Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

 
 και Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «ΟΔΕΥΕΙ» ΠΡΟΣ... ΣΥΡΙΖΑ...!!!
 
 
ΜΟΡΦΗ «ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ» ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ...!!!

Οι ωσμώσεις είναι τέτοιες ώστε οι δυνάμεις που απελευθερώνονται από ένα κόμμα σαν τους ΑΝΕΛ δεν κατευθύνονται προς... έναν μόνο προορισμό...!!!

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Ν. Μαριάς λέγεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι διατηρούσε από παλαιότερα διαύλους επικοινωνίας με στελέχη της Κουμουνδούρου.

Άλλωστε ο καθηγητής Νότης Μαριάς είναι γνωστός γιά τον «κομματικό»... τουρισμό του...!!!
Έτσι μας ενημερώνει το ΒΗΜΑ...
-- *********--
Όμως ο κύριος όγκος των αποχωρησάντων έχει Ευρωπαικό προσανατολισμό και επιδιώκει την παραμονή της Χώρας στο ευρω.
-- *********--
Όπως ο παραιτηθείς Λάμπρος - Φοίβος Μοσχοβίτης, Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και υπ. Βουλευτής του κόμματος πού στην επιστολή παραίτησης αποκαλεί το κόμμα του Καμμένου:
-- *********--
«Αφερέγγυο, απροσδιόριστο κινηματικό μόρφωμα»...!!!
-- *********--
Στην επιστολή του αναφέρει:
-- *********--
«Αγαπητοί φίλοι,
Η στροφή προς τη σοβαρότητα είναι η μόνη λύση στα προβλήματα του πολύπαθου Ελληνικού λαού.
Δεν πρέπει και δεν μπορεί να στηρίζεται η ελπίδα μας για ευημερία και Εθνική ανεξαρτησία, σε ένα αριστερό νεόφερτο συνονθύλευμα και σε ένα αφερέγγυο απροσδιόριστο κινηματικό μόρφωμα»....!!!

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΝΩΤΗ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ , ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ. ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ, ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΠΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα Καμμένου και πολλές αποχωρήσεις, με… κεντροδεξιά κατεύθυνση (αργά ή γρήγορα). Επειδή, όμως, το κόμμα είναι… λίγο απ’ όλα, αριστεροδεξιοκεντρώο δηλαδή, φαίνεται πως υπάρχουν φυγόκεντρες τάσεις και προς την άλλη κατεύθυνση, αυτήν της αριστεράς! Φήμες αναφέρουν ότι επίκειται… μεταγραφή του γνωστού μαρξιστή του Καμμένου, Νότη Μαριά, προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά. Αναφέρει σχετικά ο καθεστωτικός «Βηματοδότης»:

    «Συνεχίζεται ο κομματικός «τουρισμός» για τον κ. Νότη Μαριά. Μου λένε ότι ο συμπαθής καθηγητής και μέχρι πρότινος θερμός θαυμαστής του κ. Π. Καμμένου δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν «μεταναστεύσει» στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Αλ. Τσίπρα. Δεν γνωρίζω πόσο ευχαριστημένα είναι τα παλιά στελέχη και οι οπαδοί του Συνασπισμού επειδή η οσμή της εξουσίας έχει προσελκύσει κοντά τους όλους τους κολοσσούς της πολιτικής σκέψης της ευρύτερης «Aριστεροδεξιάς». Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι το φλερτ του Νότη με την Κουμουνδούρου συνεχίζεται εδώ και μήνες αφού είναι εκείνος που έτρεχε ανάμεσα στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με επερωτήσεις ανυπόγραφες εξασφαλίζοντας υπογραφές από βουλευτές και των δύο κομμάτων».
    Απολύτως αναμενόμενη θα είναι μια τέτοια… μεταγραφή. Σού λέει ο παλαιοπασόκος Μαριάς, αφού και ο Καμμένος θα καταλήξει στο τέλος ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί να με πάει εκεί ο Καμμένος και να μην πάω μόνος μου; Αριστεροδεξιοκεντρώα ανεμομαζώματα, αριστεροδεξιοκεντρώα διαβολοσκορπίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.46 γι΄αυτά που γράφεις μια απάντηση σου ταιριάζει :

      ξύσε αρχίδια . . .

      TERIS XRYSOS

      Διαγραφή
  3. Τρικυμία εν κρανίω στα φασισταριά του ΣΥΡΙΖΑ
    Τι θα γίνει ρε Αλέξη με τα βλήματα που μάζεψες στο κόμμα;
    «Εξέφρασα προσωπική άποψη αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει άποψη για σύνθετη ονομασία, άρα με τον όρο Μακεδονία» δήλωσε στον Α989 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη και ...
    υποστήριξε ότι «δεν συνιστά πρόβλημα το όνομα (των Σκοπίων). Ποτέ η Αριστερά δεν ενέδωσε σε εθνικισμούς από όπου κι αν προέρχονται».

    Μα τι λες ρε σούργελο; Είναι εθνικισμός να θέλουν οι Έλληνες της Μακεδονίας να αυτοπροσδιορίζονται και να καταγράφονται ως Μακεδόνες, πράγμα που μας απαγορεύει η πλευρά των Σκοπίων, η οποία πλαστογράφησε την ιστορία και έκλεψε το όνομα που δεν της ανήκει και έχει όση σχέση έχεις εσύ ρε σούργελο με τη δημοκρατία;
    Μα ρε σούργελο, εθνικισμός είναι αυτό που υποστηρίζεις εσύ, δηλαδή το δικαίωμα σε κάποιους να κλέβουν ανενδοίαστα και είσαι καραφασισταριό του κερατά. Εσύ είσαι ο ορισμός του αβγού του φιδιού, που εκτρέφεις τον παραληρηματικό υπερεθνικισμό των άλλων. Άι σιχτίρ σούργελα, σας δίνουν και σημασία....
    Καραφαστισταριό του κερατά, που θα επιτρέψεις εσύ σε όλους τους άλλους, εκτός των Μακεδόνων, να χρησιμοποιούν το όνομα! Που θα πείς κάθε σοβαρό άνθρωπο, εθνικιστή, επειδή καταγγέλει τους κλέφτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σούργελο, ε, σούργελο! Φασιστάκι του κερατά!

    Η κα Γαϊτάνη δήλωσε επίσης ότι «η δόση δεν είναι για μας αλλά για τους τραπεζίτες και τα επιχειρηματικά συμφέροντα» και αναρωτήθηκε «ανάπτυξη είναι να κλείνουν δημόσιοι φορείς ή να τους παίρνουν ιδιώτες; Αν είναι αυτό, δεν μας αφορά. Προσπαθούν να πάρουν τα "φιλέτα" του δημοσίου και να τα εκμεταλλευτούν προς όφελος τους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετοιμάζει ο Μαρκόπουλος τον Ψωμιάδη για αρχηγό;
    Μεγαλώνουν από το πρωί οι φήμες που θέλουν τον ανεξάρτητο βουλευτή Κ.Μαρκόπουλο και τους υπόλοιπους ανεξάρτητους και πρώην ...ΑΝ.ΕΛ. να κάνουν πρόταση επίσημη προς τον
    Παναγιώτη Ψωμιάδη για να ηγηθεί του νέου Λαικού Κόμματος που ετοιμάζουν.
    Μένει να δούμε τι θα επαληθευτεί....

    ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όλοι μαζί καβάτζες του Ζιγδαντώνη ! ! !

      Διαγραφή
    2. ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .

      Διαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ , ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ