμου φυγάδευσε στο εξωτερικό μεσω της Εθνικής το ποσό των 300.000 ευρώ που απεκτησε με κοπο και πολύ ιδρώτα στο Ελληνικό κοινοβούλιο

 
Ο "ΒΟΥΒΌΣ", ο  κύριος της κυρίας Σαβαρή   φυγάδευσε στο εξωτερικό μεσω της Εθνικής το ποσό των 70.000 ευρώ το οποίο αποτελεί οικογενειακό εισόδημα που απέκτησαν ως αντιπαροχή των υπηρεσιών που προσέφεραν  στον Ελληνικό Λαό των παραμευωρίων περιοχών




  Η "ΞΥΝΗ" , που προσφατα πήρε και την ευλογία του Πατριάρχη, ως σύζυγος του Υπουργού Γιάννη Μαγκριώτη (έτσι την καταγράφουν στην σχετική λίστα) φυγάδευσε το εξωτερικό μεσω της EFG EUROBANK το ποσό των 48.500 ευρώ , αγνώστου προελεύσεως και  εισοδηματικής πηγής

14 σχόλια:

  1. http://taxalia.blogspot.com/2012/10/blog-post_7364.html
    Επειδη σε συμπαθώ και τα γράφεις ωραία... Κατέβασέ το γιατί θίγεται η φερεγγυότητα του μπλόγκ και είναι κρίμα!
    (εννοείται ότι ότι αυτό το σχόλιο δεν χρειάζεται να το δημοσιοποιήσεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ…ΠΑΛΙ ΑΠΛΗΡΩΦΩΡΗΤΟΣ ΠΙΑΝΕΣΕ…ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE TΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ hellenicparliament.gr και από την επιλογή του ‘’ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ’’ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΩΝ ΤΙΤΛΟ ‘’ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…’’ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ blogs ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΛΙΣΤΑ…ΛΟΙΠΟΝ ΙΑΚΧΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ…ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ…. ΤΟ SITE protothema.gr ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ‘’ Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η λίστα αυτή φέρεται να έχει καταρτιστεί με βάση στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, αν και – όπως προκύπτει μετά από έρευνα του protothema.gr – ο άγνωστος συντάκτης της έχει συλλέξει και παρουσιάζει το σύνολο των καταθέσεων των πολιτικών σε τράπεζες του εσωτερικού και του εξωτερικού, καταθέσεις πάντως που έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες τους.’’…. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ …. ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ LINK http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=230142 … ΑΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ…ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ….ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΙΑΚΧΑΚΟ….ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑ….ΠΛΕΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΙΜΙΑΣ …ΠΑΕΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ….ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΛΗΚΡΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΙ…...

    Υ.Γ. ΝΙΓΡΙΤΑ ΜΕΡΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιότιμε κύριε,
      αναφέρομαι στην τελευταία λέξη σας, πριν από τις τελίτσες.....
      Αφού σας ξέφυγε ο πληθυντικός "ΑΞΙΖΟΙ", καλά θα ήταν να διορθώσετε και την προηγούμενη λέξη "ΣΟΥ" σε "ΣΑΣ", ώστε να εκφράζεστε στον πληθυντικό, όπως απαιτούν οι κανόνες της ευγενείας.

      Για την γραφή με κεφαλαίους μόνον χαρακτήρες θα πούμε άλλη φορά.

      Με Εκτίμηση

      Διαγραφή
  3. αν ηταν τοσο μικρα τα ποσα θα τα αφηναν στην ελλαδα τα λεφτα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πυρά του μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου για «Χρυσή Αυγή»

    «Η Χρυσή Αυγή είναι Μαύρη Νύχτα»

    »Είναι θλιβερό ότι κάποιοι 'χριστιανοί αγωνιστές' ταυτίστηκαν με τη χρυσή αυγή για να υπερασπιστούν τον Χριστό.

    »Τον Χριστό που η «χρυσή αυγή» τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών.

    »Ξεχάσατε αγαπητοί μου χριστιανοί το λόγο του Χριστού «εφόσον εποιήσατε, ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε;»

    »Δεν είναι ο άνθρωπος εικόνα του Χριστού όποιος και εάν είναι; Δεν είναι ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, ελάχιστος αδελφός του Χριστού;

    »Δεν είναι ο «πλησίον» της Παραβολής του Καλού Σαμαρείτη; Σύμφωνα λοιπόν με την χρυσαυγίτικη αντίληψη θα έπρεπε ο Σαμαρείτης βλέποντας τον πληγωμένο Ιουδαίο να τον πετάξει στα σκουπίδια, τότε θα ήταν «καλός».

    »Κάθε εναγκαλισμός και χάϊδεμα χριστιανού η πολύ περισσότερο ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει μπέρδεμα φρικτό και ακύρωση της πίστης.

    »Κανείς δεν μπορεί να παίζει «εν ου παικτοίς». Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος.

    »Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου.

    »Δεν θα ακυρώσουμε την αλήθεια του Θεού για να λύσουμε τα προβλήματα μας. Αντιθέτως τα προβλήματα δημιουργήθηκαν γιατί την αλήθεια του Θεού την αντικαταστήσαμε με την αλαζονεία μας και την επιπολαιότητα μας».

    ΙΑΚΧΕ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Ο ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερική τύφλωση Ελληνο-αιγύπτιου από ρατσιστική επίθεση

    "Και εις ανώτερα!"

    http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4759943

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ έχει ήδη δοθεί στο παρελθόν σε οδό της Θεσσαλονίκης. Στις 11 Νοεμβρίου του 1938, τότε που την Ελλάδα την κυβερνούσε το ίνδαλμά της Χρθσής Αυγής, το πρότυπό τους, ο δικτάτορας Ι. Μεταξάς!
    Παραθέτουμε εδώ και το κείμενο του συλληπητήριου τηλεγραφήματος που απέστειλε ο Ι. Μεταξάς στην τουρκική ηγεσία όταν πέθανε ο Κεμάλ Ατατούρκ:
    «Αποτίουσα φόρον τιμής εις την μνήμην του περιφανούς αρχηγού, του γενναίου στρατιώτου, του πεφωτισμένου αναμορφωτού της Τουρκίας, η Ελλάς ουδέποτ ε θα λησμονήσει ότι ο πρόεδρος Κεμάλ Αττατούρκ υπήρξε ο κύριος θεμελιωτής της Ελληνοτουρκικής συνεννοήσεως και ότι σφυρηλάτησε τους δεσμούς της αδιαλύτου φιλίας, ήτις ενώνει τις δύο χώρες μας εν τω κοινώ ιδεώδες της ειρηνικής συνεργασίας. Θα διατηρήσει πιστώς την συγκινημένης ανάμνησιν του μεγάλου εκλιπόντος, του οποίου το κραταιόν έργον θα κατευθύνη δια παντός τα τύχας του ευγενικού τουρκικού έθνους»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μας πούνε τόσο οι εν ενεργεία βουλευτές, όσο και μη εκλεγέντες και ειδικά Καρυπίδης και Κουτμερίδης αν τα μέτρα που ψηφίσανε τον Φεβρουάριο και αυτά που θα ψηφίσουνε τώρα, αν είναι ενάντια στο Σύνταγμα της Ελλάδος. Αν δεν το ξέρουν να διαβάσουν το Σύνταγμα.Επίσης τους υπενθυμίζω αν το έχουν ξεχάσει ότι έχουν ορκισθεί για πίστη στο Σύνταγμα. Οι νόμοι που ψηφίσανε και θα ψηφίσουν είναι αντίθετοι στο Σύνταγμα και άρα έχουν πατήσει τον όρκο τους. Συνεπώς κάποια μέρα θα τιμωρηθούν μαζί με όλους τους υπόλοιπους και η κατηγορία θα είναι πολύ βαριά θα είναι εσχάτη προδοσία κατά του λαού και της χώρας.Βέβαια τώρα δεν φαίνεται ότι κινδυνεύουν από μια τέτοια κατηγορία και αισθάνονται δυνατοί και επικυρίαρχοι αυτού του λαού, απολαμβάνουν τις παχυλές αμοιβές τους, τα τυχόν δωράκια σε μαύρο χρήμα από επιχειρηματίες για διευκολύνσεις που τους κάνανε, τυχόν μίζες που αρπάξανε οι περισσότεροι από αυτούς,τις βιλάρες τους(τι ματαιοδοξία και αυτή) και βέβαια την ασυλία τους όχι βέβαια για τις πολιτικές τους θέσεις(που γι αυτό θεσπίστηκε αυτή) αλλά και για οποιανδήποτε ποινικό τους αδικήματα. Θα επέλθει η κατάρευση της χώρας γιατί εκεί την οδηγούν, η εξαθλίωση του λαού και η γενοκτονία του, όμως όταν η αναγέννηση θα έρθει γιατί πάντα έτσι γίνεται παντού στην φύση τότε θα έρθει και ο καταλογισμός των ευθυνών και τότε δεν θα έχουν πουθενά να κρυφτούν η δε τιμωρία θα είναι πολύ μα πολύ βαριά μαζί και με δήμευση των παράνομων περιουσιών τους. Να το ξέρουν πάρα πολύ καλά και το Γουδί μπροστά στην δικιά τους τιμωρία θα φαντάζει πολύ ήπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ .
    ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ?
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΥΜΠΟΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΗΠΩΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς υπενθύμιση του 10:26, ο Καρυπίδης δεν ψήφισε τα μέτρα γι αυτό και πήγε σπίτι του. Να ζητήσες απο την Αραμπατζή και τον Βλάχβεη που ψήφισες να πράξουν το ίδιο, αν έχουν τα κότσια. Επίσης, αναφέρεσαι σε δύο πολιτικούς που κρίθηκαν για τις πράξεις τους και βγήκαν απο το πολιτικό σκηνικό, αυτοί που καλούνται τώρα να ψηφίσουν ή όχι, δεν είναι οι Καρυπίδης και Κουτμερίδης, αλλα οι 7 νέοι βουλευτές μας, μή δείχνεις λοιπόν την εμπάθεια σου τόσο απροκάλυπτα και κοίτα να νουθετήσεις τους νέους εθνοσωτήρες μας, οι οποίοι έχουν όλα αυτά τα στοιχεία που παραθέτεις, όπως βίλες, καταθέσεις και απλήρωτους εργαζομένους.

    ΑΠΑΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε άσχετε σαν μαλάκας δεν ζήτησε συγγνώμη και ξαναγύρισε, τον Φεβρουάριο τι σκατά ψήφισε όπως και ο Λεονταρίδης; Και τι θα πει κρίθηκαν για τις πράξεις τους και αυτός πήγε στο σπίτι του. Έκανε ένα έγκλημα πήρε την ζωή πολλών Ελλήνων και έτσι απλά δεν βγήκε ξανά βουλευτής και τελείωσε τι λες ρε μαλάκα.Συνηδητά τα έκανε όλα αυτά και με πρόθεση και μάλλιστα τώρα να μας πεις που τον διορίσανε και πόσα ευρώπουλα παίρνει. Αλλά εσύ γιατί το παίζεις συνήγορος του καραφλωκόρακα τι ζόρι τραβάς ρε χαχόλε;

      Διαγραφή
  11. Ε είναι γνωστό ότι ο ΙΑΚΧΟΣ με τον Κουτμερίδη έχει έρωτα...Δε γινεται να τον αφησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κόμπρα δεν τζιμπάς κανένα @ρχίδι ρε Αραμπατζάκι...ό,τι σε πασάρουν το καταπίνεις αμάσητο ηλίθιε.αν έκανε αυτός έγκλημα αυτοί που ψηφίζεις τί έκαναν ή τι κάνουν;ούτε μνημόνια ψήφισε ούτε κανά συγγνώμη ζήτησε παπάρα,γι αυτό και οι Σερραίοι του το αναγνώρισαν και τον έστειλαν σπίτι του και τον Λεο τον έβγαλαν κάτω απο τα ανύπαρκτα αυτά άτομα που σε εκπροσωπούν και χαίρεσαι.Τώρα που θα ψηφίσουν τα 10 φορές χειρότερα μέτρα που ρχονται εντός ολίγων ημερών να πάς πάλι να γλείψεις τη Κυρά σου και τον Σαγόνια.

    υ.γ, Σιγά μη σου πώ που διορίστηκε, δεν χρειάζεται να ξέρεις για να σκάς όλη μέρα.Έγινες και κόμπρα γατάκι

    ΑΠΑΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ