Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

H GOOGLE ΤΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ



1 σχόλιο:

  1. Η ξυνή ενδιαφέρθηκε πριν ή μετά τον Παναγιώταρο; Συντάσσεται τώρα με τη Χ.Α.!!!

    Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος στην επίκαιρη ερώτηση του αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το οχυρό Ρούπελ. Η ευρύτερη περιοχή των οχυρών Μεταξά είναι κατεστραμμένη, παραμελημένη και γεμάτη παράνομους αλλοδαπούς, όπου καθημερινώς βεβηλώνουν τους χώρους, χρησιμοποιώντας τους ως καταλύματα, ληστεύοντας και λεηλατώντας τους. Επιπροσθέτως, τόνισε την ανυπαρξία ενός μουσείου στον συγκεκριμένο χώρο, απαραίτητο για την αφύπνιση της Εθνικής μνήμης, καθώς και την αδικαιολόγητη αδιαφορία της Ελληνικής πολιτείας για καθετί που θυμίζει την ένδοξη ιστορία μας.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apelpistikh-h-katastash-sta-ochura-metaja-binteo#.UJRTOGfwXwk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ