Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

EΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ : ΝΟTTINGHAM FOREST made in Greece


ΚΑΛΠΑΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ , ΕΝΩ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ 



Με τον Σάκη Γκόγκα να πετυχαίνει και πάλι το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του, ο Εθνικός Γαζώρου πέρασε από τα Γιαννιτσά (0-1) και φιγουράρει, πλέον, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο έμπειρος φορ πήρε από... το χέρι την ομάδα του, χαρίζοντάς της την πολύτιμη νίκη και πλέον ο Γάζωρος έφτασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

Την Nottingham Forest, την θρυλική ομάδα του αείμνηστου Μπραϊν Κλάφ, που ξεκίνησε μια φρενήρη κούρσα από την Γ' Εθνική της Αγγλίας κάθε χρόνο ανέβαινε κατηγόρια, κατέκτησε το πρωταθλημα Αγγλίας το 1978 και δύο συνεχόμενα Κύπελλα πρωταθλητριών Ευρώπης, το 1979 νικώντας το Αμβούργο με 1-0 και το 1980 την Μάλμοε με 1-0, αρχίζει να θυμίζει η  πορεία του Εθνικού Γαζώρου.

Για την ιστορία σας αναφέρω ότι Nottingham Forest, η θρυλική ομάδα του αείμνηστου Μπραϊν Κλάφ, είναι η μοναδική ομάδα στον πλανήτη που κατέκτησε το ανώτερο διασυλλογικό τρόπαιο σε επίπεδο πρωταθλητριών ομάδων  από το πρωτάθλημα της χώρας της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ