Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΡΕ ΘΟΔΩΡΑ , ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ AYTH Η ΣΥΝΤΑΓΗ ...

... ETΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ !!! 



 Βγήκε παγανιά ο Θόδωρας και πήρε σβάρνα τα μαγαζιά για προεκλογικό αγώνα !!! Μούδιασε τον κόσμο στις χειραψίες και τα αμήχανα χαμόγελα, την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο άνθρωπος δεν πάει καλά επιμένει για νέα υποψηφιότητα προκειμένου να διεκδικήσει και παλι τον Δήμο Σερρών ....

"Στο χωριό δεν τον θέλουν αυτός ψάχνει να βρεί του παπά το σπίτι" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη.   Με δύο εν δυνάμει υποψηφίους  Δημάρχους στην δημοτική σου παράταξη (Γκοτση - Κατιρτζόγλου) που πας ρε Θόδωρα ; Πάλι για γκάφα πας ολοταχώς


11 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ , ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ. Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΛΗΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ , Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΕΖΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΠΟΔΙΔΕΙ, ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ.
    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ ! ----- (ΛΑΚΗΣ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΛΙΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε εδω εγινε η ξυνη βουλευτης με τετοια και με τετοια και δεν θα γινει ο θοδωρας. Αυτά και άλλα τόσο θέουν οι Σερραίοι. Ο θοδωρος αν δεν βργει δήμαρχος δεν θα βγει γιατί τον πολεμούν οι δικοί του μανδαρίνοι, που μπροστά του κάνουν τουμπες και από πίσω τον θάβουν με δύο φτυάρια. Ο Θόδωρας τον Μητροπολίτη η ξυνή τον Πατριάρχη. Τα ξεχάσαμε; Καιπίσω της ο Ψυχαρίκος. Αλήθεια Φωφώ τους πλήρωσες τοπυς εργαζόμενους σου ή μόνο λαμπιόνια μου είσαι; Μίλησες με την επιθεώρηση εργασίας για να σε καλύψει, βουλευτίνα ον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΑ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ , ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ, ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ, ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

      Διαγραφή
    2. αν θες θυμισου που τραβαγες τις μαγουληθρες σου
      ο Ιακχος εχει απόλυτο δίκιο
      ΗΔΗ ταπαιξες
      δεν ζει(?) και ο Δαμάσκος....φευ!
      Καλές γιορτές Ελληνες
      χωρις φασιστικές φιλανθρωπίες....

      Διαγραφή
    3. Μόνο ο Ηλίας Γκότσης μπορεί να κερδίσει τον Δήμο από το χώρο της Δεξιάς . Αν κάνουμε το ίδιο λάθος , πάλι ΠΑΣΟΚΟ θα έχουμε για Δήμαρχο .

      Διαγραφή
  5. ANTI NA ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ.Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΕ 25 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΑΓΚΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ?ΜΗ ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΣΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΝΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ,ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το μπουκετο που εχει ξοπισω του ο γιατροθοδωρας ειναι το κλειδι της επιτυχιας , καλα ρε πατριωτες μη βαρατε μια μαλακια ειπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ