Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟΚΑΒΓΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

'Αποψη Αναγνώστη ...
 

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ (2)

Στους 7 δήμους οι κινήσεις και οι διεργασίες άρχισαν.Στο πρώτο δήμο του νομού οι διεργασίες πολλές .


Η νυν δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη παρά τα επικοινωνιακά παιχνίδια δείχνει να έχει κολλήσει στη λάσπη .Το τραπέζι στο αμαξοστάσιο θυμιζε περισσότερο μνημόσυνο παρά τα χαμογελαστά πρόσωπα .Στις 6 Ιανουαρίου έρχονται οι αλλαγές στους αντιδημάρχους και τους προέδρους των οργανισμών και αν επαληθευτούν οι περισσότεροι από τους σημερινούς πάνε στο σπίτι τους. Το τι έρχεται από πίσω είναι ενα μεγάλο ερωτηματικό και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, αφού είναι κοινό μυστικό οτι πάγκος δεν υπάρχει στην ομάδα. Ο συνδυασμός ειδικά στα χωριά έχει αποψιλοθεί και πλέον υπάρχει πρόβλημα συγκρότησης ψηφοδελτίου .

Ο Στέφανος Φωτιάδης κινείται αθόρυβα.Στην διετία που πέρασε έκλεισε πολλά μέτωπα εντός πόλης , τακτικές οι συναντήσεις των μελών του συνδυασμού του στις οποίες δίνουν το παρόν και μέλη του συνδυασμού του Πέτρου Αγγελίδη .Επίσης υπάρχει προσπάθεια για άνοιγμα στο δεξιό χώρο. Δυο δημοτικοί σύμβουλοι του Θόδωρου Μηλίδη βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον πρωην νομάρχη ενω πρωτοκλασάτος δεξιός συνδικαλιστής έδωσε τα χέρια με τον Καραμήτρο 

Στο δεξιό χώρο είναι ειλλημένη η απόφαση του Θόδωρου Μηλίδη να ξαναδοκιμάσει την τύχη του , αλλά για όλους τους υπόλοιπους θεωρείται καμμένο χαρτί για αυτό αναζητείται ο λαγός που θα κάψει την υποψηφιότητα .

Αλέκος Χρυσάφης και η ομαδα του βλέπουν με ενδιαφέρον το δήμο, άλλωστε δεν είναι τυχαία η συνάντησή του με τον πορφυρογέννητο .

Η Μαρία Κόλλια σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο .

Όμως όλα θα εξαρτηθούν κατά πόσο η "Διάβαση Πεζών" θα συσπειρώσει πάνω της τα εκλογικά ποσοστά του Σύριζα και αν η Χρυσή Αυγή κατεβάσει ψηφοδέλτιο γιατί τότε όλα τα παραπάνω είναι ασκήσεις επί χάρτου και το βράδυ των εκλογών θα πέσει πολύ κλάμα.

3 σχόλια:

  1. Ο ένας προτείνει τον άλλο για να τον καψει και να τον ξεφορτωθεί.Ψυχραιμία ,παιδιά!Ενας.ένας μήν σπρώχνετε τους αλλους.Αφήστε πρώτα όσοι πργματικα θελουν να αυτοπροταθούν και μετά διαλέγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ αναγνώστη(ιακχε) δεν μας τα κανεις ενα τάλαρο λιανά αυτά που μας λες;ειναι δυνατόν όπου έχει εκλογές να μας παριστάνεις σα φαβορί τον αποτυχόντα να εκλεγεί όπου αλλού έχει βάλει τον ΧΡΥΣΑΦΗ;και για περιφερειάρχη και για δήμαρχο;ο άνθρωπος μπορεί να εκλεγεί αν βάλει στο επιμελητήριο,πουθενά αλλού.Και η ΚΟΛΛΙΑ που θα πρωτοβάλει;αν έχει τέτοια δύναμη ας βάλει για πρωθυπουργός να μας σώσει,όπως μας σώζει τώρα που είναι ανεξάρτητη ελληνιδα.ΕΛΕΟΣ με τις μαλακίες χριστουγεννιάτικα.

    υ.γ Είναι τυχαίο που τέτοιες μέρες μόνο ο Αραμπάς και σύ ασχολείσαι με τα πολιτικά;τόσο διαλυμένη οικογένεια,τόσο ορφάνια απο συγγενείς,φίλους,εγγόνια,γυναίκες,παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΜΗΛΙΔΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΚΕΤΗ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ
    ΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑΔΗΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΛΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
    ΑΚΟΥ Ο ΜΗΛΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ