Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

O "ΠΟΛΙΤΗΣ" THEONDOR ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ...

... ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΚΛΑ , ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ



 Μπάχαλο έγιναν στο Επιμελητήριο με τον κλειστό μειοδοτικό διαγωνισμό για την αξιοποίηση του αύλειου χώρου του "ΚΡΟΝΙΟΥ" εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων με σαφώς εκτεθειμένη την Δοικητική Επιτροπή και την παράταξη του Πρέδρου Χρήστου Μέγκλα.

Χρήστο, ατύχησες με τον Γιώργο Πασχάλη και τον εκπρόσωπο τύπου, τον Κώστα Μπούμπα,  να ξεκατινιάζονται στα κανάλια με τους Δρογαλομπαλίτηδες.

Εδωσες βήμα στους τελειωμένους, Χρήστο μου, να σε κράζουν στα κανάλια, αυτό το ζήτημα αντιμετωπιζότανε με ένα δελτίο τυπου τριών γραμμών και δυό προτάσεων και σεις με τις παπαρολογίες του Μπούμπα (αλήθεια τι νόημα και χρησιμότητα έχει αυτή η δαπάνη για τον εκπρόσωπο), κάνατε την τρίχα, τριχιά

Δεν είναι σοβαρά πραγματά αυτά, απαράδεκτη η εμφάνιση και η επιχειρηματολογία Μπούμπα, ο άνθρωπος νόμιζε ότι βρίσκεται σε συνεδρίαση Περιφερειακού Συμνβουλίου και αγόρευε σαν αιρετός, σας υποκατέστησε αντί να μεταφερει απλά ως όφειλε  την άποψη της Διοικησης,  όσο δε για τον Πασχάλη, ο άνθρωπος ήταν για γέλια, αρχή και τελος δεν είχε, τα "ομολόγησε όλα" ...

Πρόσεχε Χρήστο, όχι με ποιούς συνεργάζεσαι αλλά ποιούς βγάζεις να σε εκπροσωπήσουν

4 σχόλια:

  1. Εξ οσοων γνωριζω το Γηροκομείο παραχώρησε δωρεάν το χώρο για δράσεις του Επιμελητηρίου. Το επιμελητήριο παραχωρεί το χώρο σε ιδιώτη προκειμένου να ασκήσει εμπορική δρστηριότητα. Μήπως η Διοίκηση του Γηροκομείου πρέπει να επανεξετάσει τη δωρεά καθόσον έχουν καταλυθεί οι όροι της παραχώρησης; Μηπως μετα απο καταγγελία για απώλεια εισοδημάτων βρεθούν στον προθάλαμο του γραφείου του ανακριτή; Αναρωτιέμαι αν εχουν βασιμότητα αυτοί οι προβληματισμοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΕΛΑΛΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.
    ΡΕ ΜΕΓΚΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ?
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΑΛΙΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ. ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΙΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΚΠΙΤΗΣ ΟΛΩΝ.ΚΡΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ. ΕΛΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ